Sn. Claass_ kapanıştan sonra aracı kurum dağılımını paylaşabilir misiniz?
Printable View
Sn. Claass_ kapanıştan sonra aracı kurum dağılımını paylaşabilir misiniz?
Ek 19760:rules:
aylık takas
https://i.hizliresim.com/7DBzAm.png
Ek 19761:rules:
Anlamsız düşüş ajanlar iş başında:))))
Duserken hisse forumda sessizlesiyor inaniyorumki bu hisse birdaha 1.30 50 bandina gelse hickimse kalmayacak tektuzedeler insallah dusmeden gunu tamamlariz
Hey masalla
1 milyon 236 bin kusur aciga satiş ...
Dun almamiş olanlar varsa işalla operler bugun onlari
Ek 19766:rules:
Ek 19767:rules:
Ek 19768:rules:
Tektu dan umudu olan var mı?
Hay maşallah 0,94 oldu
Saldı yine ********
Twitterdan arkadaş yorumlamaya başlamış. Allah sonumuzu hayır etsin.
Ek 19780:rules:
Merrll o aldığı 243.244 lotu seans sonuna ASLA taşımıyor taşımayacak.
İnanamıyorum. Bu adamların yatacak yeri yok. Küçük yatırımcının parasına göz dikmek. Allah ıslah etsin.
Şeref yoksunu 0.90 üstü kapatmamak için elinden geleni yapıyor.İki seferdir 0.91 deki 200k lotu kaldırmıyor 0.90 daki 1m satıyor.Tamamen keyfine göre takılıyor.Ytd
Ek 19782:rules:
Ben hobi olsun diye bekliyorum. Acıdan zevk alıyorum . Zarar etmek çok zevkli . Umut mu ne umudu . Diye yazmamimi bekliyorsunuz. Umudu olmayanin burada işi ne . Yatırım tavsiyesi değildir . Al SAT tut tavsiyesi hiç değildir. Zira umut hayal gücü gibi birşey . Olur veya olmaz. Herkes kaderini yaşar. Al SAT tut tavsiyesi değildir. Yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın amorr ne olacak halimiz siz çuvalı biz torbayı doldurabilecekmiyiz?
milpa ile karşılaştırılırsa milpa'dan çok ucuz yatırım amaçlı gayrimenkulleri ve fiat açısından
Bilanço yarın sanırım acaba akşamı gün içimi merak ediyorum. Ytd.
0.908 ortalamalı 2.275.145 lot açığa satış. En düşük 88 , en yüksek 93. Bu kadar açığı eğer patron yaptıysa işimiz zor.
Yıldız pazara girdiğimizden beri ilk defa bu kadar çok açık yapılmış. Bu açığı eğer patronun bilgisi dışında yaptılarsa yarın işleri zor. Yok eğer patron yaptıysa bizim işimiz çok ama çok zor. Umarım borsanın altın kuralı işlemez. "Yükselemeyen kağıt düşer."
Dolar 5,4 insan aklıyla dalga geçiyorlar sanırım başka bahara kaldık
Hiçbir ekonomi yetkilisi çıkıp açıklama yapmıyor çok acı verici