Üstadlar, ustalar çoğalmadan % 10 umuzu verse de gitsek :) nerde çokluk orda karmaşa :) benim bir hıssem var forumuna tam bir aydır yazı yazılmamış ona mı kaçsam ne ?? :) forumuna yazılmayanları gizliyorum, mazallah onlara da bulasan olur.
Printable View
Üstadlar, ustalar çoğalmadan % 10 umuzu verse de gitsek :) nerde çokluk orda karmaşa :) benim bir hıssem var forumuna tam bir aydır yazı yazılmamış ona mı kaçsam ne ?? :) forumuna yazılmayanları gizliyorum, mazallah onlara da bulasan olur.
Takasları pek referans almam, yaklaşık 10 sene önce inatla beklediğim bir hissede takasların güzelliğine güvenmenin olumsuz, sonuçları ile karşılaştım. Pek guvenmesemde göz ucuyla bakarım. Garanti bir haftadır istikrarlı alımlarına devam ediyor gibi gördüm yanılıyorsam düzeltin. İstikrar ve link aynı cümlede pek olmadı sanki neyse yarın ola hayrola verdik zaten malın önemli kısmını
Ben 9 ayliklardan sonar azaltacagim hepsini ekonomik krizin yazilim satislarini etkileyecegini gozonune alarak. 5-7 milyon kurdan yazacak bu.
http://share.matriksdata.com/Images/...1925435141.png
Hayir kardesim. Damdan duser gibi geldin, 3 sayfa okuma zahmeti gostermedin, eksi hikayeleri isitmaya basladin. O yuzden ters tepki aldin. Yetmezmis gibi bir de hoca getirdin ustumuze. Neyse kazancin bol olsun diyelim. 9 ayliklari bekleseydin en azindan.
http://share.matriksdata.com/Images/...1115361697.png
Link in şanslı ve bir okadar değerli ortakları.
Speğimiz anlaşılan yine görüyorum ki bu günde harçlıgını çıkarmış.
Ben de küçük harçlıklarla işim olmaz derdim ama bu iyice zıvanadan çıkmış.
Ben yinede arada bir form a uğrayıp sloganımı hatırlatmak isterim
Bir logo olmadan asla. ......
Al.sat.turşusunu tavsiyeesi değil.der
Saygılarımı sunarım
Satış beklentisi hariç ne beklentisi var şahsi düşüncem o defter kapanmıştır satış konusunda cidd olsalar buralarda olmazdık değil mi
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir hayal ürünüdür
11,11 sizin uğurlu sayılasalınız olsun [emoji870]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gelenler hoşgeldin diyelim. Gidenler de kazançlarını güle güle kullansın :) lakin ben tek noktada tamamen maldan çıkmayı yada tamamen eldeki nakiti kullanmayı bu tip hısselerde (asansor) yanlış bulmusumdur. Kimse bu hissenin 12 TL üzerine çıkmayacağını yada 8 TL lere tekrar düşmeyeceğini garanti edemez. O yüzden milleti fazla iştahlandırmaya gerek yok.
haftalık 8.90-9.58 marjında hareket etmiş,,%7.67,,,,güzel para.
Bugün hacimde ciddi yükseliş var.
Hacim yükseliyorda sıçrayışı yapamıyor 10 üstünde kapaması lazım ki görelim hareketini
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lan adi hisse kendine gel artık yeter
Sakin Biraz sabırlar zorlanıyor, ama yakında ya buradan alanlarında elinde patlatacaklar yada 12 üzeri maliyetlilerin yüzünü güldürecekler. Ben ikinci olasılığı daha yüksek gördüğüm için buradayım ve istediğim rakamları görene kadar kalacağım. 9 aylık yaklaştıkça hissenin olumlu bir trende girebileceğini düşünüyorum. Ama temkinli olmakta fayda var spekülasyona çok açık bir hisse fiyatı çok aşağı çekip uzun süre de baskılayabilirler o güç var ellerinde
Doğruları yazdım bir ay ceza yedim demek ki hırsıza hırsız demeyeceksin.Herhalde geçen sene patronun yalanla kazandıkları daha bitmedi ki şirketi satacak yeni müşteri uyduramıyor.
Canı istesin bu hafta 20 yapar hisseyi.
Tekrar 8 li rakamlara gözünü dikti deyyus
--------------------------------------------------------------------------------
9.21 altı kapamasın yeter.
Eskiden kront hareket yapınca link yapıyordu neden ayrıştılar
Alış 25, satış 46 bin. Fiyat 9.20
http://web.matriksdata.com/FinanceDa...zi.aspx?ID=329
bakalım düşüş nerelerde duracak...
Ölü taklidi yapıyor. Bence
haklı olabilirsiniz erryan, 6 aylık bilançoya göre döviz fazlası olan şirket dövizinde bu kadar arttıgı dönemde sürpriz bilanço açıklayabilir zaten sıg tahta beklemekte fayda var...
8,43 e kadar bastı garanti yuhhhhh
Artık hareket zamanı !!!
Yazdın yine düşürdün hisseyi azıcık ses çıkarma bakalım ne yapacak :) iyi olacak inşallah, döviz pozisyonundan ciddi kar gelecek, birde her sene olduğu gibi 3. Çeyrekte kendi faaliyetinden kar yazarsa algı tamamen değişir. 666 dostum sen de bir ses ver. Özlettin kendini
Firma satılana kadar burdayım. Spek silkeliyor. Yemezler artık. Ytd
5 milyon kar beklentisinden bahsetmişti bi arkadaş geçen seneki 9 aylık karı 800 milyon 5 civarı bi kar gelirse bomba olur yıllık karda 7-8 olursa psdtc vari bir hareket çizebilir marta kadar tabi endeksde bi aksilik olmaz ise, sonuçta kaıtta beklenti çok satış beklentisi ve de arnavutköydeki arsa satışı beklentissi artı döviz pozisyonundan gelen kambiyo karları.... kağıdı baskılayan iş , city yabancı geçen hafta alım yaptıydı dün de bi miktar satış gerçekleşmiş eğer alımlarına devam ederse geçen seneki 6-18 hareketindede söz sahibi kurumdu yatırım finansman yanne city yabancı, daha önce hsbc den finansa virman yapıldıdı o lotlar duruyor finansta, bakalım iş neyapcak bugün tahtaya baskı yapıp aşaği çekebilir çok da dert etmeyin ortaklar sonuçtapapaaz duruşmasındada 8.40 küsüra kadar bastıydılar, nesse kar geldiğinde bakalım neolcak merakla beklioruz kalın sağlıcakla ha bi de 7 milyonluk arsa mevzusu var ona girmeğim sayın 666 kızıyor :)
Cover, bir vukuat yok. Ben onceden dedigim gibi 9 ayliklardan sonra azaltmaya baslayacagim butun tech hisselerimi. Umarim senin keyfin yerindedir.
Yav marv, yine bir arsa ile mi geldin? Arnavutkoydeki arsaya ne olmus arkadasim? Emlakci misin? :)
http://share.matriksdata.com/Images/...1941257862.png
Arsa nerden çıktı ...... Ben Mars'a gidecek araç için yazılım yapacak diye biliyorum..... Daha ortak olan yok arsa nerden çıktı