Malesef ..bekleyecegizSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Malesef ..bekleyecegizSM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim düşüncem ky krizde 2 hata yapıyor
1 kol bacak kesiyor
2 korkup hisse alamıyor.
Krizden sonra sallıyor...
ya ozamn şunu alsaydın şimdi böyle olurdu.
Falan filan...
Zamanında girmek lazım şimdi yükseldi.
Kriz gelince alacam vs vs bir sürü atmasyon.
Krizlerde en büyük handikap güven problemi var araştırmalarıma göre.
Küçük yatırımcı krizde mal alamıyor.
Bırakın krizi şuan endeks 10bin puan insin hiçbir ky hisse alamaz hatta kol bacak keser. Tabii uv yatırımı çözmüş kurt lar hariç :)
Sen alirmisin dersen param varsa mutlaka alırım ki aldimda:))
Ama psikolojik olarak hazır olmayan bir yatırımcı alamıyor.
O nedenle sağlam psikoloji ve iyi bir planınız olmalı ki olası krizde ne yapacağınızı bilesiniz.
ALINTI
@webster Sadece BİST için demedim hocam. Bundan sonrası için aşırı sert düşüşler olmaması lazım artık. Zaten çöp oldu hisseler, fonlar. Gelecek haftadan sonra bu virüs haberleri de yavaştan azalmaya başlar. Çin'de olay kapandı, güney kore'de olay kapandı, İsrail'de 7 gün sokağa çıkma yasağı ilan edildi, Almanya'da olaylar İtalya gibi değil, Trump antiviral ilaçlar için onay istedi. Çoğu ülke "en kötüyü" geride bıraktı...
S&P 500 VIX düşüşte...
Esas olay ,bu olay yataya dondugunde ki durum.
SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim kafamdaki hisseler vakıfbank 4.05 ve altı gelirse, yapı kredi 1.70 ve altı gelirse, garanti 7 lira ve altı gelirse düşünmeksizin alacağım fiyatlar bist için tahmin 81 bin bir kez daha görülecek genelde böyle dönemlerde iğne atılan yerler unutulmuyor.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avrupa vadeli endeksler artıda, sadece nasdaq -%0,60 seviyesinde
Son dakika… Bakan Koca’dan Corona virüsü açıklaması: Ölü sayısı 4’e, vaka sayısı 359’a çıktı - Güncel haberler
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...-vaka-5690112/
Türkiye'deki koranavirüs vaka sayısı artar malesef. Hükümet son ana kadar piyasaları aşırı etkileyecek önlem almaz. En son THY için kdv indirimi geldi. Yani hükümet sermayenin yanında. Yurtdışındaki olaylar belirleyici olacak diye düşünüyorum. Bunun yanında BİST'in avrupa borsalarına göre biraz daha potansiyeli var bence, neticede gelişmekte olan ülkelerde büyüme hızı yüksek olur.
eylül 2018'de endeks 92-93 bin iken vakıfbank 3 liranın bile altını görmüş(2.98),ayrıca mayıs 2019 dahi 3.50 leri görmüş,o yüzden şu an banka hisseleri endekse göre düşmedi fazla,endeksin kısmi düşüşlerinde bankalar daha fazla düşebilir.benim için riski en düşük alım yerleri bunlar böylesi bir kriz ortamında da görülmemesi için hiçbir neden yok.
Sanki biraz piyasalar yataya bağladı gibi.Olumlu haber gelme ihtimali sıfıra yakın.Trump ilaç falan dedi ama piyasa kimse inanmıyor ilacın 1 yıldan önce geleceğine.Türkiye özeline gelirsek artık hisse ve içeriğinde hisse olan fonlar için pek iç açıcı bir yıl olmayacak gibi.Sanayi enerji havayolu maden demirçelik otomotiv kısaca ihracata dayalı tüm hisseler avrupadaki küçülmeden ve yükselen kur artışından nasibini alacaklar.Iç piyasada cirosunu arttıracak bu süreçten ciroları pozitif etkilenecek şirketleri incelemek daha faydalı olacak gibi
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hangileri o hisseler ? 2 - 3 ad.ornek verirmisiniz ?SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fon işi hisse senedinden dahi kötü oldu. Değişken Yatırım fonlari batırdı bizi resmen ! Hergün düşmeye programlanmislar sadece ! Adi herifler nasılsa kendi paraları değil umurlarında mı..
her devranin bir yatirimi var bu devranin yatirimi parani cekip uzaktan bakip cay icmektir! tabi 6.10 da dolar almissim onceden o baska soz. yazmistim 6.25 i gecerse 6.55 kesin. dunya kaosdadir dostum hisse nedir fon nedir. ocakta tte ve tcd ni sattim gitti burada da yazdim satin ne varsa. tabiki gecen yil 2 kat veren bir sey bu yil 4 katta ala bilir. degiskenin de riski 7 dir ve hatta para batsa bile hic bir sey yapamazsin. degisken adi da yalan! her neye yatirsaydin gecen yil zaten 2 kat degil 4 katta bile verermis.
degisken yani bu durumlarda viopta agir short acmak! 10 tane hisse al saklani bende biliyorum zaten!
Dun altin ve gbp ye dikkat cekmistim demi?
İkisi de yukselen tek emtia durumunda
Günaydın viop ne durumda bakabilir misiniz?