sp500 ve dowdaki oboyu çalıştırırlarmı ya, dowu görünce long pozumda karamsar kaldım :)
Printable View
sp500 ve dowdaki oboyu çalıştırırlarmı ya, dowu görünce long pozumda karamsar kaldım :)
bizim ülkede durum çok vahim
işe giden eve risk getiriyor
işe gitmese ya aç kalacak yada banka kredi verirse iş bulana kadar borçlanacak eve yada maaşına haciz gelecek
ülkeyi çok zor zamanlar bekliyor
hatırlarsanız
cb ne demişti
asıl savaş virüsten sonra başlıyor
buradan çıkarımlarınızı yapın artık
saygılar
O halde REVERSE LONG olsun hadi. Parayi zaten sokakta bulduk.
Abi bu neyav Dow neyaparsa onu yapıyoruz az delikanlı ol kendi kararını kendin ver BIST bak dax a fitseye
Bir de bu var.
https://invst.ly/qdul0
spot 10-15 puan oynuyr en fazla.....
Avrupada tek yeşil olan borsa biziz gene , günlerdir neden bu kadar sağlam duruyoruz neyi fiyatlıyoruz çözemiyorum, pik noktası görmemizede en az 1 ay var...
Pala senin ta........:)
Borsa temel, mantık ve tekniği yoksaydigi sürece bende uzak durmaya karar verdim. Kumarhane gibi birşey artik. Dolar çıkıyor, cds çıkıyor, faiz çıkıyor, altın çıkıyor, petrol çıkıyor, borsa çıkıyor. Honggg.
Bir kural; Kasa her zaman kazanır. Dikkat edin sizde...
Al işte aynı makine gerçekten ula dün adamlar eksi kapadı sen onu bile yapmadın
Sırplara yardım etmişiz belki ondandır...
https://onedio.com/haber/insanlik-ta...atliami-541741
öyle demeyin. dünyanın en kaliteli en şahane borsasıdır bizimki. asla ve kata yanlış bir fiyat zinhar geçmez. mümkün değildir.
oynaklık dansözlük sabah gapleriyle iş bitiricilik asla ve kata...
içerden öğrenmeler dışardan bindirmeler bizde böyle şeyler asla söz konusu olamaz.
manipülasyonun me sini bile bulamazsınız. değerini bilelim. maşallah diyelim. tahtaya vuralım. kulak mememizi de çekelim.
Alt tarafı fiyat veriyor satıcı geliyor mu diye bakıyor. Dün gördükki satıcı daha iyi fiyat olurmu diye akşamı beklemiş. Bu işler boyle .. bende nar ayva alacak isem fiyat verip bekliyorum. Fiyat anca nar ayva etrafta azalınca üstüne gidilir. Pala ne güzel soğuk hava ya atıyor işte. Millet ise reçelci arıyor gelsin silsin süpürsün. O devir 2 kere oldu. Devir soğuk hava devri.
Kiminin bahçesini 10 kuruşa pahalı kiminin 5 kuruşa ucuz alır bu sana dansöz muş gibi gelir. [emoji173]
Belki adam 5 8 senelik soğuk hava düşünüyor. Önemlimi azcik buralarda dansözlük yapması 5 kuruş ucuz alır pahalı alır.
Dow 100 puan aldi bizim vadeli 200 puan. Yukariya goturemiyorlar.
buradan fırlarım diyor fırlama...ya bana (110.900 den) 1.800 puan verirsin ya da ben sana 700 puan veririm...hayırlısı
karar veremedi.......
dün neden bastın alacaksan s...siz:)
Dow gidiyor die atlıyorlar 😊😊
Giden dow da kolay para kazandırırlar mı ☺
Poz yok flat amma
Popusu yiyiyorsa alsın da görelim
Egement ABiye sordum eğleniyormusun DİE
Oda eğleniyorum dedi
O sıra dalgacı abi geldi flat dedi
Eğlencemiz yarıda kaldı ama bizim olmaz ki ama
Herif 300 puan basıyor dow azıcık düsünce. Long olsan ne fayda short olsan ne fayda
vay be secbul bile boğa olmuş.
eğer mohikan da boğaya dönerse 2020'nin çok enteresan bir yıl olduğu yine tescillenmiş olacak :evil:
Bası sıkışan nakit isteyen varsa satsın işte fiyatlara azıcık daha zam yaptı.. [emoji173]
Erdogan konusuyor. Ters bir şey söylemez zaar
Ha cokta dikkate alınmıyor gerci artık
Goyver gelsin tatlım
Egement abey için
Go go go
Biri en hazır bizdik diyor diğeri bu kadar bulaşıcı olacağını bilmiyorduk diyor. Bunlar siyasetçilerin yapacağı hatalar değil. Garip şeyler dönüyor.