Durmuş ne derse o olur bakalım dip nerede duracaktır Allah Durmuş'un belasını versin bu milleti inim inim illeti allahda onu ve ailesini inletsin elbet ölüm var fakat sana ölüm kolay gelmesin benim 12 yılımı yedi
Printable View
Durmuş ne derse o olur bakalım dip nerede duracaktır Allah Durmuş'un belasını versin bu milleti inim inim illeti allahda onu ve ailesini inletsin elbet ölüm var fakat sana ölüm kolay gelmesin benim 12 yılımı yedi
2 sorum var bu hisse ile ilgili bilen birisi umarim cevaplar:
1) Bu hisse hic temettu vermez mi?
2) Neden bu kadar borcu var bu sirketin?
Patron guvenilir olsa arsa almak yerine hissesi alinacak sirket gibi duruyor sonucta araziye bagli bu sirketin degeri. Alternatifi yok sanirim Turkiyede bu acidan bakinca. Forumun eskileri ne dusunur bu konuda?
Bugünkü kiralama ve bedelli haberleri ile bakalım hedef neresi asla yatırım tavsiyesi değildir
Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından, Kocaeli Çayırova'da bulunan 292.297 m2 alan üzerine kurulmuş, 80.000 m2 kapalı alana sahip Honda Türkiye Fabrikası'nın %100 alımı için 450.000.000 TL bedelinde bağlayıcı olmayan alım teklifi verilmesine karar verilmiş ve teklifimiz ilgililere iletilmiştir. Teklifimizin onay görmesi halinde 31/03/2022 tarihinde gayrimenkulün devir işlemlerinin tamamlanması planlanmaktadır.
Bağlayıcı olmayan teklif verdiğimiz konu arsaya kiraya verilmek üzere lojistik depo inşa edilmesi planlanmaktadır.
Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/885326
enteresan hareketler
Kağıt sahipsiz kaldı zarar yüksek küçük yatırımcı nalet etmiş patron at hırsızı zaten manipülasyon peşinde 12 aylikda kara geçebilir sonrasında hareketlenmesi muhtamel sabır diliyorum 3 9 alış için ideal orada alış için beklemekteyim
1) Patron ciddi nakit fazlamız var temettü düşünüyoruz diyip bedelli açıkladı RYSAS'ta, ordan biçebilirsiniz nasıl bir bakış açısı var.
2) Patron toprak sevdalısı olduğu için, nerde bir arsa beğense gerekirse köküne kadar borçlanır alır, bu sevda bitmedikçe borçlarda bitmez.
Ne kadar küçük yatırımcı varsa durmusu anladınız nalet at hırsızı
Aralıkta yeni hareketlere gebe gibi...dolar düşüyor son ceyrek kari..defter degeri artıyor..yeni gelismeler ile 6 civari olabilir en az...asla y.t.d...
Reysasda operasyon yapılıyor bunuda sabit tutup değer lerini oluşturuyor 150 milyon dolarla esitlenecegimi yazmıştım Durmuş'un oyunu bitmez Allah cezasını versin başka ne diyim
Sanırım dovizin aşırı yükselmesi ve konut sektöründeki durağanlıktan dolayı arsaları değerlendirmede beklentilerin oluşmaması şirket mali dengesini çok bozdu.
Gelirlere göre finans borç çok yüksek. Yıllık çok büyük miktarda finans gideri var, hele dovize endeksli borçlar yıllık karı tamamen buharlaştırıyor. Rysas ve Rygyo nun yüksek oranda bedelli veya tahsisli sermaye artışı yapıp yüksek finans borç eritmeli. Kalan borçları da liraya cevirmeli.
Ne güzel. Hisse tavan tavan gidiyor kimse yok[emoji1]
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarında tavan olurmu acaba ?? hepimiz onu düşünüyoz.
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reysas 10 tl uzeri kaldikca burada potansiyel var bence.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şunu bir izleyin derim,
Adam RYGYO nun bilançoya deftere değere göre konuşuyor.
https://youtu.be/-6lZ0mmOXP8
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Böyle hareket ederse bürüt takası yapıştırırlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...81aaeb2081.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d5fe64d680.jpg
İnşallah sarıya deyer ve döner
Çoook acemiyim
YTD
Sent from my iPhone using Tapatalk
At hırsızı gene Bloomberg de şov yaptı ve bu sefer de durumu zor olduğunu söyledi ben öyle anladım kısaca baskıya devam adam tam üçkağıtçı dersini iyi çalışmış insan haysiyetsiz de ne yapacaksınız sadeca beddualar edebilirsiniz
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8e6ec63ad5.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Şerefsizler kağıdı resmen eziyet ediyor lar ama Haziran ayında tekrar çıkış yapacak ve yeni zirvelere gelecek buna inanıyorum küçük yatırımcı aldıkça aşağıya baskilanacak bulasanlar cok aci cektirmeden zararına ellerinden almadan da çıkarmaya caklar sabır
Hlgyo 3 tavan akfgy 3 ozak 2 tavan klgyo isgyo aksgy idgyo vs tum gyo lar 3 gunde nerelere cikti birde buna bak endeks 120000 ken 6.80 lerdeydi endeks 140 oldu bu 5.59 tabi guclu bir spek olmayinca 2_3 milyon parasi olan coluk coxugin elinde oyuncak oldu kagit su hisse bugun 8 liradan asagi olmamaliydi alda bitarafina monte et hisseni cop tuvalet pecetesi ise yaramaz hisseni
verdik nereye dusmus herzamanki ayni numaralar alt kademelere yuklu yaz kucuk yatirimci yukselicek diye alsin sonra her kademeye ver sabahta 57-58 lerde 60-70 k alislar vardi noldu verdi .Ucuz numaralar kendine baska ucuz numaralar bul tahtaci artik kimse yemiyor ezberledik bu ucuz numaralari senden bi bok olmaz senden ettigim zarari aksgy den cikardim senin gibi tuvalet pecetesininde senin gibi malak tahtacinin da
Ne kadar küçük yatırımcı aldıkça aşağıya baskilanacak bulasanlar cok Zor durumda olan onlara oluyor durmuş için pazar borsadan güzel kazanıyor oğlu bu işi yönetiyor küçük yatırımcı asla par kazanamıyor SPK adama destek ama hazirana kadar beklemeyi düşünen alsın kısa vadede ne yapacaklarını Allah bilir bu adamın kağıda bulasacaklar bir daha düşünsün
https://i.hizliresim.com/J2j6SQ.jpg
üç aylık takas
Hükümetin yapmış olduğu kira düzenlemesinin rygyo bilancosuna olumlu etkisi ne olur ?
9 aylıkta kur zararı büyüktü, usd yaklaşık 1 tl düştü, bunun etkiside 12 aylıkta bayağı fazla olur...
Özkaynaklar 1.6 milyar...
kasadaki para 1.3 milyar...
spek hareketlere ihtiyacı yok, ucuz duruyor
Gel sende bulaş Durmuş'un oyunu bitmez tükenmez sende nasibi al durmusdan
Biliyorum, ama durmuş ta bi yere kadar tutar...
Onun dalavereleri olmasa zaten bu hareketler olmazdı...
Zirveden, yani yukselislerde alırsaniz sorun olan bir hisse, düşüşlerde aşagilardan alirsanız kar birakiyor...
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok ucuz kaldı.destek çalıştı.fincan-kulp yaptı.kahvesini içelim bari..
Ytd
Doları gömuyorlar...
12 aylikta büyük faydası olur...
Şimdilik kimsenin umurunda degil, jeton düşer yakın zamanda
9 aylıkta 78 milyon zararın tamamı kur farkindan kaynaklıydı
Ne dökersem kârdir deyip baskiliyor, tam bir vampir hissecisi...
Kim kime yaslayacak görecegiz, sen bas aşagi biz alalım...zamanım çok beklerim
Sağlıklı mutlu yıllar dilerim tüm dostlarıma bu yıl umarım hayalleriniz gerçek olur hazirana kadar beklemeyi tercih edin
Seansı inceledigimde son zamanlarda en uygun alınış zamanı kapsnıs oluyor. Kisa trade yapmak isteyenler gemen 5 kademeye boşaltiyorlar. Bende fırsatını yakaladım mı öyle yapıyorum. Yaklaşık 10 bin lotta günlük benim için iyi birakiyor.5.50 den sonra 5.42, 543 olursa olursa seans sonunu beklemem. 5.40 olursa da lotlarimi arttrir bir gün sonra acilisi beklerim. Şu an için KY yi bezdirip sattirma zamanı. Satarsanız gider zaten.