2018 yılı kasım a kadar vangd beklemeye devam... kaç olursa olsun... kuruşlara da varım.... 😘Ytd değildir... benim görüşüm beni bağlar...
Printable View
2018 yılı kasım a kadar vangd beklemeye devam... kaç olursa olsun... kuruşlara da varım.... 😘Ytd değildir... benim görüşüm beni bağlar...
Kuruş mu dedin?
Canın sağolsun, tek istediğin o olsun deyip 4 taban yapıştırıversinler bi göreyim seni burda tekrar :)
Grup tahtalarında bedelli rüzgarı esiyorken burada biraz zor o yelkeni rüzgarla doldurmak...
Sen yine de temkinli ol paranı pos makinesinden kazanmıyorsan..
Sağlıcakla
Topiğe bu hisse ile ilgili yazmama kararı aldım ve hisse zaten takibimde değil...Buraya yazmıyor oluşum bu sayfada bana ve şahsıma yapılan hakaretleri görmeyeceğim anlamına gelmiyor tabikide...Benim eski msj larıma alıntı yapıp aklı sıra bana laf dokunduranın msj larını sildirmek en tabii hakkım...Ve bana aleni hakaret eden bu forum ve topiği çok özler...Son söz Stockexc arkadaşımın yazdıklarına aynen katılıyorum...Dikkatli olmayanın bu tahtada çok canı yanar...YTD...Kalın sağlıcakla...
Kartal kardeşimle polemiğe girmek istemiyorum. Belliki borsada ciddi bir geçmişi var. Ben sadece beklentimi yazdım... olursa ne ala olmazsa beklerim. Kimseye rakam vermedim... sadece beklentimi yazdım. Olursa olur olmazsa olmaz ne yapalım. Canımız sağolsun. Bu tür kağıtlara çok para bağlanmaz... avtur avgyo ortada .... kimsye alın demedim demem.. satın demedim demem.. burayı okuyup da mal alan zaten bıraksın bu işi...sadece fikir paylaşımı ...ytd değildir... esen kalın..
Artık yazmıyacağım. Kimseye umut verip vebal almak istemem... her koyun kendi bacağından asılır... ytd değildir...
arkadaşlar bişey sorucam bunun tahta yapıcısı meri teyze mi ? sabahtan aldığı kağıtları akşam 17:59 da fiyata bakmadan serbest fiyattan satıyor. dikkatimi çekti hergün aynı şeyi yapıyor...
Borsanın şov yaptığı günde yine eksi kapatması hiç dikkati mi çekmedi :kahkah: :kahkah:
YTDeğildir...
lanet olsun
Şuraya yazmayacağım dedim ama elinde olanlara yazık ya malumun ilanı bas bas bağıra bağıra geldi alın size Galip ağa alın size gıda holding ne diyim Allah kurtarsın elinde olanları...YTD...
Ne oldu ya tamam bende bılıyorum hıc bır zamanda cıkacak dıye ıdaam olmadı ama ne oldu şimdi hepsi indi off
yazmıyordum ama, memleketten tekrar kaçsa iyi olacak..
en büyük darbe vanet'e yapılmışmış...
önce dön de bistte kendi yaptıklarına bak utanmaz, arlanmaz.
http://www.wanhaber.com/en-buyuk-dar...di-217053h.htm
N eoluyor hepsi taban bilen var mı ?
durum vahim bir hal alıyor...
Vangd yı gıda holding yapacak değerli büyüğümüz G.Ö. öve öve bitiremediğimiz; son yaptığı operasyonlar aşağıdadır....
Alıntıdır...
şimdi ykgyo ya dadandı ağa.gezip duruyor ky avcısı.
ayrıca 2.seans başında osmanlı 250,000 lot mal aldı.o malı elinden almak istiyor gibi.osmanlıyı pişman etme peşinde sanki.
derken vkgyo da göründü bizimkisi.
Ordanda Ozgyo ya ugrayacak kendisi bayram sonrası metro ordada baya mal alıyor..
Saygılar galip ağam buraya da bekliyolar seni...
Vay be galip ağa ilk kez bir cuma hayır işlemeye mi karar verdin yoksa dün buraya da bekliyoruz dediğimi mi duydun :) 2.29 üzeri kapanış hisseyi ileri götürür...Yoksa 2.05 ler yine gelir benim görüşüm bu...Hisse de değilim bu arada...Bayram öncesi bir hareket yapabilir diye yazmıştım ama dediğim gibi 2.29 üzeri kapanış ve hacim lazım...Umarım yüksek maliyetli arkadaşlarım altlardan alıp biraz ortalamalarını düzeltebilmişlerdir...Herkese bol kazançlar...YTD...
Yarın Cuma
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cumanız Mübarek olsun.
Hepimizin inşaallah
Haber düşmüş kimse kalmadı mı
Belirsizlik bitti.En guzeli de bu.Mepet ten alacagımız 16 milyon fazi ile birlikte yaklaşık 18 milyon kasaya girecek.Yeni plan ve projeler le devam inşallah. VANGD temettü verir mi yada bedelsiz hep birlikte göreceğiz. YTD AMAN HA KIMSE YAZDIKLARIMDAN BIR SEY CIKARMASIN VANGD BIR GALİP ÖZTÜRK HISSESIDIR
[emoji23][emoji23][emoji23]
Vangd nın 3 liraya kadar gitmesini sağlayan tahsisli haberi bertaraf olmuştu, avterden alınan gıda şirketleri de geri verilecek. Van-bes metroya geri verilecek. Şirketin ne faaliyeti kalacak acaba? Şu an şirketin piyasa değeri 50 milyon lira. Elinde ne var bi hesaplayın bakalım(alacak verecek).
Grafik olarak altta 1.10 a kadar boşluk var, dolar mı?
Şirket in çok bi faaliyeti kalmadı ama galip bu yeni projeler için vangd yı kullanır mı?
Uzun vadede bence yine ii olacaktır ama o boşluklar dolmadan yeni haber geleceğini pek sanmam. Y.T.D.
Sermaye Piyasası Kurulu ile yapılmış olan görüşmeler neticesinde Yönetim Kurulumuz 30.04.2015; 01.07.2016;05.12.2016; 06.02.2017; 13.03.2017 tarihli kararlar çerçevesinde gerçekleştirilmiş olan işlemlerle alakalı aşağıdaki kararları almıştır.
30.04.2015 tarihinde Van-Bes Besicilik San. ve Tic. A.Ş.'nin (Van-Bes) paylarının tamamının Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.' den olan alacağımıza mahsuben 2.587.254 TL bedel ile satın alınması işleminin iptaline, Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.' den olan alacağımızın mahsup tarihinden itibaren hesaplanacak faizi ile 30.09.2017 tarihine kadar tahsil edilmesine,
2016 ve 2017 yıllarında iktisap etmiş olduğumuz Bostan Tarım ve Sampi paylarının Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş. (Avter)' ne geri iadesine,Söz konusu payların satın alınması sonrasında 15.08.2016 tarihinde Şirketimiz, Avter ve Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş. tarafından imzalanan temlik protokolünün iptaline,
Söz konusu temlik protokolü neticesinde kapaması yapılan 15.903.058,24 TL tutarındaki alacağımızın temlik tarihinden itibaren işletilecek faizi ile birlikte Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş.‘ den tahsil edilmesine,
Karar verilmiştir.
Saygılarımızla.
Bu habere göre 2.5 milyon dediğin gibi eylül ayında ama kalan 15 milyon için zaman belirtilmemiş. Muhtemelen 24 ay vadeyle ödenir:one:
Nerdesin Sn. John Galt. Grafiklerini özledik. Sana demiştim bu domatesler yeşil hala gızarmamış diye:kahkah::kahkah:
8 e gittiğinde elimizde ne vardı ise o var elimizde.Belirsizlik bitmiştir. Yok tahsisli olmadı , yok bedelli sermaye artırımı olur.yok bilmem ne olur gibi.Artık B grubu bir hisse vangd hayırlısı diyelim .isine gücüne dönsün yeter .sektörun durumu ortada uretsin ve kazansın 1 kg kıyma en ucuz 38 tl .Et ihtiyacı bu ülkede belli .
Hadi hayırlısı diyelim.Bu arada Kurban Bayramınız Mubarek olsun.
Sayın utkual2010, ben bu kağıtta yeni yatırımcıyım. Bu platformu da fikir sahibi olmak için arada takip ederim . Sizin 8 li rakamlarda da burdaydım meyanındaki sözünüzden en azından bana göre epeyçe tecrübeli olduğunuzu anlıyorum. Genel olarak kağıttan beklentiniz nedir ? Yazarsanız sevinirim . Bu arada ben 1,5- 2 yıl vadeli aldım düşerse alım için diye bekliyorum ama çok kararsızım . Bu vesile ile hem bende kurban bayramınızı tebrik eder ve iyi tatiller dilerim ...
Kartal abimiz ne diyecek... malumm kağıdın gideceğini ve düşeceğini nokta atışı söylüyordu. Samimi olarak soruyorum... art niyet aramasın... burayı takip ediyorsa bir yorum da ondan alalım derim.. saygı ve sevgiyle
haber güzel, sıkıntı olmadığı gibi zarar yazan satış amaçlı duran varlık bostan korkuluğu sıkıntısından da kurtuldu. şirket gelecek 18-20 milyon ile ferahlasın et işine odaklansın mis gibi. belki bayram harçlığı kazandırmış olur bu sayede.
iyi bayramlar
not: twitterda bir aydır %300 bedelli gelecek
yorumları yapan tayfaya selam olsun..
Herkese merhaba farkında olmadan yaptığımız bir kural hatası neticesinde ceza almıştık cezamız doldu çok şükür,arada buraya ve portföyümde olan hisselerin topiklerine misafir olarak baktım,burda in cin top oynuyordu şimdi KAP a haber düşmüş ve yorumlar gelmiş...
Okuduğunu anlayan ve doğru yorumlayan insanlara her zaman saygı duymuşumdur...Bu arkadaşımda onlardan biri...Alıntı yaptığım bu arkadaşın yazısında koyu renk ile belirttiğim yer de arkadaşımız çok güzel bir şeye vurgu yapmış...24 ayda ödenir büyük ihtimalle demiş...O yine iyimser davranmış...Ben belirsiz olan bir şeye hiç bir zaman olmuş ya da olacak gözüyle bakmam prensip olarak...Galip Öztürk'ün birleşmeler yoluyla vangd bünyesine katacağı 2 şirketin hikaye ve beklentisini kullanarak vangd yı 90 kuruşlardan 3 liraya taşıması gibi bu ödeme haberi de kullanılarak başka şeyler amaçlanıyor olabilir...Bu ödeme ne zaman yapılacak bunu şirkete soran var mı ? Ben açıkçası Galip efendinin yine bir numaralar çevirip başka dümenlerle insanları yine uyutmayacağını nerden bileyim bu adamın söylediği hiç bir şeye olmadan inanmam...Kesinlikle kişisel görüşlerimdir...Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamalıdır...
Kesinlikle size katılıyorum. Bu haber belirsizliğin bitmesi açısından olumlu kasaya neticede nakit girmesinden dolayı olumlu diye düşünüyorum... gerçi galip yatırımcısına kazandırmaz ama dur bakalım.. belki imana gelmiştir..(hiç zamnetmem ama) belkide bedelsiz patlatır... acaba ???
İhlas gurubu .... koza gurubu... şu an rıza ve kağıtları... belkide galip imana gelip bayram sonu galip kağıtları. ( benimki sadece tahmin) ytd. Kesinlikle değildir....
Yine çok doğru bir tespit daha...Elinde ne var hesaplayın bakalım...Koskocaman bir hiç...Vangd daha önceki söylemlerimde de belirttiğim gibi içi bomboş G.Ö. operasyon yapmak için kullandığı ( tıpkı AVTUR gibi ) bir şirkettir...
Temeli,hikayesi ve beklentisi olmayan bir şirket neden yükselsin...Bu Kap haberi ile beklenti bitmiştir...
Vangd yıllık cirosu neredeyse Etilerdeki bir sosyete kasabının yıllık cirosuna denk bomboş bir şirket bana göre...
Vangd önce bir kar etsin...Önce bir alacağını tahsil etsin...Çok afedersiniz önce bir g.... don alsın ondan sonra temettü ve bedelsiz verir belki buna kargalar bile güler...Malumun ilanı şirket birleşme haberi kullanılmış operasyon ile 90 kuruştan 3 liraya taşınmış olan vangd nın hiç bir hikayesi ve beklentisi kalmamıştır bana göre...Gideceği yön ve yer de çok açık nettir...Yazdıklarım kesinlikle yt değildir...Kişisel görüşlerimdir...
Not: Tahminimce şirket birleşmesi...Gıda Holding olma...vs beklenti ve haberleri ile B grubuna alınan Vangd tekrar gip e dönebilir...Buda şahsi fikrimdir...Kesinlikle YTD...
Yinede pazartesi atlamamak lazım... galip ve speği ayarsız...ne yapacakları belli olmaz... ytd değildir...🤔🤔🤔
Son olarak 2017 yılı G.Ö yılı olmuştur gerçekten..Bakın AVTUR topiği ağlama duvarına dönmüş...8 liradan 20 günde 1.70 lere gelen AVTUR topiği...Tıpkı 4 sene önce Vangd da yaptığı gibi...G.Ö. eline kimse su dökemez...Ne pandası ne tesisatçısı nede pandanın civarında gezen bilumum hayvanat G.Ö. yanında çırak kalmıştır...Bu sene ağlatmadığı inletmediği kağıt kalmamıştır...Bakın koca ALCTEL de inletiyor şimdi milleti...Büyük adamsın vesselam ağa...İşinin pirisin...YTD...
ilginç şeytanın aklına gelmeyecek yorumları hayretle okuyorum, sanırsınız bütün şirket bostan ve sampiden ibaretti bunları da bedava devretti de şimdi ne iş yapacak diye hezeyanlar var. bu köklü bir şirket, et işi yapar. gözaltı pazarına niye alınsın sermayesinden çok zarar mı açıklıyor. 2 yıl önce meyve yetiştirenle pideci yoktu ve hisse 3 yıl önce daha iyi fiyatta idi, farkında mısınız.
arkadaşlar, ileri geri abuk uçuk yorumlarla iş yapmayın.
kap'tan son finansalı dipnotlarıyla okuyup karar verin.
her koyun kendi bacağından asılır.
Onun daha büyük projeleri var ne yapsın kıçı kırık Vangd yı :) Bilumum kağıtta ky soyuyor...Siz siz olun kim alıyor kim satıyor araştırmadan temeli sağlam bir kağıda bile girmeyin galip ve ekipleri varsa...Oralarda bile biçiyor miletti...Bi gezin diğer topikleri..Ağlama duvarlarından geçilmiyor...YTD...
Kardeş bu şirket 4 sene önce 1 liradan 8 liraya giderken gitmesini sağlayacak ne vardı...Sonra 8 liradan 2 haftada 90 kuruşa gitmesine sebep olacak ne vardı ????? Burda senin benim onun yorumuyla alım satım yapacak adam var ise zaten vay onun haline...Herkesin görüşü kendine...Ben olacağı bu şekilde öngörüyorum...Bir başkası başka şekilde görür...Saygı duyarız...Dediğin gibi her koyun kendi bacağından asılır...Herkese de bol kazançlar diliyorum...
Galip in kalitesi ordada ... güven sıfır ... işadamı formasyonuna uygun davranmıyor. Gözü yatırımcının cebinde her fırsatta soyuyor... acaba diyor insan ... belki ... hani olmaz ya ...genede bir ihtimal... belki bu sefer insafa gelmiştir... ne bileyim... belki ⁉⁉⁉Galipzedeler çoğaldı... bimere hergün şikayet gidiyor.... acaba insafa gelmişmidir...
Laf olsun diye bu kadar yazmanıza gerek yok . Şurda 30-40 gündür takip ediyorum 2,2x geçerse kapanış şöyle olursa alınır satılır diyen acaba sizin nickinizi kullanan başka birisi mi idi ? Kaldı ki 2,1x lerden alım içinde bekleyen de yine başka bir yatırımcı mı idi ?
Acaba o zamanlar GÖ bu kağıdın sahibi -geniş manada- değil miydi? Lütfen bir yere kadar kişisel tecrübelere tamam ama olayları anlamak isteyene makul şeyler söyleyelim yoksa boşa meşgul etmeyelim . Eminim ki borsamızda GÖ ü veya benzeri işlemçileri bilmeyen yaptıklarından haberdar olmayan olsa olsa anca bir salak belki olabilir ... ama tamah etmek işte böyle bir şey ... herkese iyi hafta sonları dilerim...