Aynen öyle. Suç en başta bu şirketi borsaya kote edende sonra bizde… Bilanço/ nakit akışı/ arsalar/ projeler hepsi hikaye.. Şirket fiyatına yansıyan bşr şey yok
Printable View
Ulen bari ,88 üstü açsaydın şere fsiz
https://i.hizliresim.com/st4pa7f.jpg
Bu listeyi geçen gün bir arkadaş paylaşmıştı. Not almıştım.
Şirketin varlıkları ortada. Fiyat neden böyle olur anlamak mümkün değil. Şimdi, bunları yazdık diye pazarlamacı mı oluyoruz ? Yw sonuçta bunlar arsa, arazi yani eller tutulur şeyler sanal değil. Yalan desen en azından bunlar yalan olamaz kardeşim. Hepsinin değerleme raporu, ada & parsel numarası var gir bak TKGM'ye. Hayatımda böyle bir saçmalık görmedim...
Utanmıyorlar ya.. Hala cıkıp cumle kuruyorlar... Arsız, uzsuzler..gıdın lan burdan
Bugünde taban …mk . Ne yapmaya çalışıyorlar, brüt takasa mı sokacaklar
Burayı okuyup alayım mı çok düştü diyen kardeşlerim sakın bulaşmayın
alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste...diye bir söz vardı.şimdi bedelli sürecinde yaşananları yapan a1 kapital zararına malları satılıyor bence muhtemelen kredili ..yada patronla anlaşmalı tahtayı *** ediyor.zararını patrondn el altından alacaklar bunun başka bir açıklaması olamaz.küçük yatırımcı burdan mal satmaz...günlükçüler hariç...ytd
geleni yutuyor ona göre girecek olanlar 3 kez düşünsün biz çakıldık Allah bilir ne zaman maliyete gelir. mecbur bekleyecez beklediğimiz her günde vahit ve avanesine beddua edecez.
taşeronların rüçhanların kullanılması amacıyla aldıkları fazlalıktan (10 milyon lottan biraz fazla )satılacak mal kaldı .hatta aynı kurumlardan mal alındıysa bitmiş bile olabilir...bu arada hissenin de işi bitti tabii...
Evet beyler bayanlar ihlasların kervanına bir hisse daha katıldı.
maliyet düşürmek isteyenlerıde öptüler bir şirket sürekli kar ediyor patron karına kar katıyor ama 11 yıl önce halka arz ettiği gfiyatın altında.vah---iti inşaallah bu cuma nın hürmetine en sevdiğinle sınanırsan.
Normalde düşüş böyle olmaz, Ya kafesledikleri ky yatırımcıyı yeterli görüyorlar yada başka bir oyun var işin içinde. Yoksa en azından 2-3 kademe kaldırıp korkanlardaki lotları toplarlar, yada gidecek diye atlayacakları avlarlar.. Var bir iş bu işin içinde:Sad:
Rüçhan döneminden maliyetleri 1.20 civarında olan malları bu fiyatlardan nasıl satabiliyorlar aklım almıyor. Lot lot takip etmiş, hesaplamıştım sözde. Benim hesabıma göre resmen manyak zarar ettiler?
İhlasları anlarım, çünkü adamların ceplerinde para yok, bedelliye giren taşeronlara sat gitsin kaçtan olursa diyecek durumdalar. Ama burada öyle değil ki. Adamlar bütün şirketlerinden para basıyor, hepsinin kasası ağzına kadar dolu. Daha 15 gün önce İstanbul'un en güzel lokasyonundan 15 dönüm arsa aldılar 341 milyon Tl'ye...
Sayın ellocu'nun hesabıyla 10 milyon lot, lot başı 1 Tl kazansalar ki o bile değil. Yani ortada dönen para da para değil bu rezilliğe karşı. Benim nöronlar stop !
Ben burda soyledıgı gıbı rekor kar gelecegıne ınanmıyorum. Bu rekor kar gelecek soylemıde , mıllete mal satmanın bır yoluydu,, ortaya rekor kar gelecek dıye laf attılar. Ve malı kıtledır. Ben ınanmıyorum. Rekor kar gelecek sırket bu kadar duser mı ?
Butun hıssler ya prımlı yada stabıl, pekı bu ? Rekor kar gelecek oylemı ? Nahh gelır o rekor kar..
Sayın meslektaşım, duyduğum ya da gördüğüm değil; her seans sonrası balkonda rakımı içerken bizzat lot lot hesapladım yahu. Kafam mı iyiydi, yanlış mı hesapladım diye bakıyorum. Yok öyle bir şey. Aklımın ermediği bu...Şaka maka portföyde % 30 ağırlıkta, diğerlerinin 1 yıllık getirisini 5 günde götürdü amk kağıdı.
Bunları pek tanımıyoum.İhlaslar bedelli sermaye artırırken,hastahane alıyoruz,söke unu alıyoruz,hatta ünlü bir dergiye söke un alındı haberi yapıldı.sermaye artırımı bitince hepsinin düzmece ve yalan olduğu anlaşıldı.Eğer siz bunların yanında ihlaslar melek kalır diyorsanız körktum..
Bunların arsalar gayrimenkuller ya ukraynada yada ellerindeki nakit parayı bitkoinlere bağladılar. Freni patlamış kamyon gibi gidiyor uçurumdan aşşağı. Yarın öbür gün bi kap haberi atıpta kasayı hırsız girdi boşalttı deseler şaşırmam. Ytd.
şirket tek bır acıklama bıle yapmıyor
Pd dd 0,81 e düşmüş fiyatıda 0,81 e kadar indireceklermi acaba. Olurmu olur ihlasın dibi 25 kuruşlardı.
Böyledir bu hisse.
Çelik gibi irade.
Sonsuz sabır.
Bol küfür ister:))
İktidar değişirse sonrası nasıl olur bilemem ama böyle bir ihtimal kuvvetlenirse bir operasyon gelebilir sanki.
Belkide ona hazırlıktır şu andaki zaman.Bilemeyiz.Tek kişi bilir:))
Normal şartlar altında orta zekalı bir insan şöyle düşünür.
Halka arzın dalır bazında onda biri.
Gerek 2017 de gerek 2020 de halka arz yapılmış borsada.
Bu fiyatta halka arızın yarısına yapılmış.
Güccük yatırımcıdan piyasa değerinin yarısı kadar para toplanmış.
Kaymaklı ekmek kadayıfı:))
Doğru tahlilmidir bilemem.Belki orta zeka uygun değil buraya:halay:
Piyasa değeri defter değerini 0.42 görmüşlüğüm var:))
Ama olacak diye bir kural yok.
Neticede bistte bir hissenin prim yapması güccük yatırımcı ile olmaz.olmadı.
Bir ekip çalışması olması gerekiyor.Ekip varsa iş yapar yoksa yapmaz.
Baktım şöyle fiyatlara gerçekten çok komik fiyatlar var.
Ama deve bir para alan yookkk
Deve bin para alan çoookkk
Bu kadar haysiyetsiz patron olmaz. 1sene önce %400 bedelli yap bu senede %125 yap. Birde sıfıra kadar düşmek için elinden geleni yap. Bunların yatacak yeri yok. Ulan bi çıkta dedi şirket değerimiz *** oldu piyasadan şu kadar milyonluk hisse geri alımı yapacağız. Bunların bırak hissesini dairesini verdikleri su bile içilmez onun içine bile zehir koyarlar. Ytd.