Kule site AVM nin değeri nedir?
Printable View
Kule site AVM nin değeri nedir?
Kasasında 350 milyon TL nakiti olan şirketin piyasa değeri 735 milyon TL
Halka arz edilen imas makinanın %17 sahip
borsada işlem gören fiyata göre finansal değeri 240 milyon TL
Şuan ki adese fiyatlaması İktisadi kurallara aykırı
Güzel tespit bu tür kanatlara değer vermemek bu gibi şirketlerin aklını başına getirir asla yatırım tavsiyesi değildir
Kule siteyi satsak?
Sn Buraktepe;Yanlış hatırlamıyor isem,Sizi konya Çimento hisse forum sayfasından tanıyorum..
O Şirketteki Muhteremlerin (!) Ortaklarına neler çektirdiğini biliyoruz..Haalen de öyle..
Bu,Adese'deki haramzadeler de farklı değil..
Bir arkadaşımın gazına gelerek 87 Kuruştan bu zındıkların kağııdnı aldım..Ek alımlar ile maliyeti 76 kuruşa çektim..
Şimdi, Çoğu zaman ( al-sat ile maliyet düşürmek için.)75 Kuruşa hisse satışı ,73 Kuruşa Alışı yazıyorum,ne veriyorlar,ne alıyorlar..İstiyorlar ki,87 kuruşa bana sattıklarını,73 kuruştan geri onlara vereyim..
Demem o ki;Bunların mayasında var tuhaflık..!!
Zaten ,Karakteri örten yobazlık değil mi.?
O,Konyalı tüccar tayfasının çoğunda yobazlık var..Kendinden olmayanı münafık -kafir görürler,soyar soğana çeviriler..
Yimpaş Holding konusu tarih arşivlerinde duruyor..
Sizin beklentiniz,Taktiğiniz bilmiyorum .Lakin,Malın üstüne yatmakla civciv çıkacağını da zannetmiyorum.!!
Umarım,Hakkınızda hayırlısı ne ise o olur..
Kendi adıma ise;Hisse malliyetine geldiği anda ,Tekmeyi vurup kaçarım..
USD bazlı grafik..
Şirket dolarla iş yapmıyor tabii ki, ama malın çoğuna sahip ağaların parası da değer kaybediyor.. Gerçi onlar selva ve imas ta kendilerine yaptıkları arzlarla yollarını buldular muhtemelen..
10 cent kabaca defter değerine denk geliyor zaten.. Kasada nakit var (nakit, bedelli izahnamesine göre zermeram için kullanılacak), kat karşılığı işler 2023 te.. Çöp hisse olsa da vakti olana civciv çıkar belki :)
https://i.hizliresim.com/pbctdz4.jpg
Zermeram sonunda başlamış, hayırlara vesile olsun...
Egemen Karayel bey detayları açıklamıştı
https://twitter.com/Altiniyagla/stat...9i1zElAeqjtczA
Adese tapularını geri alıyor
Adese, bankalara olan yaklaşık 388 milyon TL tutarındaki vefa (geri alım) hakkı borçlarının tamamını ödeyerek, Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının kendisine devri konusunda süreci başlattı.
"Bankalara borçlarını ödedi, vefa haklarını geri aldıâ€
Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru'nun sermaye artırımı sonrası yaptığı açıklamada, şirketin sermaye artışından elde ettiği net 753,8 milyon TL'lik gelirin, Adese'nin finansal yapısının güçlendirilmesi ve gayrimenkul yatırım faaliyetleri için gerekli işletme sermayesinin temini amacıyla kullanılacağını ifade etti. Adese ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenen vefa hakkı sözleşmelerine ilişkin olarak; Adese ilgili bankalara yaklaşık 388 milyon TL ödemeyi yaparak vefa (geri alım) hakkı sözleşmelerine konu olan Kulesite AVM'deki 88 bağımsız bölümün, Seydişehir'deki dükkânın, Kule Plaza 34. ve 35. kat ile 7 Renk projesi arsasının tapularının devri konusunda süreci başlattı.
"Zermeram'da Yaşam Başlayacakâ€
Konya'nın en büyük karma konut projelerinden biri olan Zermeram'ın 1. ve 2. etaplarının yapımı ve satışı amacıyla Adese ve Seha Yapı arasında ortaklık kurulması için yönetim kurulu kararı alınmıştı. Adese, sermaye artırımından elde edilen fonun 288,9 milyon lirasını ise Zermeram projesinin finansmanında kullanacak. Adese, seyir terasları, yemyeşil vadileri, yürüyüş parkurları, çocuk oyun alanları, sağlıklı yaşam merkezi ve sosyal alanları ile Konya'nın en ayrıcalıklı projesinin hayata geçirilmesi ile 200 milyon TL'nin üzerinde kâr elde etmeyi hedefliyor. Aynı zamanda projenin tamamlanmasıyla Zermeram'da bölgenin tek alışveriş merkezi olma özelliğine sahip Arasta Alışveriş Merkezi de Adese bünyesinde faaliyetlerine başlayacak.
"Borçlarımızı Ödedik, Yatırımlarımıza Hız Veriyoruzâ€
Sermaye artırımından elde edilen gelirle birlikte Adese'nin gayrimenkul sektöründeki yatırımlarına hız vereceğini ifade eden Adese Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Bora Kumru, "Bildiğiniz üzere 1 Ocak 2021 tarihi itibari ile Adese'nin perakende sektöründeki faaliyetlerini sonlandırdık, marketlerin devir ve satışlarını gerçekleştirdik. Adese'nin hâlihazırda yürütmekte olduğu gayrimenkul yatırım faaliyetlerine ağırlık verecek yeni bir yapılanmanın çalışmalarını başlattık. Portföyümüzde sürekli ve düzenli bir şekilde kira geliri elde edeceğimiz yatırım amaçlı gayrimenkullerin ağırlığını artırıyor, hem de yurt içi ve yurt dışında geliştirilecek katma değeri yüksek gayrimenkul projelerine yatırım yapmak suretiyle karlılığımızı artırarak yatırımcılarımıza düzenli olarak temettü ödemesinde bulunabileceğimiz finansal yapıyı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda Yazır bölgesindeki 7 Renk projemizle ilgili olarak geçtiğimiz ay içerisinde Konya Okkalar İnşaat A.Ş. ile %35-65 paylaşım oranı ile kat karşılığı inşaat yapım sözleşmesi imzaladık. Yaklaşık 24 ay içerisinde tamamlanması öngörülen "Arma 7 Renk†projemiz ile şirketimize ve Konya'ya ciddi bir katkı sağlamayı umuyoruz. Proje tamamlandığında şirketimiz projeden 103 adet daire ve 7 dükkân elde edecektir. Aynı şekilde, Karatay ilçesindeki arazimiz üzerinde Aydın Yatırım Grup ile % 50-50 paylaşım oranı ile arsa payı devri karşılığı gerçekleştireceğimiz 34 adet dükkânın inşasına ilişkin yapım ruhsatı geçtiğimiz günlerde alınmış ve inşaat çalışmaları başlatılmıştır. Yaklaşık 18 ay içerisinde tamamlanması öngörülen projeden şirketimizin payına 17 dükkân kalacaktır. Adese'nin sermayesinin % 300 artırılarak 1 milyar 8 milyon TL'ye çıkarılması ile elde ettiğimiz 753.8 milyon TL'lik kaynakla ilk olarak vefa hakkı kredi borçlarımızın tamamını bankalara ödeyerek tapularımızın şirketimize iadesine ilişkin süreci başlattık. Tüm bunların yanı sıra geçtiğimiz günlerde Seha Yapı ile ortaklık kurulması kararı aldığımız Zermeram Projesi'nin finansmanı için de yaklaşık 290 milyon TL'lik bir kaynak ayırdık. Konya'nın en ayrıcalıklı projesi olan Zermeram'ı en kısa sürede tamamlayarak 200 milyon TL'nin üzerinde kâr elde etmeyi hedefliyoruz.†dedi.
bunlar eski açıklamalar....
yeni açıklama yok mu ?
https://i.hizliresim.com/n388w0q.png
Pramit Menkul bülten
Tera harici yalan....
Adese GYO (ADESE) hisselerinde çoğu yatırımcının mağdur olduğu biliniyor. Zira 3.30 TL seviyelerinden bir anda 1 TL’ye kadar düşen hisse bedelli sermaye artırımı yapma kararı almıştı. Bedelli sermaye artırımı yapan şirket 0.80 TL’den işlem görmekte olup bu seviye rüçhan karşılığı ortaklara verilen yeni hisse senetlerinin maliyetinden bile düşük seviyede. Zira elinde hisse bulundurup yeni pay alma hakkı bulunan yatırımcılar 1 TL maliyetli yeni hisselere sahip olmuştu.
Adese GYO aslında bir İttifak Holding iştiraki. İttifak Holding ortakları arasında ise Noya Çelik yer almakta. Noya Çelik’in sahibi ise ünlü spekülatör Mecnur Çolak’ın oğlu Adnan Çolak. Yatırımcılara bu bilgileri verirken hissenin dolaylı yoldan spekülatörlerin elinde olduğunu da belirtelim.
Şirket yaptığı açıklamada Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank, Burganbank bankalarının el koyduğu gayrimenkulleri geri almak amacıyla söz konusu bankalara 388 milyon TL ödeme gerçekleştirdi.
Şirket tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
Şirketimiz ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa(geri alım hakkı) sözleşmelerine ilişkin olarak; ilgili bankalara 09.12.2021 tarihinde (Bugün) faiz dahil 388.007.097 TL ödeme gerçekleştirilmiş ve vefa (geri alım hakkı) sözleşmelerine konu taşınmazlarımızın ilgili bankalarca Şirketimize devri konusunda süreç başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Dip........
O.54.....kuruş.....!!!!!!!!!
Dip....
0.04.....amerikan dollar....
Zirve.....
11 tl........
Zirve.......
2..... Amerikan dollar.......!!!!!!!!!!
Tl olarak.......34 tl zirve görmüş.....!!!!!!!!!!
Bundan ucuz kağıt yok....!!!!!!!!!!
I.m.k.b. Ye ....kapak olsun.....
https://i.hizliresim.com/o73abqo.png
Tera alımlarını takip etmeli
Lanet heriflerin kağıdından ,76-77 Kuruştan maliyetine verip ,nihayet kurtuldum..
Bir daha bulaşmak mı.? Allah korusun..
Zararda bekleyen arkadaşların da Allah yardımcısı olsun...
Gyo hisseleri arasında 0,38 pd/dd değeri ile en ucuz hise konumuzda....
yılbşında yeniden değerleme yapıldığında kelepirinde kelepiri olacak alın ve unutun derim....
Size kesinlikle katılıyorum. Bu kağıt ederinden çok ucuz. Ancak bu tür spek kağıtları genelde zor kazandırır. Spek efendi dışarıya yedirdiği hisseleri toplamadan çok zor götürür (daha önceki yüzlerce deneyimimden edindiğim bilgidir), bunun zamanını da bu tür kağıtlarda spek ten başkası bilemez. Bende uzun süre ihtiyacım olmayacak bir para ile bu lanet hisseden aldım ve gerekirse yıllarca satmayabilirim. Umarım spek insaflıdır ve çok bekletmez.....(kesinlikle ytd)
Haa bu arada aynı grubun kağıdı olan ve yeni halka arz olan İmaş makina'da bence speğin istediği miktar elinde olduğu için rahatlıkla tavan tavan götürebiliyor....
Sayın Cantunç bey adese özelinde ki tecrübelerinizi yakından takip ediyorum
Analizleriniz ve tahminleriniz çok isabetli ben de aynı şekilde beklemedeyim
Teşekkür ederim lütfen yorumlarınızı bizden esirgemeyin