Milletin yüzde 52,5 verdiği yok. Ante ile viper kaç ayrı sandıkta oy kullandığını söylese de öğrensek mesela..
"Reis" gerçek oy oranını biliyor. Bu yüzden gergin. Yüzüne, konuşmasına, tavırlarına bakın anlarsınız..
Printable View
Milletin yüzde 52,5 verdiği yok. Ante ile viper kaç ayrı sandıkta oy kullandığını söylese de öğrensek mesela..
"Reis" gerçek oy oranını biliyor. Bu yüzden gergin. Yüzüne, konuşmasına, tavırlarına bakın anlarsınız..
Ayvagöbek bence de dönmen lazım artık, taklitçilerin hiç çekilmiyor.
Ne zeka var, ne de mizah duygusu, bildiğin ağzı bozuk kalas tipler yerini doldurmaya çalışıyor..
Susarak şöhretine halel getirme. :)
bak
ayvan dönmüş dünya vatandaşı hamşolar için :kahkah:
devlet kendi vatandaşına , emekliye , kaç yaşındaki insanlara bayram ikramiyesi yatırmaya karar veriyor , yatırıyor
bu da bizim huniliye dert oluyor
ne olmuş yani
o parayı yatırdı emeklilere ve elbetteki bunun oylara bir yansıması olmuştur , bundan doğal ne var
terörün tepesine bindi , elbetteki bunların oylara bir yansıması olmuştur bundan doğal ne var
huniliye bak
sanki paraları aldı ingilizlere peşkes çekti
bak öyle yapsaydı kral olurdu bu hunilinin gözünde devlet belki de ha :)
hemen gevşerdi salatalık ağaları
eziklik bunların , özenti bunların içine işlemiş
yapacak bir şey yok
seçim kazanmaktan başka :kahkah:
soru umuma
acaba şu andaki sistem değişikliğini yapabilecek kapasiteye sahip miyiz? ekonomide veya ülkenin beka problemlerinde biz reformlarla uğraşırken bir de bakmışız farklı şeyler olabilir mi? Gerçekten sistem değişikliği sancısız veya en az sancıyla yapılabilir mi?
kardeş hangi kapasiteden bahsediyorsun, onu her okuyucunun kendi kapatisesine bırakıyorum ama benim anladığım uzlaşma kapasitemiz ''Kültürümüz oluşsun uçarız. Zira bizim2018-1876=142yıl neredeyse 150 yıllık bir parlemento geçmişimiz var.Gelişmiş ülkelere bir bak ya anayasalmonarşiyle isveç, isviçre, norveç, hollanda, ingiltere, japonya yada başkanlık sistemiyle yönetiliyorlar ABD, Fransa tek Almanya müstesna onlarlada hiçbir millet kıyas olmaz.Bizden belki geçti ama İnşaALLAH torunlarımız çok güzel günler görecek.
herkese merhaba
Merhaba , herkese sevgi ve selamlar.
http://www.brosur.com.tr/blog/wp-con...08/merhaba.png
Böyle bir tespitin yanına yaklaşabilmek için elin oğlu binlerce doktora tezi hazırlıyor, bizim çarıklı erkan-ı harp'ler tek ayak üstünde onlarca teori sallıyor. :)
Anayasal monarşi dediği ülkelerin hepsinde de kraliyet aileleri yüzyıldır sembolik bir role sahip. Hiç birinde de hiç bir politikacı tarih üzerinden bir başkasını suçlamıyor. Bizde memleket ikiye bölünmüş durumda, bir tarafta Osmanlıcılar, diğer tarafta Cumhuriyetçiler.
http://i2.haber7.net//haber/haber7/p...18397_1828.jpg
İngiliz halkının oylarıyla iktidara gelen Başbakan May, Kraliyet Ailesi'nin önünde diz çöktü. Bu görüntü, 'sembolik olan Kraliyet mi, demokrasi mi' sorusunu akıllara getirdi.
Şimdi abi amatör gözlem ile
Diz cokturenler ve diz çöken ile 2 adet Mercedes vito var resimde
Burda kazanan kim? :-)
Çalış osman çiflik senin
Ne el opmekle dudak ne diz cokmekle diz aşınır
Atasozunden dolayi öyle yazdım tasviplendigi sanilmasin
Kadın orda boydan boya siyah sarı kırnızı kuşak var ya fotoda iki kişide
Ona diz çöküyo
Ben mealini bilmiom da o kusaklarin. anladığımı yazem dedim.
Asıl ekfuture bey şunda yanıldı
O masallarda anlatılır anayasal monarsi zararsız avrupa tipi diye
Halbuki Falkland olayında askerler direk Kraliçe talimatıyla yollandi cepheye yani ekfuture bey görükdüğü gibi pek değil sizin dediğiniz
Eksik yorum yazdık galiba
Bi ilave
Arkadaki kuşaklı dayı
Yüzünü ekşiltmis
Niye?
On puvanlik uzman sorusu
Ama bekletmeden cevap
A be gızcağzim
Reverans
Yirtmacli eteklen yapılır
Neye Yirtmacli etek giymedin gülüm hesabı :-)
Bu bi görgü değil
Fizik kuralidir
Fizik herseydir
.........
Yani o tip etek fotodaki
Bacak hareketlerini kısıtlar
Elin oğlu doktora tezleri ile gerçeği arar, bizimkiler bir fotoğraf koyup bu işi bitirirler. :) İşimizi gücümüzü bırakıp, diz çökmenin de sembolik bir hareket olduğunu anlatmaya çaılışacağız şimdi?
Falkland adası da İngiltere toprağı olduğundan "saldırı"ya cevap vermek için bir meclis kararına gerek yoktu. İngiliz donanmasının adı da "Kraliyet Donanması" olduğundan sembolik olarak emri kraliçeden alması kadar doğal bir şey yoktu.
2013 yılında Suriye'ye müdahale gündeme gelince kimse gidip Kraliçeye sormadı. Meclise gidildi mecliste Suriye'ye müdahaleyi reddedince müdahale de olmadı. Bugün de İngiltere'de Suriye'ye müdahale meselesi konuşulduğunda Kraliçe'nin adı duyulmuyor doğal olarak.
Bu kadar basit gerçekleri yazarken bu iddiaları savunan arkadaşlar adına, Türkiye adına utanıyorum. İlkokul seviyesindeki fikirlerle gelip burada ahkam kesiyorlar. İşin kötü tarafı, ülkeyi yönetenlerin düşünce yapısının da aynı sığlıkta olması. Ülke olarak sonumuz kötü olacak diye korkuyorum açıkçası.
He valla
Dünya vatandaşlığı varkene
demi hamşom
:kahkah:
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dünya vatandaşı var mı lem burada
kızarmış ayva tatlısı yoklama yapacakmış :kahkah:
Secimlerden once tartisilan en onemli konular "af tartismasi" ve "apoletini sokerim" di.
Bugun "apoletini sokerim" i, soylendigi anda, Ismail Metin Temel Pasa'nin orgenerallige yukseltilecegi ve Kara Kuvvetleri Komutani olacagi seklinde yorumlamak gerekirdi.
"Apoletini sokerim" dedi, sert tepki gelince de "emekli ederim" anlaminda soyledim dedi.
Apolet, divan-i harp'te sokulur. Apolet sokmek, Muarrem'in isi degil. Apolet sokmek ile emekli etmek ayni seyler degildir.
Mesela Cehar Dudayev, Sovyetler'in Litvanyadan sorumlu komutaniydi. Rutbesi albaydi. Litvanyada Ruslar'a karsi gosteriler basladiginda, Sovyet Genelkurmay'inin gosterileri olabilecek en sert sekilde bastirin emrini reddetti. Bunun uzerine Moskova'ya cagrildi, Moskova'ya gitti, divan-i harbe cikarildi, idamla yargilandi, rutbesi sokuldu, butun ozluk haklarini kaybetti. Sonrasinda Cecen direnisini orgutledi.
Savciligin derhal sorusturma acmasi gerekir. "Nicin Ismail Metin Pasa'nin apoletini sokecektin" diye sorulmasi gerekir?
Cunku Ismail Metin Pasa, once KKK sonra da Genelkurmay Baskani olacak.
Sayet bu soru sorulmazsa, demek ki hersey danisikli dovus...
Yemin gununun bir gun oncesinde ise bir tren kazasi ve 24 mefta var. Gecmisteki bir olaya cok benziyor.
Analez tehlikeli...
Ayvagubekli teatilde...
Yazmayın dedin bekledik...nerdesin yaw...
Biz kayın babayı yanlış seçtik...iyi tatiller usta ☺
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tatil dedigime bakma abi, cok sicak, ben yayla yerlere gidiyom, serin olmazsa yigilip kalacam.
Artik siyasetin bir onemi kalmadi. Bugun secim olsa ve secimi Chp yada muhalefet kazansa, devlette olusturulan yapiyi 20-30 yilda degistiremez.
Mesela 1960 darbesi, 1960 darbesinden 5-6 yil sonra kureselciler, Demirel'le iktidari ele gecirdiler. Sonrasinda Ecevit'le yeniden iktidara geldiler. Fakat devlete hakim olamadilar. 1963-1967 Talat Aydemir darbe girisimleri, 9 mart 1971 darbe girisimi, bu 3 darbe girisimi de akamete ugratildi. Ta ki 12 eylul 1980'e kadar, kureselciler 12 eylul 1980'de basarabildiler. Halbuku 1965 sonrasi tum hukumetler kureselciydi.
Artik mevcut duzenin enaz 30 yil degismesi mumkun degildir.
Akp tabanina ahmak diyen emme kendileri onlardan kat be kat ahmak olan bir ahmaklar toplulugu var.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Memleketimiz icin en hayirli sonuc budur...
Artik obur secimlerde gorusuruz. Bu arada Cumhurbaskani Yardimcisini etud edelim, bakalim kimmis?
Türk tarihindeki en uzun fetret devri ne kadar sürdü ağalar
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abi,çocugunu sat dolar al formasyonu oluşmuşken
tepki verir diye altın vuruşçuların peşine takılıp
yeni gelinin atıldıgı gibin hemen aldık kağıtları...
sonasını biliyon dayak ve tecavüz
hani isviçreli bilim insanları araştırıyo ya
.öte giren semsiye güneşten korur mu
korumuyo abi
bide alışkanlık yaptı
bugun akşama kadar bekledik
ne gelen var ne giden
yayla bence de iyi fikir
eyllülde bence yerel seçim
sonuçlar pek değişmez
iktidar her zaman avantajlı
sakın bu sıcaklarda borsaya bulaşma
heç çekilmiyo cancağazım...
Altın FURUŞ’un mantığını anlamadıysan, ALTIN FURUŞCU SANA NE YAPSIN?
3 ‘lü KOMBİNASYON İLE (Döviz Faiz ve Borsa) GRAFİKLER EKİNDE “Ne olursa NE OLUR?” Mantığı ile anlattıklarımızı anlamadıysan, biz (ALTIN FURUŞÇULAR) ne yapalım?
Önce AÇ TOPİĞİMİ SİNDİRE SİNDİRE OKU!
SONRA LAF SOK!
Altın vurus v
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=1590
PABUCUMUN BORSACISI!
Üstelik kendin yazmışsın “TEPKİ VERİR DİYE” mal aldığını!!!
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Baba abi teee 32 -34euro daykene hana geldik yağmur dindi dediğinde okumadıysan takip etmediğsen napsın. Orda malları boşaytık. Usd aldık şukur grafları okuduk siz anlayamamışsınız babo abiyi
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Canım abim
Yukardaki yazı makarasina ayva için yazdım. Seninle veya bir başkasıyla alakası yoktur...istemeden de olsa
kirdiysam özür dilerim...
zamanında ayakkabıyla çok vurdular kafaya
idare et ışte abim...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaylalar iyidir abi...Ha bir de solucan gübresi vardı, unuttum...Organik...
Mb.maliye bak.bağlandı. üstüne buda kaymaklı kadayıf oldu.
https://ahvalnews6.com/tr/ekonomi/ek...isyonu-kuruldu.
Gelde kaçma bu ülkeden.
https://youtu.be/TDi9EcO1ON4
Enteresan...Unutmayayim diye buraya koydum.
https://youtu.be/oubM56O85ao
Urfali Kel Hamzaa...Hey gidinin heeyyy...Irakiya baslacem gari...
Nuriş seferberlik mi var??
Tenekeci Mahmut'u bildin mi?!
Ağlama yar ağlama..
abi on numero gündem var sen magazin yazıyon
reytinglerde paspas oldu
bide tutturdun dükkanı kapatatalım
bak yazmıyordum da
biliyon şişededeki gibin durmuyor meret...
derken bugün maral abla kurultay kararı alır
twiterda aday olmuyacağını yazıyor...
işin ilginci devlet abi
destek olunması ve onunla devam edilmesi gerektiğini söyledi
az miktardaki beyin nöronlarım bugün yandı...
yaw abi 6 aydır söylemedigin kalmadı
bu ne ki şimdi...
benim teori iktidar koalisyon teklif etti
daha önce de etmişti kabul görmeyince inkar ettiler
burada fikir ayrılığı çıkınca olanlar oldu...
bakalım hocanın sözü dinlenecek mi
en çok merak ettigim bu...
merkes dinlemede tamam...
ne yapar diye mürekkep yalamış güzel insanlar düşünürken
bence bu defalık artıracak
7 düvel görecek merkezi...
gerçi o kadar da emin değelim
enişte kapalı kutu
yarın göreceğiz...
https://youtu.be/zs2mfG2PaSM
Iyiymis be ya...
Magazin degil abi o...Oradan oyle bir gumburtu cikar ki, ortalik toz duman olur. Bence operasyonu yapan da yiyen de ayni taraf.Alıntı:
abi on numero gündem var sen magazin yazıyon
Cok onemli huberler var. Mesela Mesut Ozil huberi cok onemli bir huber. Ulusal Kanalda nerede Huntington diyen pek cok stratejist var.
Bu haberi goren iste Huntington der. Hani "Medeniyetler Catismasi" cokmustu.Mesut Ozil bir cumlede ozetlemis.
Kazanirken Alman'dim, kaybedince gocmen oldum.
Tayyip Agam, Medeniyetler Catismasina karsi cikip, Ispanya ile Medeniyetler ittifaki ilan etmemis miydi? Simdi aynen "rabia isaretinde" oldugu gibi ulkucu bir tavir gosteriyor.
Bence mecliste 300'un uzerinde ulkucu vekil var.
Aksener, Iyi parti icindeki bu catismadan guclenerek cikar.