Dowda bi devre daha keserlerse benzin daha da düşebilir ama
Onu da düşünmek lazım
Printable View
Dowda bi devre daha keserlerse benzin daha da düşebilir ama
Onu da düşünmek lazım
ne demek dostum.
sanada bol kazançlı şanslı günler
ayrıca senin aracılığınla küçük bir dip not olsun
bu tür kağıtların kolu bacağı çoktur yani bir thy gibi değildir havacılık durdu dedimi iş biter
lakin
koç bugün sporda eğitimde finansta vs. ahtapot gibi
saygılar
Son kaybımdan sonra ucuz kurtulmuşuz diyerek merak ettim yazılanları foruma tekrar girdim fakat sadece alıntıla secenegi var onu anlamadım mesajı direk yazamadım o sebeble buraya yazıyorum Nisan vade ile endeks marjı arasın da temettü den dolayı mı böyle sacma bir fark var Nisan ayına kadar temettü verecek hisselerin endekse etkisi tahmini kac puan daha önce yazıldıysa göremedim yardımcı olurmusunuzSNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen katılıyorum MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şöyle bir örnek vereyim
geçen varantlara baktım
%1000 kar yapmış bir varant alış ve satış arası 6 kademe yani arası yok işin özü şu alıyorsan o karı sana vermem peki almayı düşünüyorum borsanın düşeceğini umarak bana 10 milyon lot ver olmaz 10 bin yada 25 bin lot olarak verebiliriz neden kağıdın durumu eğer gerçekten kağıt ertesi gün yine %1000 yaparsa milyarder olacağım ve bu parayı bana ödeyecek aracı kurum yok zaten.
yani
senin yada benim yani kimsenin zengin olmasını bırak para kazanmasını istemiyorlar rakamlar sadece gösterge.
saygılar
112.275-115.000 , yarım saat... teşekkürler pala 🙏🙏
Flat devam...
3 ayda 135 bin vakadan 6 bin civarı ciddi vaka var buda sıralarını bekliyorlar demek ölen sayısı da 5 bin civarı vaka
Kahvemi aldım elime
yeşilliği izliyorum
dowda organizma geçirirse burasıda geçirecek gibi görüntü var
Ayı sezonu kapandı, bahar geliyor, artık long kovalama zamanı.
Bol şanslar
Puhahahaha yapıştır gelsin Koç'um
Dün nasıl vur babam vur formosyonu olduysa
neden olmasın al babam al formosyonu YTD
60..60 maliyetli pegasus şort 34.87 de kapatıldı. Yükselişler de tekrar şortingen denenecek :)
Cort tuşunu sokmeyenin ciğerini canlı ayakta sokerler dayı
Puahhahaha
Kasasında nakti bol hisseleri seçin...
120.000 Seviyesine ulaşılarak ardından 110.000 seviyesine tekrar düşüş yaşanabilir.
Belki 120.000 biraz aşılabilir de.
İhracatçı hisseler
Sihirli kelime bu
ihracat yapanlar
Bir sonraki lokomotif ler bunlar olacak
Finans sonra gelir
Vade sonu shortta uzlasılan pay kontratlarını bozmadan diger vadeye tasımak icin bi yol var mı? Mesela alımdayken o kadar hisse alınması gerekiyor shortta iken ne lazım acaba
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhracatçı şirketlerin şu ortamda yurt dışından inanılmaz cazip şartlarla kredi bulabilecegini unutmamak lazım
ya arkadaş yarım saat devre kesici nedir kagıtlarım aşagıya devre kesti sabah yarım saat bekledim şimdi yukarı devre kesti yine bekleyecegim dunki kapanıslarının altında kaldılar hangi lavuk akıl etmiş bunu
119,7
118,2
116,7
115,2
113,7 (116,2 den satıldı)
112,2 (115,5 den satıldı 111,200 den alındı 114,5 satıldı)
KOZAL duruyor. Ort 58.
Sercann abeye selamlar
tav geri alım açıkladı YTD
malak gibi yattım sercan abey :) kafasına kafasına vuracağım ne zaman şimdi değil daha :)
al babam al
bir haftadır piyasayı doğraya doğraya biçtiler , piyasa yeşillenmeye başladığında devre kesicilerin sıkılaşması çıktı şimdi de..
bitcoin -%40, ons -%4 olduğu gecenin ertesi ralliye başladı piyasalar.
şu an bitcoin -%30'da. acaba kaç milyar dolarlık çıkış oldu ve piyasalar bu parayı da vakumlayacak mı merakla izliyoruz :D
Hiç sorma yav
İnerken lop lop
Çıkarken du bi dakka sıraya geç
Bu iş olmadı , düşüşe devre kesilecek şekilde olamıyor mu şu iş
Çok büyük satış bekliyolardı belkide.. Yukarı yönlü belki kaldırırlar
Tavan kitler mi puhahahaha
96 binde nakite geçtim. Petkim şişe sattık gitti. Strese bak valla. Dün 3,01-3,02 al bugün 2,92 trendini gösterdi 3,08 den verdim
Benim göstergem ttrak.. O gitmiyosa vardır bi terslşk
115-117 arası girip çıkmam 7-8 dakika sürdü. Adrenalin pompaladık biraz
TBMM’ye ziyaretçi girişi durduruldu
TBMM Başkanlığı, Meclis’e 13-31 Mart tarihlerinde ziyaretçi kabul edilmemesi kararı alındığını duyurdu.
Merkez bankalarından krizi durdurmak için olağanüstü adımlar
Corona virüsü salgını nedeniyle küresel piyasalarda tarihi çöküşler yaşanırken, merkez bankaları da yangını kontrol altına almak üzere piyasalara rekor düzeyde para pompalamaya başladı. Son olarak ABD Merkez Bankası (FED) 5,4 trilyon dolarlık dev fonlama taahhüdüyle tarihi bir adım atarken, Japonya, Çin, İngiltere ve Avrupa merkez bankalarından da olağanüstü önlemler geldi. TCMB de haftaya kritik bir toplantı yapacak.
Son dakika… Avustralya İçişleri Bakanı corona virüsüne yakalandı
Avustralya İçişleri Bakanı Peter Dutton, corona virüsüne (Covid-19) yakalandığını duyurdu.
Son dakika: Borsa İstanbul’da devre kesiciler aktif
Borsa İstanbul yüzde 1'in üzerinde kayıpla güne başlarken saat 10:15 itibariyle 195 tane devre kesici bildirimi KAP'a yapıldı.
https://www.sozcu.com.tr/2020/egitim...kardi-5676600/