Alış kademesine 4milyon 6 yüz yazan kafa tahtada 1milyon lot alsa hisse tavan olur, tahta yapıcı çok çakal,,,, büğün de beddua mi aldın
Printable View
Alış kademesine 4milyon 6 yüz yazan kafa tahtada 1milyon lot alsa hisse tavan olur, tahta yapıcı çok çakal,,,, büğün de beddua mi aldın
An itibari ile alış 5 milyon, hisse nötür
3,20 yakışır
Yatırımcı bu tahtaya niye bulaşsın, cevap veriyorum, hergün beddua edeceksen mükemmel bir patron hissesi
kenya işi tamam hayırlı olsun
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/952210
ben elimdeki hisse senediyle ilgili öğrendiğim bir haberi paylaşmak istemiştim sadece. sizin ima ettiğiniz gibi bir durum yok .şirketlerle ilgili sadece olumlu olduğu kadar olumsuz yorumlarında yazılabildiği bir platform burası gördüğüm kadarıyla.
siz de sahip olduğunuz hisselerle ilgili olumsuz haberleri görmek, duymak istemeyebilirsiniz lakin bu da beni ilgilendiren bir durum değil.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b941fce7ca.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
yazıklar olsun İsmail katmercilere bilançoyu bile pazar gününe gönderiyor sanki pazartesi rezil bilançosu görülmeyecek ,şu bedelli bitsin arkasından bir bedelli daha yapar bunlar yüz yok bizdede akıl yok lanet olsun böyle söğüşlenme olurmu ya bizemi güvenip işe girdin bizi batırdın bu anarmal gidişle senin batmanda mümkün diyeceğim ama bizim gibi sana çoban eşeği gi,bi para getiren oldukca sen batmazsın yeni gelenleride ihaledir şudur budur deyip alla pulla kandırırsın yaptığın yada yapmak istediğin her art niyetli iş inşallah senin eline ayağına dolaşsın,bedelli bedelli diye milleti soydun utan biraz
bu kadar bedelliye göre karda yok ,al bilançonu gözüne sok
ne zaman bedelli gerceklesecek anlamadım gitti
Kağıt yarın bedelli bölünecek. Elimde 10 bin lot var. İlk bez bedelliye katılıyorum. Yarın bölününce alım işini nasıl ne şekilde yapıyoruz acaba
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarından itibaren mi alım yapılabilecek YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli sermaye artırım müracaatları her hafta yayınlanan spk bülteninde açıklanıyordu ama dün daha spk bülteni yayınlanmadan şirket kendisi yayınladı,talebimiz onaylanmıştır tebliğ edilmiştir diye.akşam spk bülteni beklenseydi en erken bir gün sonra bölünebilecekti. Yani spk bültenindeki habere göre hisse alacak satacakları ters köşe yaptılar ayrıca gümrükten mal kaçırır gibi iki günlük işi bir güne sığdırmışlar. Bist yönetimi ve spk bu duruma nasıl izin verebiliyor,ilk defa böyle bişeye rastlıyorum,borsamız garip bir hal aldı son zamanlarda, patronlar koruyup kollaniyor ama yatırımcı umurlarinda değil ,ama müşteri olmazsa dükkan batar ama umurlarında değilki. bundan sonra her bedelli bölünecek şirket bu yolu izleyecek, bakalım daha beler göreceğiz :((
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bari oldu olacak spk bültenini gün icinde seans açıkken göndersinler bundan sonra
Sırtını biryere dayayanların köşelik olduğu bir ülke borsasındayızYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tomalar galiba iflas ettiki bedelliye gitmiş:oleyo:
https://i.hizliresim.com/ffaojlb.png
her zamanki gibi a1 ve ekürileri iş başında adamlar rüçhan alıp ana tahtadan satıyor...ytd
dahada iflah olmaz bu tahta elinde olanlara allah yardım etsin bizde bu spk olduğu sürece küçük yatırımcıyı soymaya devam ederler .adam gibi yasal mevzuat yok .olsa uyan yok ...ytd
Hem ana hisse hem de rüchan lar ekside. Kafama edeyim. Dünden kaçıp gitseydim bu denyo kağıttanYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir sonraki bedelli, kısmetse ne zaman olur acaba?
SM-A125F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamların elinde olsa her 3 ayda bir bedelli yaparYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akşam spk bülteninde onay geliyor sabah bölünüyor.böylesini de ilk defa görüyorum.normalde bugün spk bülteninde ki onaya istinaden haber gönderip en erken bir gün sonra bölünmesi gerekiyordu.ama patron ben yaptım oldu dedi ,bist yönetimi de görmezden geldi, sende bugün satamadan girdaba yakalandın.amac zaten milleti tuzağa düşürmekti onuda yaptılar.son zamanda borsamızda acayip şeyler dönüyor sanki gümrükten mal kaçırır gibi işler yapılıyor. Devir bizim devir ,devran dönerse hapı yutarız şimdi ne götürürsek kardır, mantığı çalışıyor gibi geldi bana
Bu mentalitenin yönettiği şirkete yatırım yaptık maalesef. Mentalitenin sakat olduğunu bildiğimiz halde, devleti arkasına alıp ky söğüşleyenlerin hissesini almış oldukYAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 bin lotum var, maliyet 3.75 civarı.
Rüçhanları satıp ana hisse almak mı mantıklı? Yoksa bedelliye katılmak mı?
İkisini kıyaslarsak nasıl hareket etmek lazım acaba
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Dr.Heart bu soruyu size yakıştıramadım doğrusu. Siz yılların borsacısısınız. Defalarca bedelli gördünüz. Bu tecrübelerınızden faydalanın lütfen. Yazdıklarıınıza göre şirket yönetiminin yavuz hırsız olduğunu görmüşsünüz madem, katılmazsınız, riskinizi de artırazsınız, kafanız da rahat eder. Bana göre bedellilerin çoğunda, başlangıcından ilk 1 saat hariç, bitene kadar (15 gün) hisse de baskı görüyoruz. Bitmeye yakın 1-2 gün önce normale dönüyor. (Trılc de bunun tersi oldu) Evet ihaleyi satış fırsatı görüp malı gömmüşler. Ben de kapanış fiyatını görünce biraz aldım. Baskılama devam edersr devam ederim
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bütün yayinlanmadan bedelli onayı alan
Şirket bravo SPK.iyi çalışıyorsun!
Yazıklar olsun
Bugüne kadar bir örneği yok
şerefli Şirket sahipleri, ahlatcıdaki Şerefli çocugu ALLAH kan kustursun .O...n B...n Ç......ları.
Spk senin ALLAH b....ı versin bu ********lere bedelli onayı veriyorsun.Kan kusun
İnşallah geberdiğinizi gazetelerden okuruz şirket sahipleri.o.....n b....n c.......ı
Arkanızdanda beddua alırsınız yatırımcınızdan.
Hocam bunların bedduadan vs çekşneceğini sanmıyorum. Muhtemelen kaşarlandılar bu konularda YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne saydırdın be, millete bir şey bırakmadın ha [emoji16]
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.