büyük üçgenin kırılmasına daha en az 1 ay var....
ozaman kadar 6,30-5,50 gider gelir bu...
ya erkenden kırarsa diye mal adık ama hiç niyetlid eğil, sabrı sonuna kadar zorlayacak!
Printable View
büyük üçgenin kırılmasına daha en az 1 ay var....
ozaman kadar 6,30-5,50 gider gelir bu...
ya erkenden kırarsa diye mal adık ama hiç niyetlid eğil, sabrı sonuna kadar zorlayacak!
Ringte ayakta durmaya calisan boksor gibi Kutpo....
Ara sira ayaklarina derman geliyor gibi oluyor ..sonra yine dayak yiyip oturuyor...
patronun keyfi gelecekte hisse çıkacak sattım hepsini haram olsun geçen zaman sana.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Herkes mersine kutpo tersine..:( yaw durumu da kotu olsa anliycaz da...
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hıhı al seni bekliyordu oda
Selamlar hayırlı kazançlar arkadaşlar.
Uzun soluklu bir hikayeye merhaba
Vay arkadas kimse kalmamış başlıkta.
Spek yaman galiba
sermaye arttırımı yapmayacak galiba şu zamana kadar açıklama yapması gerekmiyor muydu?
Aralık 2014 [ 1 $= 2.3 ₺] [1 Kutpo =3.5 ₺]. Aralık 2017 [ 1$ =3.8 ₺] [ 1 Kutpo= 6 ₺] ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sessiz olun ayın 24 25 ine kadar izleyin veya ufak ufak alın. :)
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlk defa güçlü durdu uzun zamandır.
Arkası yarın olacak mı bakalım.
Az önce Kütahya Seramikten bir çalışan firmamızı ziyaret etti. Biraz Kütahya Porselen üzerinden konuştuk hiç kafanızı yormayın şu an da Çine bile ihracat yapan tek firmayız Seramik sektöründe dedi,
Porselende de Bone fabrikası %80 ile çalışıyormuş ve %90 ihracat yapılıyormuş, Bir umutlandım bakalım
İnşallah
Lenovo P1a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
6.48_ 6.50 iki kere denemisti...bugin 3.denemeyi yapiyor..normalde 3.denemelerde geciyor hisseler...
Lakin bu katirin sagi solu belli olmuyor..o nedenle normal hisseler gibi dusunemiyoruz.
Tek bildigim bakmayin bugunku harekete borsaada en ucuz kalmis bir avuc hisseden biri...
Ucuz bi hisse ama ne yapacağını birebir bilenin çıkması cook zor. Ama ben sattım bu sefer gitti:((
kardan zarar ettik..
kendimi sabırlı Zannederdim ancak beni çok yıprattı..
ve pes ettik geçen hafta..
Çok sağlam sabr lazım. Herşeyiyle güzel bi kağıt..
ama patron ve varsa spek başka ortak istemiyor herhalde..
Selâm ve hürmetle bol kazançlar...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Düşen kanal 6,32 den geçiyor. Bunun üzerinde yapacağı kapanışlar çok önemli 6,50 bir psikolojik sınır eğer bu düşen kanalın dışına çıkarsa teknik olarak öncelikli hedef 6,87 ve daha sonrada o lanet boşluğun doldurulması olacaktır.
Beklemeye devam
Nisan mayis 6.10 lardaydi...
Simdi 6.30_6.40 arasi primli...
Dune gore primli...
1 yil bekleyene gore...
Ne sen sor..ne ben soyleyeyim
şirketin bilançosuna bakınca herşey iyi görünüyor. nakit akışları güzel. döviz pozisyonu artıda. ihracat oranı iyi toplam satışlarda. sermayesi kadar kar açıklaması pek muhtemel. yabancı oranı son günlerde en düşük seviyedeydi. acak yükselmeye başladı. zaten fiyatı da artmaya başladı böylece.
Sayın Antiseptik gün içi alan satanları görebilirmiyiz. Teşekkürler iyi akşamlar.
Yabancı alışı var mı sayın yatırımcı arkadaşlar?
Yatırımım daha haftasını doldurmadan yüzümü güldürmeye başladı.
MaşaALLAH
Her gün yüzde 2 3 gitse yeter ayın 25 sine kadar
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne var bu ayın 25 şinde yaa, herkes 25 şine kitlendi. Sermaye tavanı süresi bitiyor yıl sonu o olay mı? Bedelsiz mi bekliyor herkes, gelmez bedelsiz bence boş beklentiye girmeyin. Hisse ucuz kaldı ve karlı bir şirket bu yeter beklenti olarak!
Telim bozuldu, ha tamir oldu ha olacak gerken emekli oldu. Hisse.net i buraya kurmak icin cok sabirsizlandim. Neler oldu bu 2-3gunde anlamadim. Belki burda anlayan vardir diye. Neredeyse 7aydir( bi onceki donem zararina sattigimi katarsak 1.5yildir) buralardatim. Ilkkez heyecanlandim gibi.gibi diyorum cunku bu hisse durup dururken boyle cikip durup dururken geldigi yere donuveriyo.donerse de artik en az bi 6 ay bekletiyo. Sanki yakinda zarardan kurtulacagim Allahim:) Rabbim herkese en hayirlisini versin.bu arada gozum venedik'i aradi. Bu gunleri gorebilecek kadar bekleyebildi mi acaba?
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=1HMK
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=YP7Z
Değer analizine göre ucuz kalmış hisse bir kaç gün daha gitsin küçük yatırımcılar anca fark eder :halay:
Geç olsun da güç olmasın
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
6,80 maliyetle aylardır elimde duruyordu.Bugünleri de gördük şükür. İnşallah bir aksilik olupta tekrar geriye dönmez. Bu kadar bekledim en azından bi harçlık alıp satsam iyi olur diyorum. Tabi bunu derken de tereddüt ediyorum aylarca bekletti maliyete geldi satmayıp sonra tekrar düşerse fena söverim.
Klasik kutpo hareketidir çıkarken gözünü fezaya diker ayarı yoktur. Hatırlayın 4 tl den 9.60 rallisini, aynı şekilde düşerkende ayarı yoktur hatırlayın 9.60 dan 5.60 şa çöküşünü.
9.60 aşırı fiyatlanmasti orası doğru o ikinci çeyrek kârı ile hissenin 8.50 leregitmesi normaldir.eger sonraki bilançolarda onu destekleseydi asla 5.60 a dusmezdi
rüya bittimi :dvr: :oleyo:
olan yine ky 'ye olmuş yıkmışlar malı
Nerden anlıyorsunuz bunu.ben anlayamiyorum takasta.nerde yazıyor küçük yatirimci
bizim yatırım bi kaç gün önce almıştı o sattı mali alan kısmına baj bugün özel birisi yok hep bankalar daki kyler