Katiliyorum.
Hava gunluk guneslikken bikmadan dolari biriktireceksiniz.
5-7 senede gelen bir calkantida CDS ler 400-500 arasinda iken uzun vadeli eurobondlari alip yuksek dolar faizinin keyfini sureceksiniz.
Bu kadar basit.
TL bir iluzyondur.
Syg,
Printable View
Gurcistan'da da vergiler cok dusuk imis bize gore.
Orada resident olmak icin en az 6 ay orada yasamak lazim bir yilda.
O zaman burada vergi odemezsiniz, 6 ay burada 6 ay orada yasarsniz.
Oturum almak da kolay olmali..
Ilgilenen varsa orayi da dusunebilir..
Syg
Bulgar kızlarını görseniz birdaha adım atmazsınız hiç tavsiye etmem ..
İlla gidecekseniz polovdive gidin türk çok yabancılık çekmezsiniz [emoji847]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hep düşüş haberi paylaşıyorduk.
ICBC 32 gün,
23.70'den 24.20 yaptı.
İlgilenen olursa bilginize.
Bu arada Burgan dijital ise 25.5'den 25'e düşürmüş oranı. :thumbdown:
bulgar mafyasından kurtulan için iyi ülke ama çok çarpılan dostum var herdaim dikkat...
https://www.haberturk.com/bulgar-maf...alandi-2090113
cds 400 e cıkmasına ,doların tepkisizligi genel durgunluk belirtisi degilmi ?
Trump: Petrol fiyatları geriliyor, teşekkürler suudi arabistan ama daha da düşürelim
Belediye planlamayi yapıyor.Yola terkiymis, yeşil alanmis, Çocuk parkiymis vs. Senin tapulu arazinin içine ediyor.
Evrakları tapuya götürüp tescil ettiriyor.O planlar doğrultusunda tapu md.lugu yeni tapu düzenliyor.
(Belediye yapmıyor tapu işlemlerini)
15 gün mü ne bir itiraz hakkı var.
Ama hisseli yerlerde hakkını aramak zor oluyor.
1 gün değil banada 500 k 96 gün 24'65. 1 yıl olarak 24'50 verdiler.
Aynisi bizim basimiza geldi.
Yillar icinde 15 hisseli olan Cankiri sehir merkezinde kalmis iki kardes dedelerden kalma buyukcene bir araziyi once imar durumu degisikligi ile bir kismina yesil alan, cami, otopark dediler sonra itiraz edince komsu parsellerle birlestirip 35 e cikarttilar hissedar sayisini simdi de kimse artik ilgilenmez oldu..
Syg,
Abd'de dayanıklı mal siparişleri ekim'de %4,4 geriledi, beklenti %2,6 düşüş
Buargan Dijital Düştü :thumbdown:
https://img.donanimhaber.com/upfiles...46852832f9.PNG
Dolar bu sefer yamuldu... Sanırım kankiler seçim için anlaştı...Yancıya,abisi 2-3 il vermiştir... Yancı zaten dünden razıydı....
Kenarda burgan dijital dursun dedik,bugün başvurduk adamlar anında faizi indirdi...:rtfm:Burgan can dedik ama can sıkmaya başladı...
aralıgın sonuna kalmadan fişşekliyecek....powerpc yakıtı koymuş...:party:
Evt.gelecek buyuk durgunlugun habercisi , yada mevcut faiz ler hala cazip her kes icin
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu listeyi kim yapiyor? 1haftadir seker bank dolarda yuzde 6 veriyor diyorum listede yok..
Aralık ayı dolar toplama ayı olacak. Nimetlerini Ocak ayından itibaren toplamaya başlayacağız. Dolar düşüyor diye seçim kazanılmaz. Piyasada yaprak kıpırdamıyor. Ya siyasi gerginlik ya da piyasayı canlandırmak için adım atacaklar. Her ikisi de faizleri ve benjoyu yükseltecek faktörler.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir