https://s16.directupload.net/images/190410/rar7v86o.jpg
Printable View
Yediniz bitirdiniz 100 milyonluk satış haberini.
3 aylık bilanço tahmini olan varmı?
ilk çeyrekte benim beklentim dokuma aş ve yurtdışından gelen paranın etkisiyle kredi maliyetlerinde ki azalmadan kaynaklı (ki 2018/4. çeyrekteki uzun ve kısa finansman giderleri yaklaşık 120mm idi) +13mm kar bekliyorum .. kaldı ki bırakın 13 mm artıyı -10mm bile düşse hisseyi tavan tavan götürmeye yeter ama işte dedik ya ipin ucu puştun elinde olunca ne desek boş
YTD.
haftalık grafikte kağıt sat sinyali veriyor..2 çeyrek belki bir hareket gelir o da 8.ay demektir. buzamana kadar 1,30-1,50 bandında gezer....iyi bir bilanço gelirse ki bu piyasalarda zor gibi....kağıt bi hareket yapabilir 2,40 lara kadar
Artık bilançoyu bekliyoruz....hindistanın kaça gittiğini anlayabilcez...az kaldı......
Bugünkü genel kurulda bir vatandaşın sorusu üzerine hindistan sonrası borçların 60 milyon dolara gerilediği ve arsanın eski ekspertiz değerinin 12 ila 17 milyon dolar arası olduğu görülüyor...
biz görüyoruzda keşke şu soruyu sorsaydı vatandas, şirketin pd : 50 milyon bile değil yani atıl vazyetteki arsa kadar kıymeti yok ayıptır
fena sıkıyor bir tarafa fena patlayacak ama nereye. son günleri. ytd
bilanco iyi gelirse vay tahtadaki adamin haline yok kötü gelirse vay bizim halimize...
SKTAS Konsolide 2019/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 15762604
Bilanco beklentisi bitti diye basarsa tahtayi, bu saatten sonra anca yeni KY basina bela eder. Gerci bu tahtanin spegi var mi yok mu , o da mechul. Hisse basi +0.39 kurusa denk geliyor. Kim ne diye satsin buralardan
Devre kesti...
Zarar açıklasa nolurdu acaba ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Silkeleme mıydı sizce ?
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konsolide bilançoya baktığımızda para 29 martta kasaya giriyor ve kâr geliyor.ama borçlar 10 nisanda ödeniyor.3 aylıkta toplam finansal borç 383 milyon.10 nisanda ödemeyle birlikte tahmini 290 milyon tl ye düşüyor.3 aylıktaki finansal gider 34 milyon tl.6 aylıkta kısa vadeli euro kredilerin kapatılmasıyla geçen yıl yaşadığımız kur zararını fazla hissetmeyiz inşaallah.
Derdi ne bunun ?
3 aylık kârı güzel.takibe alalım.
15.05.2019
Erdoğan: "Bayrama kadar 2,4 katrilyon kütlü pamuk, 662 trilyon yağlık ayçiçeği ve 385 trilyon çiğ süt desteği ödemelerini yapıyoruz."
"Kullandığımız yeni bir süper kaliteli pamuk ipliği
kendi topraklarımızda yetişen bir hibrit tohumdan üretilmiştir .
Pamuk Araştırma Enstitüsü ile birlikte geliştirilmiştir
ve Mısır Giza çeşitlerinin çoğuna rakip olmak için güçlü, ince, ipeksi bir pamuk lifi üretmektedir ."
"Efeler Çiftliği, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en kaliteli çiğ sütünü üreten, en büyük hijyenik süt üretim tesislerinden birisidir. Çiftliğimiz, her geçen gün tek başına değil, ekosistemiyle birlikte büyüyor ineklerimiz, yem işletmemiz ve fabrikamızla tek kaynaktan, tümüyle izlenebilir üretim yapıyoruz."
Sanirim bu hissenin bir speği yok. Uzun bir sure sonra -100trilyondan +15trilyona gecen bir bilanconun hakkini veremedigi gibi , bu haberleri de güme götürecek
Harbiden sahipsiz, kimseler yokmuş.
3 aylık kâr çok iyi, fakat tepki vermemesi çok ilginç.
Evettt
Anketimiz açıldı...
31 Mart seçimlerini pek çok ilde doğru tahmin etmişdi Hisse.Net anketimiz...
Sizlerin katkıları ile gene aynı başarıyı elde edeceğimizi düşünüyorum...
Anketimiz de oy kullanmanız için İstanbul da yaşıyor olmanıza gerek yok
Oy kullanmadan ve sonuçlara bakmadan geçmeyin derim...
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=35425
saygılar/başarılar
Senden bir cacık olmaz.
Allah bunların belasını versin.
Battı galiba
Artık yorum bile yapılmaz oldu. Yapayalnız kaldım burada herhalde
Hala buralardayız ama söyleyecek söz kalmadı. Saçma sapan hareket eden bir hisse. Ramazanda küfür etmeyeyim diye foruma bile bakmadım.
Bu aralar tek dikkatimi çeken 29 unda gelen bildirim.
Taraf işlem bildirimi. 2. Madde. Efeler ile arada borç transferi denmiş.
Ana şirket özkaynak olarak ekside. Efeler artıda ve şirketi konsolide de artı özkaynak yapıyor.
Şimdi olay şu. Bunlar ana şirketi artı yapmak için borcun birazı efelere mi aktarıldı yoksa efelerin borcu ana şirkete mi aktarıldı.
Düşünmek bedava. Efelerin aktarıldı ise efelere yol gözüktü demek. Bu borcu kapatamazlarsa bu ekonomi yönetimi ile 1 yıla kalmaz batarlar
Bu tür kağıtlar genelde borsa ana kağıtları yol aldıktan sonra biranda hareketlenir yakalayabilirsen o yüzden beklemekte fayda var hatta çaktırmadan ortalamada düşürmenin fırsatı sitres yapıp malınızı kaptırmayın
Bugün açıkçıyı yakaladılar galiba
Pasta atabilcek arkadaş varsa atabilirmi şimdiden teşekürler.
Cuma günü seans içinde %6 düşüp de 1,33 TL. olunca radarıma girdi Acele bir inceleme sonucu hisseyi almaya karar verdim ve 1,36 TL. ortalamayla bir miktar aldım. 3 ay önce Hindistan daki bir iştirakini 125 Milyona satmış ve bu miktar, şirketin aktif toplamının 12 de 1 iymiş.Yani şirketin aktiflerinin değeri 1 Milyar lirayı geçiyor. Borçlarını da çıkarınca, hissenin defter değerinin 8 ile 9 TL. aralığında olması gerektiğini hesapladım. Şirketin borcu çok olduğundan ve piyasa şartlarını da göz önüne alarak , ederinin 4 de 1 inden işlem görmesi durumunda bile en az 2 TL. lik bir fiyat ortaya çıkıyor.... 1,37 TL. den bir miktar da bugün aldım. İştirak satış haberiyle , o günlerde 2,04 TL. yi görmüş.... O günden sonra , daha ucuzdan ve daha çok hisseye sahip olabilmek için , speklerin hisse fiyatını düşürdüklerini düşündüm. Aç gözlülük yaparak hisseyi aşırı düşüren speklerin ,benim radarıma yakalanarak , bana mal kaptırdıklarını umuyorum. Bu düşüncelerim doğru çıkarsa , 1-2 aya kalmaz , hisse 2 TL. lere ulaşır hatta geçebilir de.
By akıl kardeşim yaptığın hesaplar çok güzel.biz bu hesapları ve daha fazlasını aylardır yapıyoruz.ama ok yukarı göstereceğine hep aşağı gösterdi.umarım yazdıkların gerçekleşir...
Fincan doldu taştı artık kulbumuzda hazır uçuşa geçme zamanı gelmedimi sizce
Ufak ufak yükselmeye başladı. İşlem hacmi de fena değil. Yarın da devamı gelir inşallah.
Yarın artık tavan sırası sende yeter adamı sinir etme😤😤
Spek , saçıp savurduğu hisseleri toplamaya başlayacaktır elbet. Hisse çok ucuz kaldı ve dikkatleri üzerine çekiyor.