https://s12.directupload.net/images/200506/blofsp3o.jpg
Printable View
Ereğli gibi temettü kağıtları bitik borsada temettü verimi olan hisse sayısı çok azaldı. Alka ya Maşallah demek lazım. Temettü nün az dağıtılnasıda iyi oldu usd satacaktı şirket para kasada döviz olarak kaldı.
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Stoklarında artması iyi olmuş döviz bazında satılacak nede olsa.
Evet haklisin sn Erbos ,
Geçmiştede birçok kağıtta denk gelmiştik foton ortağım erbos jant ve en son bryat. İnşallah burada da Allah mahcup etmez.
Evet haklısın sn Erbos, çünkü aklın yolu birdir.
hissemiz karliliknacisindan bu yıl iyi durumda MaşaAllah
2..çeyrek daha şık bir bilanço ihtimali kuvvetle muhtemel
3.60 lardaydi orta uzun vade hissesidir 8.48 tl oldu helal patron spek hersene temettu veya bedelsizi var alka nin :)
Fabrika iyi çalıştı pandemi döneminde kurlarda yukarda. Hayırlısı Olsun.
İlk halka arzda almıştım. Hala da stoğumu arttırıyorum, bilanço okumayı bilen nasıl bir hisseye sahip olduğunu daha iyi bilir. Xx.xx göreceğiz sanırım yakında. Yarın 9.44 e yapışmasını bekliyorum. Herkese hayırlı olsun.
%160 prim yaptik 3.60 dan dedik helal alka spegi patronu :)
Abi, sağolasın. Saygılarımla. Yatırım ilişkileri uzmanim da şaşırıyor, nedir bu kağıtta ısrarınız diye ;) Dile kolay 20 sene devirmişiz. İnşallah daha güzel günler yaşatsın bize. Temettüler ile ekside maliyetim haklısın. Kağıt kendini amorti etti , primleri de üzerine ekledi. Sağolsun üzmüyor bizi uzun vadede.
Umarım sevgili ekonomist55 de halen duruyordur. Sevgilerle...
Bilmukabele,
Onlarada al sat yapacak hizli trader lazim komisyon alacak,
20 sene bravo iyi sabır, Zaten Rally döneminde topladilar sonra 6dan 4.5 yatay bagladiginda
dökülenleri topladi , sayfanızda sessiz sakin :)
Karların daim olsun sağlıkla sıhhatle harcamak nasip olsun
O tarihte ne demisiz 3.60 ti yukselmez diyen bundan bi cacik olmaz diyenler vardi bugun yine tavan 10 tl ye geldi nerdeyse bunun patronu spegi adamdir yatirimcisina kazandirir orta uzun vade de 15 yildir alir satarim daha hic kaybettirmedi 1 aydir %80 1 yillik dusugune gore %220 kari var endeksi tinlamiyor hergun cikiyor tavan yapiyor veya iyi yukseliyor hisse ye yatirim yapan guzel kazandi helal sana alka patronu k.yatirimciya kazandirdin senden kazan patron herkese iyi kazanclar :)
sn reisende, geç kalınmış bir hareket firmanın fonları dolu 19.5 mil kar 1.mil. dolar ilave döviz.pozisyinu artışı
uzun vadeli borçları kısaya dönüştürmüş düşen faizden de faydalanmayı bilmişler , toplamda 103 mil. tl.doviz.lozisyonu oluşmuş, dolar 5.9 dan 7.1 e geldi %17 yaklasik artis 2. ceyrekte bilancoya ciddi destek verecektir.
daha 38 krş temettumuz duruyor, normal.sartlarda bu yılki oluşan durum.alkim ve alka ya ciddi yaradı piyasada fiyatliyor, hayırlı olsun
size bütün içtenliğimle bişey sormak istiyorum. ben ilk hisse yatırımımı 7 yıl önce kartonla yaptım bedelsız verecek verecek dıye dıye dıye 7 yılda bır arpa boyu anca yol aldık. kaçırdıgım balıklar hep üzdü. karton alacagıma aselsan alsaydım ve kartondakı gıbı 5 yıl bekleseydım paramın yanına 0 koyacaktım.
sorum şu bu kagıdı 20 yıldır tutuyorsunuz hiç kaçan balıklar canınızı üzdü mü?
elimizdeki malın çoğunu sattık azı kaldı.alkim ve alka devamlı tavan tavan gidiyor.ortaDA BİZİM BİLMEDİĞİMİZ BİR DURUM MU VAR DA BÖYLE OLUYOR?durdo şirketindede böyle olmuştu.şimdi 17-18 tl düzeyinde.kimse mantıklı bir yorum yazmıyor.belkide hissede kalan çok az kişi kaldık.tavanda 308 bin lot alıcı vardı en son. bu gidişle haftayada tavan tavan gidecek gibi?aklıma deli bir soru takılıyor acaba ALKA satıldı mı veya satılmak üzere mi??? bilmiyoruz işte.
Doviz yukselisi alka ya yarar doviz son 3 ayda nereye geldi bunun fiyatlamasini yapiyor kagida da zam geldi ayni zamanda yukseltenler kari elbet alacaktir oralar yaklasmis olabilir veya daha da yukselebilir hisse tarihi fiyatlarda oldugu icin fiyat neolur birtek tahtacilar bilir uygun fiyattan cikariz umarim İyi kazanclar Al sat tut tavsiyesi degildir
karı 18 değil yaklaşık 19,5 milyon lira.her çeyrekte böyle gelirse yaklaşık yıllık kar 60 milyonu bulabilir veya geçebilir.karlılıkta süper artış var MALİYETLER ÇOK DÜŞMÜŞ.yıllık 60-70 milyon kar hisse başı 1,2 ile 1,4 tl arası kardemektirki yılsonu faizlerin %5 e düşeceği hesaplandığında alkanın20-28 tl bandına helmesi gerekiyor ki hala %100 ün üzerinde iskontolu demektir. diye düşünüyorum.karlılığın bu kadar %200 artacağını bilsem alkaları asla satmazdım.üstadlara soruyorum acaba doğrumu yorumladım yazarsanız sevinirim. yatırım tavsiyesi değildir
Haklı bir paylaşım sn bozoklu5, bu trend korunursa yıllıkta 70 üzeri kar yazar hisse başına 1,5 tl düşer %80 dağıtıyor genellikle bu da net 1 tl temettü demek , hissenin hareketinin bir anlamı benim.icin yok piyasa illaki fiyatlaysak ve ederini bulacaktır.
Bu bilanço fiyatlaması olamaz üç gündür takipteyim döke döke götürüyorlar.haftaya kokusu çıkar. 100 kazanacağımıza 50 kazandık sağlık olsun önümüzdeki maçlara bakıcaz
sn Barbi, bu bilanço dur. sermayesi 50 mil, yıllık karı 70 civari ve 19 mil.dolari olan bir hisse 10.tl.altinda olması abesle.istigaldir.
Koralara Alka satılmalı diye sorduklarında
Reha Kora haklı olarak Kar eden bir kuruluşu neden satalım dedi,
Büyük ihtimal satmayacaklar satsalarda %80 Alkime gecer,
Genel Müdürlük binasinida satmazlar bence
Tek satacaklari sey atıl olan Eskisehirdeki Krom Madenidir,
Sn Foton her iki sayfada rakamlarla ifade ediyor,
Bilancoyu fiyatliyorlar diye,
sn Dvk psh , çok net özetlediniz, ceddinize rahmet, hisselerin karlılık açısından bir üst bareme geçtiğini herkes görecek zaten,
Oturup ağlayasım var . Canım yanıyor . Teselli arıyorum . Millet kaybedince ağlar ben neden daha fazla demiyorum sağlık olsun artık yapacak bir şey yok. Sanki biraz daha gidecek gibi ortaklar ne düşünüyorsunuz
Burdaki yorumlara bakıp ta almaya tereddüt ettim hep temettu verdiği günden itibaren düşüş başlar deniyordu ..artık okuduğum yorumların tersine hareket edicem..
günaydın sayın barbi.temel analize çok inanırım.teknikçiler hissede artık hiç bir direnç kalmadığını bütün dirençleri kırdığını belirtiyorlar.yeni kar marjlı bir hisse ile karşı karşıya kaldık. ağalar nereden çevirecekler bilmiyoruz.tepe noktası bir muamma.en son tavanda 308 bin lot alıcı vardı.satan yok.eğer satıldı veya satılmak üzere ise durdo gibi 20 tl yi aşabilir.yeni bir ürün yelpzesi ile karlılığı dahada artırıcı bir ürünle karşılaşırsak daha yükseklere de çıkar deniyor.alka ile birlikte alkiminde tavan tavan girmesi çok anlamlı.bu durum satış fikrini destekliyor çünkü para alkim kasasına girecek.tam bir belirsizlik var sır gibi saklanıyor.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.yatırım tavsiyesi değildir.siz sattınız hemde güzel kar ederek ben yarıdan çoğunu sattım ama almaya cesaret edemiyorum sattıklarımı
3 AYLIK TAKAS
https://i.hizliresim.com/JCmnJS.png
ALKİM KAĞIT ( #ALKA ) 2020 Birinci Çeyrek Bilanço Analizi
https://youtu.be/tQ1AeDamFto
Uzun vadeli borcu yok karlılığı artırmış
İyi bir şey
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yolu hep açık olsun
hesap ortada kur farkından da olsa iyi kar yazıp bunu ortaklarıyla bölüşen ender hisselerden, yıllıkta 70 üzeri kar bunu biraz daha yukarı sürükleyebilir.