Syn mehmet tercüman öle bişey yapsam bu g... tler bedelliyi çakar bunlar 100 lotun bile hesabını yapan acizler.. Birde bütün speklerin dostu SPK tutuklatır bile bizi Allah muhafaza...
Printable View
Syn mehmet tercüman öle bişey yapsam bu g... tler bedelliyi çakar bunlar 100 lotun bile hesabını yapan acizler.. Birde bütün speklerin dostu SPK tutuklatır bile bizi Allah muhafaza...
Ben 56 maliyetle 1000 yaptım koydum kenara 89 da biri bende halka açık kısmın kıçına sokmadanda bırakmam satmam yani 100 liradan falan benim yanımda sabır konusunda TARUMAN bile bok yamiş..
Hayırdır sen niye alındın syn memet tercüman yazmış bana cevap vermişim bence edebin ne olduğunu patlayan turizm sezonunda bile zarar yazmayı beceren hırsız şirkete sormalısın burada sende dahil olmak üzere uzun süredir bir yatırım yapmışız ve bizim ağzımızı bozan hisseyi her durumda uyutan şieket hşçbirşeyi haketmiyomu yani.. Yapmayın evet hakaret hiçbirimize yakışmıyor belki ama hissede bilançoda dönen oyunlar herşeye zorluyor insanı..
80 11 alış
84 11 satış
Nedir bu 11 ?
Toplam hacim 31 amk
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron senin aldığını biliyorduk da kaçtan aldın.
Önemsiz haber cep to cep
Fiyat bildirme zorunluluğu var mı?Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapanıştan önceki 1 er lotları ben aldım.yüksekten kapatsın diye.iksinede 84 yazdım ama birileri 5 lot satmanın peşinde....
Hayret i.....nin biri gelip 80 üstünde neden duruyor diye basmıyor ?
basıyor.ısrarla 82.45 e 10 lot satış yazıyor.satılınca yine 15-20 lot yazıyor.bugün 11 şot 85 e alış yazdım.o da ısrarla verdi....83 e eşleşilen malı inatla birkaç saniye kala 82.45 e veriyor.ben hiçbirşey anlamadım.adam özellikle çıkmasın diye aşağıya veriyor...
Dede ama sen çok uyuyosun yaa.. Artık kalk şu uykudan bak ekürilerin uçuyo mesela finansal kiralama.. Sende yapabilirsin deli dede petro..
hayırdır işlem haçmi uçmuş 12000 lira :kahkah: ytd..
Thomas cook batışından etkilendi mi acaba...bilançoda kötü sürpriz yapmasın ...150 milyon euro batırmış Türkiyede ....şirkete soran oldu mu acaba?
Yurtdışı Rusya ağırlıklı çalışıyor.
MP Türkiye turizm acentesi en büyük yoğunluk.
Yatırımcı ilişkileri ne sormak yinede faydalı olur.
Ayrıca 04.kasımda yeni dönemde Gip. İşlemleri 09.55 ve 17.55 arası 10 seans + 18.05 ve 18.08 kapanış olmak üzere 12 seans olacak. Hayırlı olsun. Ytd.
Borsa İstanbul Web sitesinden bilgi alabilirsiniz ana pazar 2 de sürekli işlem açığa alış satış var. Elinde olanlara hayırlı olsun.
Günaydın ortaklar. Pazar 2 hayırlı olsun . Devamlı işlem göreceğiz. Ytd.
Anapazar grup 2'deyiz. 04-kasım'dan itibaren başlıyor.
Bugün firsat verirse alırım
hayırlı olsun dostlar....yıllar sonra ilk defa....
Hacim de iyi olursa bilanço da sakatlık çıkmasa beklediğimize değecek inşallah...
403 lot işlem oldu.600 lot tavanda bekliyor....
403 lot hacim ... bu haber bilanço ile taçlanmalı...
https://resmim.net/f/1THHBV.jpg
yılbaşından bu yana alan satanlar
Ellerinize sağlık syn cefaks,çok teşekkür ediyoruz
Arkadaşlar ne olduda sürekli işleme açılıyor
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sevgili Cefaks dostum.çok teşekkürler...eline emeğine sağlık.....