1080 olsa da 60 dan aldıklarımızi satsak.yarina da elimizde üç beş kurus kalsa.olur ya duserse müdahale ederiz...sesli dusundum. ytd
Printable View
1080 olsa da 60 dan aldıklarımızi satsak.yarina da elimizde üç beş kurus kalsa.olur ya duserse müdahale ederiz...sesli dusundum. ytd
Sıfırladım. 1,07 bitti. 1,08 de 25 lot var onuda alıversinde satış tarafına yerleşeyim bugün.
dayi bu hedef egcyo hisselerini neden aldi sizce.
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce aşağıda ki açıklamayı göndermişti.
Şirketimiz ile EGC Tarım Arazileri A.Ş. arasında 09.05.2018 tarihinde imzalanan Girişim Yatırımı Sözleşmesi kapsamında EGC Ticari Yatırımlar A.Ş.' nin sahip olduğu 4.752.248 adet EGCYH payı rehin alınmıştı. Taraflarca finansman vadesi uzatıldığı için ilgili kıymetler üzerinde şirketimiz lehine yeniden rehin tesis edilmesinde EGC Ticari Yatırımlar A.Ş. ile mutabık kalınmıştır.
Bizim ağa tarım a meraklı. Bi tarım firmamız daha var biliyorsunuz.egcyo da biraz batık gibi.kafasina vurup firmayı alabilirler..ytd.
Sonra da bizi alır yanına ağa. Tarlada çalışırız artık. 😅😅😅
Anladigim kadariyla sirket rehinli hisseleri ele gecirdi.
eğcyo zor durumda olan bi şirket özsermayesi 10.323.725 lira tam ağalık bir şirket alırmı bilmem
kasamız para dolu bu ortamda kasası dolu olan girişim sermayeleri için fırsat
ANALİZ-Günlük Yabancı Oranları(İş Yatırım)
İş Yatırım ( http://www.isyatirim.com.tr ) Tarafından Hazırlanan
Günlük Yabancı Oranları Tablosu:
"Günlük Yabancı Oranları:
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20190329082907826_1.pdf "
------------------- link-------------------------
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxx
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(29/03/2019 - 08:34:59)
Diskete geceden 1,02 ye kadar sıraya yazıldım, değecekse bence o gün bugündür, aylarca bekledim verirse benimdir vermezsede artık o rakamı hayal etmem.
Dayi sanirim karistiriyorsun bahsedilen sirket egcyh ve su an 0.10 dan islem goruyor.
Batık şirketleri almak girişim sermayesi şirketlerinin işine yaramaz,senden topladığı bedelliyi orada *** etmesi anlamına gelir;yeni kurulan,hızlı büyüyen,sermaye ihtiyacı olan karlı şirketler şuan büyümek için kredi kullanmayı tercih etmezler,bu tarz şirketlere yatırım yapması lazım...
Dün az biraz dolar longlamıştım,gün içi pozisyonu kapatıp,haftaya elimdeki hedef hisseleri dışında nakitte girecem,inşallah önümüzdeki haftadan itibaren hem ülkemiz hemde bizim için parlak günler olur,herkese bol kazançlar...
Günaydın... Kendini ekonomist hissedenler... :kahkah: Ne olacak bu piyasanın hali ?
Kedimi iyi alır yoksa ben mi iyi satarım bugün... :notr:
Batıktan kastım şu mali olarak zora girmiş,borç ödeme de zorlanan şirketler; girişim sermayesinin ortak olması gereken,hızlı büyüyen,büyürken finansman ihtiyacı duyan,kredi maliyetine katlanmamak için girişim sermayesi ortaklığına ihtiyaç duyan şirketler,bunların ortak olduğu şirketler içinde tarife uygun olan var mı?
Yanlış anlaşılma olmasın ortak olduğu şirketler batık demedim zaten,öyle olsa burda yatırım yapmazdım,tarım la ilgili yazılar yazıldığı için batık şirket kovalıyor dedim...
47,5 tan 26 kaldı. :whistling: ING de ki arkadaşın sorunu ne acaba ?
ideas devre kesti 22.00 bin ağanın hıssesini değil aldığı şırketin hıssesini almalıymışız tabi zamanında :)
110 ...111 kalkarsa şenlenir tahta ytd.
Millet enteresan..kac gündür 1.060dan,1,070den almadılar. Bugün 1100 e alıyorlar. ..