Sabah @Ceylin hanım vardı ama soramadım rahatsız olmasın diye. Yeni yeni üyeler gelmiş 6 lirayı geçince.
7 lira olunca yurt dışından bile gelenler olur belki.
Printable View
Aynen çorba parasına girdik üstad evi satmadık da bi araba parası vardır gene hanımı dinlemedik altın dolar almadık gittik hisse aldık soda aldık :( 6 ayda getti paralar, bnm maliyet 6.89 daha gülümsetti sewinme aşamasına gelemedik, 14ten satcam ben artık bukadar beklemişim
Tamam Rasto. Umarim satarsin istedigin yerden. Yine de bir fikir al arada sen.
Memleket resmen Sodazede ve Sodazade'ler ile dolu.
İlki maliyeti yuksekte kalan, yanlis zamanda yanlis hissede olanlar.
İkinci grup yani zâde olanlar da bir kaç yil.once hisseye girip maliyeti epey dusuk olanlar.
Zâde vs Zede.
Bir harf.
Bir harf bir atı, bir at bir nalı, bir nal bir fabrikayı,
Bir fabrika bir futbol takımını, bir forvet de kasabayı kurtarır demisler. Lütfetmişler.
Kimya sektoru bu sene en az kazandiran sektor. Sodacığım bu gun duzelttin bakalim yarin ne yapcan.
Şefim saygilar.
İstanbul'un kerizi bitmez demis eskiler.
Borsada da oyle, illa ki alan enayiler cikar o baldiri ciplak hisseleri.
Yukardaki hanimi dinlemeyip altin almayip da 6.89 dan Soda alan arkadas da "Ben baldiri ciplak olmayan Soda aldim da ne faydasini gordum?" derse o da hakli.
Dandik hisseler %50 yapti son bir ayda. Her sey birbirine karisti. At izi it izine, zebra izi zürafa izine. Hayirlisi artik.
:) bilemediniz... Ben faktorunu unuttunuz... bugun itibari ile tamamen sodadayim. Artik bu hisse 6 ay don tutmaz :))
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
keyifler yerinde umarım ortl yukarı kesti bu arada yazamıyorum çok
La soda duzelt dedikte yatayda dedik. Eşeğin kulağına karpuz suyu kacirma da.
Sn seltek soda pull back yapıyor olabilir mi?
201 m hacim. Bunlar boşuna değil
Mubarek buna gecip kuruttun kagidi sen de ha.
Beraber BARBA ile organize calisiyor da olabilirsiniz tabi ki.
Kurutucular!
Adamin teki vardi, 6.50 halk aldi, 5.20 satti, Soda'ya geciyorum dedi 6.50'den. Sattigi noktanin altinin gormeden Halk 6.30 yapti 1 haftada. Soda'da da aldigi noktanin ustunu bir daha gormedi.
Sonra geldi 5.90'dan aldigini yazdi. Kurutucu deyince sinirlendi. Kagit 5.20'ye indi ek alim yaptigi yerin ustunu gormeden!
Arkadaslar biraz once MKK dan soyle bir mail geldi: "MENKUL DEĞERLER A.Ş. -**05 numaralı hesabınızdan, takası 06/12/19 tarihinde gerçekleştirilmek üzere 126,0000 adet SODA SANAYİİ A.Ş. (SODA.E) - AÇIK pay senedi satılmıştır. 06/12/19 20:54 Bu mesaja dönüş (reply) yapmayınız." Ne anlama geliyor bilen var mi?
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracı kurumun sana sormadan malını odunc vermıs demek bu
Hocam yarin araci kurumla ayrintili konusacagim. Bildigim kadariyla aciga satis yapanlar gun icinde pozisyonlarini kapatmazlarsa baska hisse sahiplerinden odunc hisse kiralamasi yapiliyor. Bize bir faydasi ya da zarari oluyor mu tam bilmiyorum acikcasi.
SM-T800 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zararı yok. Bana danışmışlardı telefonda böyle bir durumda kiralamamıza müsaade eder misiniz ederseniz tebligat göndereceğiz diye . Ben kabul etmemiştim. Mutlaka konuş hocam. Eminim bir sıkıntı olmayacaktır ama müsaade olmadan ( belki vardır ve yatırımcı mütabakatında imzalamışsınızdır bile) yapılması yakışıksız. Öğrenmekte yarar var
Kira parası almanız lazım ama ilk önce sizden müsade istemeleri gerekli. MKK üzerinden bloke koydurarak bu tür işlemlere engel de olunuyor
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her turlu duzenin oldugu bir hisse yahu.
Arkadaşlar herkes gün içinde ara ara eliyle malını ( varlığı ne ise artık) kontro etsin ne olur ne olmaz.
Şaka bir yana iki defa bana sormuştu, ilkinde musade etmiştim, sonrasında bokunu çıkarmasınlar diye hayır diyip birdaha da beni bunun için aramayın diye kalaylamistim. Bir daha da sormadılar ama sormadan yapmaları enteresan olmuş, bayağı dayak yemişler anlasilan, ki bu usulsuzluge başvuracak duruma düşmüşler. Spek sağlam dövmüş bunu anladim bu olaydan. :)
Yanlız murat kardeş o rakam 126 adet mi, bin mi, o nedir öyle??
iş yatırım hedefini biraz düşürmüş: 7,5
Biri açığa satış yapmış, aracı kurumda kazanmak için sizin hisseleri ödünç vermiş. Yarın size iade olacak ve bir miktarda cüzi kira bedeli alacaksınız.
Belli ki haberiniz yok, anlaşmanızda buna izin verdiniz mi. Durum o ki pek izin vermemiş gibisiniz. Diyelim ki yarın sizin bu hisseyi satma durumunuz olsa idi ne olacaktı??? Yarın ne zaman geri dönecek, dönerse yar olacak mı??? Sıkıntılı işler. SPK ya şikayette bulunabilirsiniz.
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan tahmin +311, ortalama tahmin ise +255 puan oldu.
Foreks'in 37 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek beklenti +681 puan olurken, en düşük beklenti -348 puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 37 analistin 33'ü pozitif, 4'ü negatif açılış tahmininde bulundu.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen BIST100
Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +311
Ortalama : +255
Maksimum : +681
Minimum : -348
Katılımcı: 37[(+)33(-)4]
citi ve ak satıcılı başladı. döner umarım.
Şuan 6.05 iki ay sonra 6 şubat 2020 saat 11.15'te 6.38 olacak!!