Ve haftaya tatsız başladık.
Printable View
Ve haftaya tatsız başladık.
Hep aynı tezgah..sabah hacim yokken ver aşağı. Sonra millet satarken dipten al. Sonra yukarı gidiyor diye millet atlayınca yukardan ver. Tekrar aşağı tekrar yukarı..Söyle bir babayiğit çizip oyunu bozsa diyeceğim de nerde?
Klimasana tekrar merhaba dedik hayırlısı bakalım..
Hedef 17.20
Spek , forum dahil günlükçü dolmuş , silkele şunlarıda yap hareketi zaman senin zamanın
Ben soylemiycem ibagatir kizayii [emoji38]
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gunlukcu vs hikaye. Günlük iyi temizlemek kolay. Ancak orta ve uzuncuyu ikna etmeli. Yani kafasını karistirmali ve elindekini sattirmali.
Gün sonu yeşillenir.
Nereye vereceksin. Satmıyor hatta dustukce yeni alıcı geliyor. Bosverin bu Ali Cengiz oyunları..
Orta ve uzun vadelinin kafasını nereye karıştırıyor , biz bekliyoruz sabırlıyız, ben şu forumda aldım sattım deyenlere ayar oluyorum , alıyorsan al satıyorsan sat be kardeşim 😂 keşke herkes kazansın , ben de hergün alıp satıyorum yazıyım mı yani buradan , 10 dakikalık işlemle 300 lot artırdım hatta , gerek varmı bunları yazmaya , bunu demek istiyorum , sen , cahilcuhela , serdar kazancı gibi adamlara da saygısızlıktır bu forumda , rahmetli evanın tarzıydı bunlar , gerek yok bunlara ,
Peşembe A1 sattığı 386 b,n lotun akibeti belli oldu mu?
bende citi 126 bin eksi görünüyor ama takaslar tam oturmadı sanırım henüz.
Yaman tradermışsın citi :)
Bir gün iyi yükseldi ya artık 10 gün düşeriz , çıkışlarda değilde , düşüşlerde tam endeks hissesi oluyoruz maşallah klimasana
şu ortamda pek de yatırımcı çekemez gibi. herkes beklemede. 12 lerden 9 lara da çekemez diyorduk mal kaptırır diyorduk öyle bi çekti ki. kaç kişiye dedim. kimseyi ikna edemedik almaya. 9 dan 18 e fırlayınca da arkadaş dedi ki tüh keşke alsaymışım. bu hikaye hep aynı.
şimdi diyelim 18 e düştü herkes 16 yı bekler. 16 ya gelir ya bu daha da düşer hele bi 14 lere gelsin diye bakarlar. inanın 14 e gelsin o bekleyenler gene almaz bu sefer 12 leri bekler.
Hoşgeldin 18 li rakamlar yine gün sonu büyük ihtimalle 😡
Bist deki düşüş derinleşirse kesin 18..
Tahtaya nakit girişi yok bence , 23-22-21 den de baya mal kakaladılar bu enver çetesine , niye hala aşağıya geliyor anlaşılır gibi değil , bir sonraki denemeside 27-28 olacaktır ama böyle aşağıya giderse bu biraz zor
Tebrik etmek lazım. Çiti olayı biliyor ve sadece klimasanda 400 bin lot satıyor. Diğer hisselerde milyar dolarlık hisseler elinde patlamış.Valla komplo teorileri halt etmiş.
Not: Bu İran olayı çok su götürecek gibi. İlk tepkide benden paydos.(30 TL den 1 TL aşağı vermemek kaydıyla. ) Ne zaman bu hissede çakal takımı defolur gider o zaman dönerim yoksa vadem 1 veya 2 aya düşmüştür.
Satış fiyatimin hiçbir önemi yoktur.
İnşallah çok kazanırsınız. (Henüz satmadım)
Ilk 5 alici
Garanti =39.037
Global =24.704
Info=22.850
Yatirim fin.=22.701
Tacirler=18.411
Ilk 5 satici
Is yat. =69.293
Osmanli=25.584
Oyak=20.558
Vakif=18.500
Teb=14.951
Sinavinizda başarılar. Kusurumada bakmayın. Benim kızdığım siz veya forumdaki herhangi bir arkadaş değil.
Şirkete kızıyorum. Bir herif hisseye giriyir ve hissede sanki şirket babasının malı gibi istediği fiyatı belirliyor. Yazık.
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estağfurullah ne kusuru teşekkür ederim :) Ortalamaların ve 18 altına gelmeden grafikteki düzeltmeleri ben normal buluyorum ondan dolayı da bazı çıkarımlar da bulunmaya çalışıyorum
Tabi ki hoş değil hissenin 1 haftada yüzde 40'a yakın volatilite ile dalgalanması, 18'in altına ortalamaların altına getirirler ben de başlarım size katılmaya :kahkah:
Zaman gösterecek artık ben sadece piyasaları boşluğa bırakarak ucuzlattıklarını düşünüyorum umarım her zaman ederine göre işlem görürüz :)
https://i.hizliresim.com/6DOOQ0.png
18.49 ---> 20 Günlük Üssel Ortalama
17.08 ---> 50 Günlük Üssel Ortalama
18.49 altında 17.60' a kadar kısa süreli hareket etmesinde de problem görmem ama
50 Günlüğü aşağı falan kırar işte o zaman işler değişir.
Klimasan mı dünya şirketi 😂 dünya şirketi görmek istiyorsanız gidiniz arçelike bakınız fk 15 , bu beş para etmez şirket 5 fk , yani bu şirket değer ve saygı görmüyor maelesef , gideceksin brezilya fonlarına gömeceksin parayı gelip şuraya 20 milyon luk bir geri alım yapmayacaksın , adamlar kendi şirketine bile güvenmiyorki , bakınız soda sanayi şişecam durmadan hisse geri alıyor , valla şu an bundan daha ucuz bir şirket bulsam bir saniye bile durmam bunda , şirketin patronu bu salak herifler değil patron belli enver , kimse bu adam çıkmıştır hissede değildir gibi saçma sapan laflar etmesin , bu şirket 3-4 sene öncede 6-7 fk larda geziyordu , tarihinin en iyi yılı 6 fk yı geçemiyor bu seferde , enver kafaya koysa bu hisseyi 1 hafta da 4-5 e de indirir bu şirket böyle bir şirket , bunlar yatırımcıyı mağdur etmek için temettüde vermezler bu sene büyük ihtimalle ( bizimkide umut işte belki verirler diye bekliyoruz ) , bu haftayıda büyük ihtimalle 15,80 li gibi bir fiyattan kapatırız , salaklık bizimki işte 23 te ver hepsini , ama umut bitmiyor işte , temettü vermeyecekse , yatırımcıyı mağdur edecekse kusura bakmayın allah belasını versin bu şirketin , kazandırdı bizede tamam ama , bunu bırakıp takip ettiğim diğer hisselere geçseydim bunun en az 2 katını kazanırdım , ayrıca borsadaki birçok şirket 2018 in etkisinden dolayı 2019 dehşet kazandırdılar , diğerleri haketmediği değerlerin çok üstünde bu ise çok altında , belleklimiye katılıyorum yönetim , şirket kesinlikle bu işin içinde bencede,
Cahilcuhela dostum allah aşkına ne düzeltmesi daha , fk sı 5 olan bir şirket neyin düzeltmesini yapacak daha , 28 altı bu şirkete hakarettir , düzeltmeyi yapacaksa 15 fk ile işlem gören arçelik yapsın , bunun 30-40 katı daha fazla sermayeye sahip olan şirketler bile 7-8 fk ile işlem görüyor , bunun tahtasıda sığ ve nalet bir yönetim oluncada , klimasan gibi merdivenaltı değersiz bir şirket ortaya çıkıyor maelesef , şimdiye kadar 50 den fazla hissede işlem yaptım bunun gibisini değerini kazanamayan hisse görmedim ya , birde bunu bist 100 e alıyorlar ,
Adam piyasayı bahane edip çalkalıyor bu kadar basit...endekste satışı abarttı..
Piyasa değeri 9 aylık cirosunun altına gelmiş..veren versin aşağıları bekleyenler beklesin bakalım...