noldu yaw bisti göçürmediler mi hala?
Printable View
noldu yaw bisti göçürmediler mi hala?
Arkadaşlar 2 yıl vadeli gümüş birikimi için ne dersiniz... Gümüş hakkında bilgisi yorumu olan
gümüşde bir dip yapacak tekrar.
ABD ADR lerde ara durum
GARAN ADR si 1,19 a kadar almışlardı sonra birileri sattı.
Yerliler ne yapacağını şaşırdı gibi. GARAN alınca diğerleri de peşinden gelir diye düşünüyor olmalılar.
https://i.hizliresim.com/pZTs9p.jpg
Yabancı payı 52.90 oldu. Borsada görülmemiş bir oyun dönüyor. Artık ben yabancı oranının hile olduğunu düşünmeye başladım.
dolar
8 de satılır
ama 8 e çıkarmı fikrim yok.:)
https://i.hizliresim.com/jt0mtT.png
Niye ki çok mantıklı. Forumda fon başlığına bir bakın. Biraz anlıyorum diyen 250000 kişi geldi hesap açtı, onun belki 5 katı da bankalardan bist fonu aldı alın size yatırımcı sıcak taze para. Sebep? Reel faiz olmaması. Bunu bir tek faiz artışı bozar.
Yabancı da siyasi ve farklı nedenlerle çıkmak istiyordu, ki ben epeydir diyorum taş catlasın gerçek yabancı %20 kalmıştır diye. Onlar da çıkıyor işte.
Dolar bazlı grafiği acın bakın Türkiye olarak yabancıyı çok temiz tokatladık dipte de elinden mali alıp s...r ediyoruz. Yarın hükümet değişir geri gelmek ister bu fiyatın en iyi ihtimalle iki katında maliyet yapar yabancı...
Halk bank almış 8 dolara blackrock 8 dolar 8 8 250 milyon lot paraya bak adamı resmen yatırmışız öpmüşüz bu nedir ya?
Sonra forumda yazıyorlar ya yabancı işte çok iyidir uzun vadecidir bizim yerli sabırsız abi yabancı şöyle yabancı böyle. Al sana yabancı. 2 milyar dolar gömmüş halk banka al uzun vade hadi geçmiş olsun.
Spotta Meril anasını ağlatmış
Xu100 de
3 kurumdan gelen 300 xxx rakamı ak yatırım tek başına karşılamış
Yapı kredi
Finans bank
Meril
Meksa
A1
Diğer : 200 xxx satışta
Alıcı Xu100 spot
Ak :314 xxxx
Yatırım finansman
İş yatırım
Vakıf
TEB yatırım
Diğer :153.xxxx
Diğer şort hala 66.000 bu borsa neden düşsün.
Pamuk prenses ve 7 cüceler, Laurel ve Hardy, Edi ile Büdü,Jessie ile Jamesi unutmuşsunuz:) Onlar da dowda alımda
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En uyuz olduğum şey bi hisseyi alırsın sonra düşmeye başlar,
günler haftalar aylarca bekler durursun,
Sonra bi gün aldığın seviyeye gelir,
Nasıl bi iştir ki sen satarsan yükselir satmazsan düşer :)
Akbankı 5.66 dan almıştım düştü kalktı yine geldi 5.66 kapandı.
Sadece bir kere 5.53 den satıp 5,49 a geri aldım.
Bakalım bu defa ne olacak...
Endeks 106 bin.. xbank 122 bin.. buralar kırılırsa kartlar yeniden dağıtılır. Ytd
bırakın oraya gelmesi dolar ve gram altın günlüklerde taban oluşumu bitmek üzere al durumuna çok yakın..bugün hareket başladı..
bayramı fırsat bilip dolar ve altında kumpas kuruldu ama o fiyatlarda 1 gün dayanabildi..
biliyorsun günlüklerin şakası olmaz..
gram altın 450 uzak değil..
nasd**
aylık
asıl fırtına burada kopabilir bundan sonra.
2008 den gelen trendi yoklayacak olursa
çok fena düşer
https://i.hizliresim.com/451wuG.png
kırdımsa özür dilerim dostum..ama bayramda yapılan dolar ve altın oyunlarından sonra benim için durum netleşti..momentuma önem veriyordun galiba..
gram altında dip çalışması..
benzer durumda 300 lerden 390 lara çıktı; süre 1.5 ay..
https://i.hizliresim.com/Afoprm.jpg
gümüş
aylık
ben bundan çıkış değil
düşüş beklerim.
https://i.hizliresim.com/3CRRNB.png
Bugün o gün mü? Şortlayayım mı? :oleyo:
Yeni Malatyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, takımlarında 5'i futbolcu 6 kişinin yeni tip koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. -AA
aksırsanızda oynacaksını tıksırsanızda hatta öleni sedyeyle dışarı alıp yine oynatacaklar...
adamların gözünü para hırsı bürümüş...
altında büyük düşüş olmaz dostum..heleki bu ortamda..günlük dahi kimilerince uzun vadeyi gösterirken haftalık nasıl anlamlı olacakki..
senin gördüğün bişey varsa yatıralım masaya..
bir önceki günlükler al verdiğinde nerdeyse 100 lira çıktı gram altın..
100 lira daha çıksa 480 lere gelir..480 olduğunda haftalıklara baksan bu durumda belki kıpırdamayacak bile ..
bayramın son gününde nasılda film çevirdiler..%1 vergi valör filan..ne oldu..1 gün sonra yine gerçek tabanlara oturdu..gram altın 377 ve dolar 6.80 taban çünkü..
ama birilerine aşağıdan aldırdıkları kesin..
dolar gram altından daha önce atak yapacak gibi..gram al durumuna çok yakın ama dolar günlükler zaten al vermiş..
Virüs kısıtlamalar ne olacak diye dinliyoruz
Yalanlar
Ve
Hikaye duyuyoruz sadece
Aç bir film izle
Daha iyi
Black im burnum yazmaz oldun jetonu makina mı yuttu yoksa.[emoji173]
Buranın tersosu bitmez yav.. hahajajaj [emoji23]
ben çoğu devletlerin bundan sonraki farklı tip bir virüsten haberdar olduğuna inanmaya başladım..medya mutasyon ya da 2. dalga diyecektir tabiki.ABD tüm ülkelerin kalabalık yerlerine tuz gibi virüs mü ekeledi desin...peki devletler buna karşı çıkabilir mi..yani ABD ve ÇİN işbirliği ile hazırlanan bu oyunun ya da yeni parasal düzenin dışında kalabilir mi..bence gıkını bile çıkaramazlar..hatta razı olduklarının işaretlerini bile verirler
Beklenti bitti diye yarın thy pegasus verirler mi acaba. Aklımda deli sorular.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadeş bu boğalar da hedef bitmiyor
Sürekli yukarı hedef güncellemesi yapıyorlar
Xu100 de 106 hedef verilmişti sonrası vob 113 de aldı soluğu
Şimdi de 110 hedefi vermeye başladılar
Arkadeş az kanaat edin
80 binler nere 106 bin nere
Ha bu seviyeler olmazmı olabilir ama Risk mevcut