Kardeşim biliyorsan söylermisin şimdiye kadar gördüğü en yüksek dolar zirvesi nedir?
Printable View
önemli dirençlerin toplandığı bu seviyeler mayın tarlasından farksız
Kimse ne olacağını bilemez elbette hisseyi taşıyanlardan başka ama sesli düşüneyim,13 ten uyanıp almadık 23 oldu lig başlayana kadar olası gelişmelerle 33 olurmu diye aklıma gelmiyor değil varmı bir yorum getirebilecek arkadaş? (bence hak etmediği halde kent örneği malumunuz)ytd.
Dostum ligın başlamasıyla bu fiyatların rısk teşkıl edeceğını sanmıyorum.. Buralar bıle makul fıyatlar sayılır aslında, ama malum kısa zamanda sert çıkınca düzeltmeye yakalanırım korkusu oluşmuyor değil.. Yoksa yenı takım yenı hocasıyla İlk üç mücadelesı verıp sezonun son haftasına kadar şapimpıyonluğu kovalarsa asıl fıyatlamalar o zaman gelebilir..ayrıca nerden baksanız 6 yıl yatan bır senet var kalkmasıda o denlı sert ve yukarı da olabılır..
Eyvallah katılıyorumda işte düzeltme bekleyen bizlere o imkanı verirmi?düzeltmeyi buradanmı yoksa yüzde elli yukarıdanmı yapar diye düşünmüyor değiliz,böyle düşünmemize neden olan tahtada halaa düzeltme yapacağına dair emareler yok gibi tam aksine bir
imaj oluşuyor,önemli bir haber sonrası tavandan aşağı yukarı yoğun işlemler sonucunda fiyat gerilerse tamam derizki burada anlaşılan düzeltme gelecek ,öyle bir hava sezinleyemedim yanılıyorda olabilirim.ytd.
Ben neredeyse verdığım malın tamamını 100 lot kayıpla gerı aldım.. Taban taban gerı gelmeyeceği izlenımı verıyor bana.. Ya nasıp dıyorum..ayrıca lıgde başarı gelırırse olası endeks düşüşlerindende bızı koruyabılır..
En son 2018 5. ayda 22 89 görmüş yani tl de tepeleri zorluyor, dolar grafiği ne alemde acaba burayı işlemli kırar geçerse bakakalırız ardısıra, ya risk alıp hedefe er geç ulaşacağına inanıp peyderpey pozisyon alacağız yada risk almayacağız tamamen öngörü meselesi ytd.
Mhk başkanı ve ekıbı değişti, not olarak dursun...
Bu fıyatlar orta vadede rısk taşımaz not edın bır tarafa.. Tabıkı şahsi görüşüm yanılıyorda olabılırim... Ve yapılan harekette hacımlı mal alınarak yapıldı.. Tavan açmadan buraya gelmedı yanı.. Sındıre Sındıre geldı..demekkı bırılerı de bızım gıbı bırşeyler olacagını, olabıleceğini düşündü ve bu hareketı yaptı.. Geçen yıl ts un 10 tl olacağını düşünse idiniz 2 TL den ts almaymıydınız şuan ts 2 TL dekı fıyatı gıbı gelıyor bana..
bu seviyeler kritik direnç seviyelerinin test edilerek kırılması yönünde zorlandığı zorlu ve kritik seviyeler
Aynen şampiyon olacağına inananlar hiç olmadığı kadar fazla bu yıl,ayrıca 2018 mayısta gördüğü 22, 89 fiyat şu an 37 lere tekabül ediyor çünkü o zaman dolar 4550 ,tahtayı bırakmadıkları görülüyorda işte tamamen risk alıp almama meselesi sonuçta doğmamış çocuğa don biçmek gibi bir durum söz konusu yol uzun,hayırlısı olsun inşallah. ytd.
2018 e göre dolar bazında şirketlerimizin ne kadar ucuzladığı ortada yani dolar düşünün 9 tl olsa yüzde yüz değer kaybı olacak yani yüzde 70 dolar bazında 2018 e göre ucuzlamış zaten şirketlerimiz ytd.
Bu akşam 21:00 de Paok - Beşiktaş maçı var yarına extra katkısını bekliyoruz tur ile
Bomba haber geldi beklediğim
UEFA süper kupa finali %30 seyirci ile oynanacak
Bugün düzeltme gelebilir
Bıle bıle lades olduk.. Neyseki malıyet kurtarıyor.. Kalsın bakalım lıg başlasın görelim agalar ne yapacak..Bugunluk en fazla 19.25 olabılırız:)..
Tüh, 23.08 'e kadar yerleştirdiler mi ki ?
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 dakkada açtılar tahtayı bu nasıl iş
Ky aldığı malı korkup sattı gıbı zıraatın alımları yarı oranın da düştü, aslında dün takaslar ky nın tahtaya atladığını doğruluyordu...
Ekim de futbol seyircili neyseki normalleşiyoruz
Boş türünün işimize gelmez bizim topçular alışık değil gs pandemi sonrası darmadağın oldu ts şampiyonluk verdi boş trübün yüzünden.hakemler kafasına göre cirit atıyor boş trübünlerden çok şükür seyircili futbol geri döndü
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Global den tekrar satış geldimi acaba
Bu kadarlık yükselişten sonra yuzde ıkı üçlük bır düşüş şahsen bana gelecek için buyuk umut verdı.. Normalde bugun taban olması beklenırdı..
Diger spor hisseleride fazlaca pesine takilinca olmadi. Boyle duzeltmeler normal. Bugun yasanan duzeltmemi yoksa hizli yukselisin sonumu birkac gune netlesir
Herkesi yanılttı.Ben 13 lerden girdim kaç defa sarıp aldım. RSİ 75 leree satarım ama 87 leri gördü. Sağolsun her alışta kazandırdı bu defa.Simdi gelelim yoruma. Fincan ağız kısmını Şubat yuksegi olan 22.30 lerden yapacak derken( ki ben 22.20 yazdım sabah satışa hemen gitti). 2018 ortalaridan 23.08 lerden aldı. Fincanın dibi 6 larda.... Yani arada 17 puan fark var. Şimdi beklentim . Kulpu nasıl yapacak. Çekilmeyi kaça kadar yapar. Benim tahminim 18 ler olabilir.yataya sarar. Sonra takımın durumuna göre tekarr 23e gelirse. Ve bu bir tuzak olmazsa. 23+17 = 40 hedef olur ve inşallah olur. Takımız yeter ki maçları kazansın. Gerisi gelir umarım.tabii zikzaklar çizip küçük yatırımcıyı biktiracak, korkutacak.
Ortaklar Yazdıklarım asla ytd. Kendi dusuncemdir. Umarım tüm küçük yatırımcılar kazanır.
Üstadım Kısada çok güzel kazandırdı...10.00 lira altı fener 2.50 altı gs ve bjk..toplayıp köşeye atmıştım..kendi adıma sezonu bekliyordum..fener çok erken fiyatlama yaptı...gs ve bjk de tık yok...üstelik bjk nin şampiyonlar ligi umudu varken...sanki fener şampiyonlar ligine gidecek gibi fiyatladı..sporları zirveden almadıgınız sürece ve diplere yakınsa bide .. güzel kazandırıyorlar...fenerin yolu açık olsun..ileri günlerde acele etmeden tekrar almak için takibimde olacak....
Y.T.D
Beşiktaş ta
Gökhan ve Caner olmayınca
Beşiktaşı gördük.
Zayıf Yunan takımı 30 dakikada 3 lük yaptı. Ki Paok çok yumuşak oynuyor, bana göre izlediğim kadarı ile çok zayıf takım.
Sağda Lens, solda Nskala tarafı otoban oldu. Hele sağ bek Gökhanın tarafı E5 gibi.
Algılara gelmeyin, yok Gökhan yaşlıymış falan. Genç Lens ve Nskala yı gördük.
Futbolda genç yaşlı yoktur. Kalite iyi topçu ya da kötü vasat topçu vardır.
Fenerbahçemiz bu sene çok kalite transferler yapıyor. Komollinin verdiği 10 yıllık zararı Emre kaptan bi çırpıda attı.
Bjk li kardeşlerim kızıyodu Caner e, iyi sol bek değil diye. Belki kıymetini anlarlar. Nskala futbola yeni başlamış gibi acemi oynuyo.
Büyük takımda oynamak zor iştir. Her futbolcu bu ağırlığı yükü baskıyı kaldıramaz. Stopere aldıkları Welinton hakeza. Büyük takım topçuluğu çok farklı.
Beşiktaşın bu Yunan takımını yenmesi lazım. Hele ki bu siyasi ortamda, umarım maçı çevirirler. 🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷
İmzamı atıyorum.. Yarın da belkı ufak bır düzeltme yaparız ancak en geç önumuzdeki hafta ile beraber coşkuya devam.. Daha yenı başlıyoruz.. Eğer takım oyunuyla şampiyonluğun en buyuk adayı benım derse nereye gıdebileceğini o zaman konuşuruz.. Hayalim çok farklı.. Fazla gerı çekılebıleceğıni sanmıyorum zamanları yok.. lıg başlıyor..
BJK ligde de böyle oynarsa bir rakip başlamadan gitti sayarım kalite yerle bir durumda BJK de.paok bizim ligde 7/8.bitirir kalitede.ama BJK şuan FB nin son 2/3 yıllık haline benzemiş kalitesiz oyuncularla mevkisiz oyun ile gitmeye çalışıyor ama maalesef böyle şampiyon olunmuyor sıradan takımlar bile delik deşik ediyor
İstanbul da BJK bu takımı eler ama lig için bence umutsuz vaka BJK
Evet ya öyleymiş gözümden kaçmış
BJK geçmiş olsun ama bu futbol ve bu kadro ile ilk 5 e giremez BJK