Portföyümde bulunan en güvendiğim kağıt bu.
Printable View
Portföyümde bulunan en güvendiğim kağıt bu.
Metro ve atlas ikisi birlikte hareket ediyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eğer bugün enaz 1.32 kapatırsa teknik olarak iyi bir görüntü verecek. Kendi görüşümdür al sat tavsiyesi değil
Dediğin oldu ama kök saldık hala yürümedi
Hareketi hemen beklememek lazım. Yarından itibaren 1 hafta içinde bizi sevindirecek bir hareket yapacaktır.
Günaydın ortaklar... :)
Günaydın... bugün ne olur yada bu hafta diyelim? artık yukselis trendine girdi mi
Günaydın az kişi kaldık sanırım
Burdan çıkarsam özgyo düşünüyorum dipledi kağıdı
Bu kağıttan bi .ok olmaz
Yavaş yavaş alım zamanı gelmiş gözüküyor. 1-2 hafta içinde hareketlenecegini umut ederek yarın ufaktan bir giriş yapacağım. Ytd
sık sık nereye kadar sıkacaksın galip fonette ozgyo alcatelde yaptıgını burdada yapsana sen 15 m mepeti 14 m avturu bır gunde sattın spk demiyorki ya kardesim habersiz ve %5 fazla satısı nasıl yaparsın demedi olan ky oluyor galip de caka satıyo milliyetçilikle diye yazık senı adam yerine koyup hiseni alanda mepette kazık attın bize insallah rabbim acısını cıkartır
Önce avtur şimdide fonetlenuğraşıyor bu adamın kağıdını almakla en büyük hatayı yaptım
Aynen bende öyle.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ufak ufak satıp kurtuluyorum
Zararina satiyorsun yani, ben yapamıyorum.. Bekliyorum bakalım
Yok maliyetim 1.27 1.29 dan çıktm baya
Maliyetinmi düşürdüm ve güvenim tam. İyi kazanıcağımı düşünüyorum kısa zamanda
Bedelli başvuru hakkında hiçbir bilgi yok. Başvurudan itibaren birbuçuk ay geçmiş. Normal bir firma olsaydı şimdiye onaylanırdı. Borsadaki en kötü yönetilen, en berbat firmaya paramızı yatırdığımız için kafayı yemiş olmalıyız.
Yalandan bir puan arttırdılar. alan satan hareket olsun diye takılıyor zanlımca
Bence metro grubu topan düşüş trendine girdi veya girecek dikkatli olun derim ytd...
Borsa yukarı gittikçe sen düş bakalım. İnat sa inat illa kazanıcaz. Şimdiye kadar çoktan çıkmıştı. Çok baskı var. Metro grubunda bir plan var o yüzden çıkarmıyorlar. Bu hafta belli olur yönü
100000 i gören endekste bile gitmeyeceği algısı yaratmaya çalışıyorlar ama çok sıkıştı patlak verecek bir yerden.
1,26 dan aşağıya bırakamıyorlar...
Abi patlak filan yok vu ******** ozgyo ve avurtla malı götürüyo bi aşağı bi yukarı onlarla işi bitsn egyo başlatacak işi bittiği kapıda uğramıyo 3 aydır saplandım kaldım
Bugün elimdekilern tamamını verdm yorum yazmıycam kalanlara sabır diliyorm
ayın 14 ünden beri yazan yok ...demek ki durum vahim
Hep aynı numara. 1.34 göster sabahtan sonra sal. Tek dertleri nasıl ah alırım da kendime sövdürürüm diye uğraşıyorlar. Ne desem bu dinsizlere az.
Bedelli ne zaman olacak belli oldu mu acaba? Eski haberlere baktım bulamadım.
Bununla alakasi yok bence.
Bedelli basvurusu yapilmis. Sitesinde de yaziyor zaten. Ama henuz spk onaylamamis
Şimdi gördüm. 4. Ayda başvurmuş spk onayi en fazla 3 ayda oluyor normalde, bunun ki aslında çok az onaylanması lazımdı. Neden beklemiş anlamadım.
origin_of_chaos adlı nickim çalınmış. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda başkalarına akıl veriyor. Gerisini siz düşünün.
1.30 üzeri almayın sakın. Nasılsa 1.25 ten alabilirsiniz. Bu babası belli olmayanlara aldanmayın
Şimdiye kadar onaylanmasi lazimdi. Bir isler dönüyor gibi. Hayırlısi
İnsanların acı çekmesinden besleniyorlar. Hiç kendini yukarı atamadı. Bu endeks te 1.50 olmalıydı. Ne desem az
Günlük pasta
[IMG]https://i.hizliresim.com/BArQYG.png[/IMG]