https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0758016bf4.jpg
2,58 e yığmış satışları
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0758016bf4.jpg
2,58 e yığmış satışları
2,40 altına indir paşam bekliyoruz . şimdide 2.50 ve 2.51 deki 20bin lotu aldı
alıcılar kuvvetlenmeye başladı sanırım .....
Zeytin hocam insan düşünmeden edemiyor kağıtta bu kadar beklenti var iken neden kağıda gereken ilgi duyulmuyor.Yoksa beklenti önceden mi satın alındı diye.Benim maliyetim 3.33 tamda spk yasağının olduğu gün almıştım.Öylece de bekliyorum.Sizin bu konuda ki düşünceleriniz nedir.Birleşme onaylanırsa hedef fiyat tahmininiz nedir.Paylaşırsanız sevinirim.Saygılar.
Bende sizin gibi ceza günü aldım 3.00 dan , bide doğtaş hisselerimi satıp aldım.o %50 arttı bu %17 düştü.
Bu hissede benim satış yapacağım tarih 2018 yaz , yani daha 1 yılım var.Aşağı biraz daha salarsa maddi gücüm yettiği miktarda biraz daha alacağım . Fiyat düşüncem afaki , ondan dolayı telafuz etmeyeceğim.
İnşallah kazanınırız
Zeytin kardeşim derinlik atarsan bakalım neler oluyor takoz varmı ufukta yoksa artık bir durulma mı var
2.55de 32 bin satış bekliyor
LG-H860 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yukarı gitmesini istemiyor anlaşıldı süründür bakalım birgün gelir bizde seni süründürürüz 2,20 yi görmeden rahatlamayacak in in bizde maliyeti yükseltmeden toplarız acelemiz yok bir üç yıl daha burdayız %500 galip gibi sende bize göstereceksin nede olsa % 100 cepte nede olsa istersen 2,00 ye düşür bekliyoruz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e68caa33f6.jpg
Kim diyor SPEK tahtaya müdahale etmiyor diye acaba bu takozları ky mi koyuyor hisseyi bu kadar ince takip ederek nerdeyse 15 gündür hisseyi aşağı baskılamak için tüm numaraları deniyor 2,20 olmadan bir lot almam gel sen oraya birde orayı baskıla sıkıyorsa bakalım inada inat
hala takozları dolduruyor
2.54 10bin
2.55 32bin
şeref yoksunu spek çek aşağı bekliyoruz . Özellikle 2.40 altını göster :whistling:
zeytin kardeş az bekle bende dalacam bu üç kağıtçıya koysun bakalım ne kadar koyabilcek o miktarları
SPK ya çok teşekkür ediyorum. Biz küçük yatırımcıyı koruduğu için.
Arkadaşlar bırakın çeksin aşağıya birleşme ile yukarı çıkarken tekrar ceza yiğince aklı başına gelir o zaman elindeki o kadar hisseyi kime satacak o zaman kendi düşünsün ama gerçi hedef büyük bizim millet bedava mal almayı sevmez ne zaman hisse gerçek değerini geçer alıma geçer sonrada ağlar gel kardeşim bedavadan ucuz mal ama neyse gelsin 2,20 ye bütün malı alalım senden sonra sen bizden alacağım diye debelen şimdi olduğu gibi bir lot bile satmam sana ÖZBAL olarak 7,00 olmadan ERCİYES olarak fiyat bile telafuz atmam sana
İki tane boru şirketine yatırım yaptık (erbos-Özbal), ikisi de boru gibi girdi bize.
başladı yine aşağı vermeye
bekliye bekliye1,80 i gorecez
2.49 a 7000 lot destek koyan ellerine sağlık!
bizden destek falan koymayında aşağıdan alalım :whistling:
alıcam tabi ama baskı nerede biteceğine karar vermem lazım.
elbet bi yerden dönüş notkası olacak o zaman tahtayı çizicem inş
İnş doğru kararı ve seviyeyi verebilirim.
yarın 2.40-2.45 arası alabilirim bende.
Rüzgâr sert esiyor sa bırak söğüt düşünsün. Çınar a zaten birşey olmaz. Dostoyevski
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eminmisin ben aldığım güne mi inanayım sana mı şimdi.
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne gün gördü peki portföyümu buraya yapıştırırsam özür dileyecek misin?
Arkadaşım şimdi ekstreye baktım. 29 mayısta almışım.Ceza ne günü geldi.
[QUOTE=darkblue37;605041]
Her neyse
Sn.drc78 yarın hisseye destek varmı!
Şimdi kime inanayım banka kayıtlarına mı sana mı bende hisse varmış değil mi senin amacın bende hisse olmadığını ima etmekti. Bu resimlere rağmen birşey söyleyecek misin.
:)
kızma sen
gösterdiğin ekstrede özbal alım ve satımın var
ama
26.05.2017 tarihi piyasa kapanısından sonra karar cıktı ve uygulaması 29.05.2017 tarihinde başladı
bu yukarıdaki 2 tarihtede 3.33 görmedi senet
senedin 3.33 gördügü son tarih 25.05.2017 dir.
ödeme günün olabilir o tarih , alım günün değil...