Nerden baksan tutarsızlık
nerden baksan ahmakça
nerden baksan ********lik
Printable View
Nerden baksan tutarsızlık
nerden baksan ahmakça
nerden baksan ********lik
Son 12 yılda toplam 400 milyon $ kar payı dağıtmış, şu anki piyasa değeri 185 milyon $
Dolar bazında bir koyan üç alıyor 10 yılda 😀
Eylül 2008................$ 1.20 lerde
Eylül 2018.. .............$ 6.40 larda
1 koyan 5 alıyor. Kaldıki nuhun verdiğini faizden de alırdık. Ne anladım bu işten.
Bir de temettü dağıttı ya hani nuh.. Kime dağıttı? Yine kendisi aldı parayı. Kaç lot ky de sanki.. Fiyat onların umurunda değil. Temettü verdi de noldu. Geçen sene 11 den al. Sana 60 kurş temettü versin. Fiyat 7 ye düşsün. Temettü verdi diye avutsun nuh alan da..
elimizdeki mallar dışında sıkıntı yok demiş atalarımız.:party:
Saygılar sayın kentuf.. Sıkıntı bizde yok da. Ben ters mantık da yapıyorum arada. Nuhcm takip eden arkadaşlar, alan, alacak olan VS. görsünler etsinler... Yapıyordur illaki herkes kendi hesabını da..
Olası sıkıntılara ani tepki verse de çok da salmaz herhalde.. Zaten yeterince düşürdüler.. Ha salarsa da alım yapmaya devam..
Sayın 0101 ben yeterince topladım.. 20 bin üstü hissem var. Bu kadar topladığım yeter. Ha buralarda tutmaya devam ederlerse ya da düşürürler se takviye etmeye devam ederim. Ama hedef fiyatıma gelirse de neden satmıyım. Hisse senin toplamanı mı beklesin. 13-14 TL den alıp da çok uzun yıllardır bekleyen arkadaşlar bile var. Tabi ne desek boş.. Hisseyi kontrol eden ne yaparsa biz mecburen ona göre hareket edeceğiz.
Teknik bakıp düşeni kırdı diye atlayanlara verdiler galiba bugün, sıkıntı yok, zaten tarihi diplerdeyiz, bu arada temettüye az kaldı 😀
Arkadaşlar yeni aldığım bir duyuma göre hissedarı olduğum nuhcm, kendi klinker üretimi çimento ihracatına yetmediği için, yine ortağı olduğum bucimden klinker alıyormuş, bu boktada benim kapa, ilişkili taraf işlemleri vs. diye bir bildirim yapmam gerekiyormu?
bu nasıl hisse la. 100k bile hacim yok. olduğu yerde duruyo.
Ocak Ayında Üretilen Çimentonun Yüzde 23,6'Sı İhraç Edildi-Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği
Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği tarafından Çimento Sektörü 2019 Ocak ayı verileri açıklandı. 2018 yılının ilk aylarında mevsim normallerinin üstünde sıcak bir kış geçirilmesiyle, geçen yılın Ocak ayında satışlar beklenenden fazla artış göstermişti. Hem mevsimselliğin getirdiği bu durum hem de geçen yılın son 5 ayındaki küçülmenin etkisiyle, çimento iç satışlarındaki daralma devam etti. Bölgesel bazda iç satışlarda daralmanın en az olduğu bölge Güney Doğu Anadolu oldu.
TUİK verilerine göre, Ocak ayında sektörün klinker ve çimento ihracatında ton bazında yüzde 108 oranında artış yaşandı. Değer bazında ise yüzde 89'luk büyüme gerçekleştiren sektörün Ocak ayı ihracat geliri 64 Milyon Dolar olarak gerçekleşti.
Yine TUİK verilerine göre, Ocak ayında, çimento ve klinker ihracatının en çok arttığı ülke ABD olurken; bu ülkeyi Kamerun ve Gine izledi. İhracat oranlarının yükseldiği diğer pazarlar arasında da İsrail, Fildişi Sahili ve Gana yer aldı.
190m sermaye var . 1 ay sonra iyi bir temettü var, hisse dipte sürünüyor. Hacım 30 k. Anlaşılan unutulmuş bu hisse.
Sermayesi 150 milyon
kapatın gitsin tahtayı. 18 k işlem ne ya.
haftalık, aylık takas atacak yokmu
eyvallah el brayn bey.
amcam kendi kendine hacim yapıyor. alan satan yok.
Kim satsın bu fiyatlardan, kaptırdığı malların peşinde, kıvranıp duruyor, bu yılki temettüleride kaptırdı 😀
Kimmiş bu hisseyi toplayan heyt be.. Toplayamadı gitti...
temettü kadar yükselt sonran milletin kafasına çak taktiğimi diyorsun reiz hareket olcaksa da bunu mu yapar.
para yokmu diyorsun bu tahta yapıcıda .
buda mı züğürt mü bu bizdeki şansın :party:
herkes haraketsiz bekliyor. du bakalım ne olcek filmin sonu.
Seçim öncesi yazmıştım. Seçimden sonra usul usul yukarı çekerler diye. Şuan gözüken o. Tahminim vereceği temettüye göre bir hareket hesaplamışlardır. 2 ileri 1 geri mayıs sonuna kadar 7.30 - 7.50 civarına gelse.. Temettü sonrası 6.80-7 civarına takılı kalır yine.. Tabi bu saygıdeğer aile evlatlarına belli olmaz..
Ha bir de para var bunlarda olmaz mı.. Ama şerf yok bunlarda.. Takım elbise kravatlı çok değerli, şerfli hrsz takımı bunlar.. Hamdolsun!
Malı bize taşıtıp kendileri faiz yiyecek sanki, şu an görünen o, ama bir kaç günde indirdikleri gibi bir anda yükseltmesinide bilirler, şimdi satarsın biranda tavan yaparlar, o yüzden beklemekten başka çare yok.
Soğanın kilosu 7-8 lira, 1 kilo soğan bile etmiyor şu anda, hey gidi günler hey 🤣
6-7 yıldır tavan olmadı hiç yanılmıyorsam.. Tavanı anca bir operasyon çekerler se yaparlar.. Onu da önce usul usul yükseltip sonrasında ani tavan hareketi yaparlar gibi.. Tabi bir sürü formasyon mümkün bu gibi hareketlerde.. Ama tavanı uzun süre göremiycez gibi..
Mal sende, bende olduğu sürece tavan olmaz tabi, ama tahtaya şöyle yüklü satış konsa, paşalar sattıkları malı yerine koysa, o zaman bir ihtimal tavan olabilir, zaten tahtanın normal şartlarda tabanı 8,50-9 liralardı, gelen 3 milyon lot satışı aşağıda karşılamak için buraya çekildi, tabi onlarla birlikte bir sürü alıcı gelince o malları tekrar geri almadan hareket ettirmeleri zor. Yani kısaca temettüye talim, fazla bir şey beklememek lazım.
Söylediklerin çok çelişkili sayın teamsah.. Hem satışa mal konsa tavan olur diyorsun, hem de 3 milyon lot satışa konulunca buralara çekildi diyorsun..
Miras kalan ve satılacak olan 3 milyon lotu karşılamak için 8,50-9 lardan 7-7,50 ye bilinçli çekildi diyorum, sonuçta satış haberini alanlar niye bu malı iskontolu almak varken yüksek fiyattan alsın. Şimdi o malın tamamını alamamış veya bizim gibi ky lara fazla mal kaptırmış olsalar gerekki fiyat olmaması gereken buralarda durmaya devam ediyor, yani aldığınız malları geri verin diyorlar kısaca, dediğim gibi yazın adamların mallarını tahtaya bakalım alıyorlarmı almıyorlarmı, denemesi bedava, pardon bedava olurmu en azından %20 zararla :cool:
Dolaşımdaki bir malın % 90-95 i büyük el tarafından toplandıysa uzaya bile çıkarırlar, çok örnekleri var. Ama bir mal küçük yatırımcıya dağıtılmışsa yıllarca baskı yemeye devam eder, taki ağalar tekrar o malın % 90-95 ine hakim olana kadar.
buralardan bir üçlük daha satış haberi gelir mi reis.?
birde genel kurulda bez poşette içinde arı tozumu nedir anlamadığım bir şeyler ve faaliyet raporu ile zaman saati masaüstü koymuşlar. kurumsal yatırım ilklerine uyma çevreci şekil çalışmaları yesinler sizi.
valla ben mesajı net aldım.:party:
Buralardan gelmez gibi sayın kentuf. Gelirse de cep to cep yapıp kapa bildirirler.
Daha çok beklersiniz alın bu masaüstü saate bakar durursunuz mu diyorlar:)
genel takas durumu nasıl mal dağınıkmı.
gördüğüm kadarıyla kimsenin mal flan topladığı yok. 500 lot satayım dedim alan yok. mal alacak adam aşağı yukarı sürer mal toplar.
bu hissenin avantajı yokmu var. borsa düşse bile hissenin düşme ihtimali zayıf. bilanço bozulmaz sa tabi. en azından zarar olmaz.