Yeni ekonomi modeli değilmiş arkadaşlar. Dini ekonomi modeliymiş. Her şeyin Allah'a havale edildiği ve de havale ücreti ödenmiyormuş. İşimiz Allah'a kaldı.
Printable View
Yeni ekonomi modeli değilmiş arkadaşlar. Dini ekonomi modeliymiş. Her şeyin Allah'a havale edildiği ve de havale ücreti ödenmiyormuş. İşimiz Allah'a kaldı.
Yandık ki ne yandık...Allah işin içine girdiğine göre işimiz cooook zor...6.30 usd...
ben böyle krizin içine edeyim
6.5 dolar gördü 6.30 satışım gitmedi
tabanlardaki banka alışlarımın hiçbiri gerçekleşmedi nasıl kriz bu yahu yeter ulen
çizeceğim tahtanızı …………… kuruları
Bunlar öğlene imf ile anlaşama sinyali vermezlerse burası çökebilir.
bekleyen bari orayı beklemesi lazim artıkın.
imf sinyali olmazsa tabanlar çalışır artık borsada.
33 cente geldi, 3 u 1 dolar oldu.
alta yazalım mı bir şeyler,tabana bile alış giresim gelmiyor,damadın konuşması da kesmedi,her tarafından çaresizlik akıyor
29 cent oldu 44 cent ortalamam var, zarar buyuk. Buradan sonrasi kumar.
97 bin 88 bine aniden borsa indi. artık mantık yok.
Artık çoook uzun vadeci olduk.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.82 den %20 ilave
Enseyi karartmanın lüzumu yok .
Yalnız ilkokul müsameresi gibi ekonomik program açıklanması da kötüydü.:(
koç grubunun üvey evladı bu kağıt.gözden çıkarmışlar belli.koç grubunda hiç bir şey eskisi gibi değil.hey gidi rahmetli hey.....
gün içi 2,03 nerde 1,79 nerde.
Bakanın konuşmasından bir şey anlamadım. özellikle dinledim fakat temennilerden başka bir şey anlayamadım.
2,01 açılış ve % 12 düşüş. Allah hepimize sabır versin. Çok ciddi restleşmeler oluyor. Artı teknik grafik hedef medef hiçbir şey yok.
Tavan olduğu gününde görecek miyiz acaba..[emoji58]
Lenovo Z2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kentuf ne ediyon..:oleyo:
sn. gundawe
6.30 ortalama dolar satıp
bankanın hatırılı sayılı hissesini akinonyaya transferini gerçekleştiriyordum çok uğrayamadım bugün
sen neler yapıyorsun.:cool:
esas malı tabanda bekliyorduk vermeyeceği tuttu aslında ortam müsaitti.
😊😍
acelemiz yok. pazartesi gelir belkin.
alırız her türlü.
http://666kb.com/i/dvyxcm11efv68un6c.png
ahahaha
Beklemedeyim walla..tek lot sokmadım..
Selam tufan abi Brezilya gibi 0.85-0.90 cent olabilir dedim endeks sen dinlemeden girdin .
Gerçi ben endeks çöker diyordum doları bu kadar roketleyeceklerini tahmin etmiyordum
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrik ederim Kenan bey 1,81 hareketi güzel. Bir de lot miktarını görseydik iyiydi. Bu ortamda kimse cesaret edip mal alamaz...
HİÇBİR HAREKET KONTROLSÜZ değildir.
trump ın açıklama yapmasının sebebi imf veya benzeri bir şeye yani biata yönelik bir sinyal almamalardır.
piyasa biat etmeye oynadı sopa gösterildi ama yemedi
pozizyonlar uygun olsa idi 7 üstü hareket bugün olacakti.
evdeki hesap çarşıya uymadı
piyasanın dağılmasının sebebi bankalara gelen satış çünkü Halkbank sopası sert ineceği belli oldu.
bu kadar dayağı yedik bedeli ödeyelimde esaretten kurtulalım diyenler olması yanında
trump ın twet atması eksen kayması belirginleşmesi açısından aslından belirsizliğin kalkması demek
natodan çıkalım
incirliği kapatalım sesleri bu hafta artacak
abd nin tüm politikaları çökmüş olduğunu tüm fonlar görüyor sadece abd ile karşı karşıya gelmemek için şuan içerde traderlar iş yapamıyor.
senaryoya göre piyasalar kapanmışken sağlam çakmaları lazim gelir usdtl ve beklemeye geçmeliler.
geçmişte usdrub de yaşanan şeyler
rusyanın desteği de hemen gelmesi ilginç.
şu dakikalarda çakabilirler usdtl ye.
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=FBI5http://imageturko.com/?di=05VL
ilk 5 kurum bazında
http://imageturko.com/?di=2MJV
Ben de yky işlem yapıyorum 2 hissede her yerden aldım ne kadar küçüğüm şu milyon milyon lotların yanında :) neyse 1.75 ve 1.50 ve dahi 1 liranın kurşunları hazır ama usd böyle roketleyince senaryo biraz değişti her yerden mal aldım çünkü ölü fiyata gelmiş oldu düşmeden...
1.8xx lerde gelmez diye yazdığım pasif lotlar aynı saniyede geldi ilginç ve güzel gündü emeği geçenlere teşekkürler.
Trump ya legal yollardan ya da darbe benzeri bir yontemle yonetimden gidecek ve tabi ki evanjelist tayfasiyla beraber cunku amerika icin tehdit olusturmaya basladilar. Israile yaranmaya calisiyor ama nafile. Dolarin gercekten bir degeri var mi yoksa kagittan kaplan mi o zaman belli olacak. Bu durumda amerikada iktidara gelecek uzlasmaci bir yonetim nato ve bm basta olmak uzere bircok olusumu konsensus ile duzeltmeye razi olacaktir.
Sayın Kentuf yıllardır yapı kredi forumunun okuru olarak dünkü alışlarınıza şaşırmadım. Şaşkın, bedelliyi kusturmaya çalışırken orasını burasını mıncıklatıyor haberi yok. Tebrik ediyorum sizi. Şaşkınla, zamanında alışverişimiz olmuştur ve aynı bonkörlüğü bana da göstermiştir. :yes:Uzun zamandır gözüne görünmemeyi tercih ediyorum. Ykb de bedellinin karın ağrısı zaman alacağı için ben dün başka bir bankanın davetini geri çevirmedim. Yalnız bunlar okumuş çocuklar. Aşağıdan kaptırmaya niyetleri yok ama bir tutam yolduk bakalım nasip.
arkadaşlar soruyor
kredi görünümü dip uluslararası derecelendirme kuruluşlarına göre Türkiye deki en riskli banka Halkbank tan bile daha riskli gözüküyor. ülkenin geleceği belli.
bende diyorum keyiften alıyorum. zarar etmek batmak istiyorum diyorum ahahaha
Goldman kendi batık götüne baksın. Tekfen 3.50 lerde alırken 2 küsur lira hedef veriyordu dingiller. Gördük 2 lirayı.
Çok ciddi kriz var görmezden gelmiyoruz! Olaylar ortada fiyatlama ortada tek tuşla %10+ basılan bir ortamda işlem yapıyoruz.
Tarz meselesi bizim tarz da böyle. Oraya gider şu olur bu olur demiyorum kimsenin de vebaline girmiyorum ben alıyorum hepsi bu.
https://invst.ly/8abr8 :wave: ytd
Hiç sallama faln değil,gayet iyi yakalamışsınız resmi...[emoji122]
ASUS_T00J cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 yıllık grafik lineer mi olurmuş. :)
3'ü 1$ olsun, alan almayan belli olsun didiydim....
daha da kelepir olmuş bea...!
yarın 4'ü 1$ olabilebilir mi acaba ?
[emoji41]
1.75 alımlar plan dahilinde yazdım. Verecek gibi versin bakalım.
Halkbank bu kadar düşmüyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesici niye uygulanmıyor....maksatlı bir oyun var
tabanda oldu ya.yuhhh diyorum.....