Tavan çeker mi😁😁
Printable View
Tavan çeker mi😁😁
Tavan çeker mi😁
Ha bi de ekranda son bilanço sonrası görülen F/K oranı;2.98 değil 298 ve PD/DD de 0,96 değil 96 sizi kandırıyorlar 272 milyon kar diye 272 TL o da,arsan yersen.
.
Syg
Bu kadar güzel bilançoya bu fiyat normal mi ? Yada bilanço da negatif kalemler neler bilen var mı?
Yarın Alişan Arıkan 3.92 aort ile xxx.xxx lot aldım der.
https://t.co/QPjL7fgGOL
https://t.co/eKgofi25rl
Satılanlrın itinayla alındıgını görüyorum.
Dediğim gibi Alişan patron 3,85-390 aralığından itina ile 340.000 lot cukkalamış.E sen mi bilirsin malının kıymetini sahibi mi?Buldu kelepir en az 2 edecek malı 1 e ceketini satar alır patron.(Bu Alişan şarkıcı olan değil ortaklar kendisi Alişan Arıkan Yönetim Kurulu Başkanımız ha.)
.
Syg
340 bin lotu 20 30 kuruş için bu tahtada trade yapacak kadar açgözlü bir patron değildir diye düşünüyorum. Bilici ailesine bi baksın kağıtlarını nasıl yükselttiler. Patron Gitsin ereğli, garan, isctr de yapsın trade ıni. Patrona düşen kağıdının .... memesidir. İtibardır bu iş. Ama kağıdının itibarının ırzına tarihi bilançoda geçirdiler. Folloş ettiler
Sen enerji şirketi değil misin? Bu ne rezillik be! Tarihi bilançoda bi köfte dürüm yedirmedin. Kepazeliği izliyorum.
Sahtekar lotlarınızdan, robotlarınızdan gına geldi. En iyi bistteki 5 bilançodan birisisin. Adiliğin önde gidenini yapıyorsun. Kepaze herifler. Tek yazan okuyanda benim.
Sn RLC44
Tek yazan okuyan benim hariç tüm dediklerinize katılıyorum.Şu an işlem gördüğü fiyatlar ortalamasıyla bilanço beklentisiyle aldım ben hisseyi.Geçmiş bilanço dönemlerini ve bilanço sanrası gün ve akabinde hareketlerini izlerseniz bu mendeburun huyunun bu olduğunu görürsünüz.Az olsun benim olsun zihniyeti mi yoksa iyi bilanço beklentisiyle kağıda giren kişileri tokatlama mı bilmem de benim gözlemim (her bilanço hareketi sonrası) ilerleyen günlerde en az kallavi bir artış geleceğidir ve bendeki inadı bilen o kallavi artışın en az yarısını almadan gitmeyeceğimdir.
.
Syg
En nefret ettiğim aracı kurumlar.
Tacirler, info, alnus, philip capital, marbas, gedik, ahlatcı. Hepsi de bu kağıtta beta katsayısı yüksekmiş gibi ve sanki bi .ok varmış gibi hepsi ama hepsi bu kağıtta. Allah sizin belanızı versin :)
İnş sn gselman. Arsan borsadaki ilk kağıtlarımdandır. Bilinç altımda 7.56 tl den alıp 1.5 tl ye satışımı asla unutmam. Hangi Arıkan ailesi üyesi yaptı bilmiyorum ama kağıdı izliyorum. Mükemmel bir bilanço. Ama rezillik diz boyu. Alacak bişeyde bulamıyorum. Bekleyelim. Çıldırtmaz inşallah.
Her yıl yaptığı gibi bedelsiz sermaye artırımı ve ilave olarak ta temettü söz konusu olursa(ki düşük maliyetli toplamalar ne zaman biterse olur kanımca) kağıt yukarda belirttiğim artışı doğal olarak gerçekleştirecektir.(Umarım olurda dürüm köfte yerine Vali kebabı yeriz sn RCL44.)
Kaç kuruş bilemem de EĞER TRADE EDİYORSA aşağıda kabaca çizdiğim zikzaklarda armut toplamamıştır herhalde.. Satım yaptığında da bildirim yapmak zorunda tabi ama tüm işlemleri kendi adına olan hesaptan yapacak hali de yok.. Ben de hissedar olarak düşüncenizdeki gibi iyi niyetli olmalarını temenni ederim.. Örnek verdiğiniz bilici ile son 2 yıllık performasları arasında pek fark yok; onu da 21.70 ten 13.xx lere çakmışlar son 7-8 ayda..
https://i.hizliresim.com/qazlbq7.jpg
İnş sn gselman. Ama utanç verici olay şu ki gitmiş alarko yıllık karıyla %5-6artıda. Arsan ...ildi
Bu da teknik görüntüsü;
Trade edene sınır yok; ama taşıyıcılar için ilk etapta 4-4.20 aralığını aşmadan beni heyecanlandırmaz..
https://i.hizliresim.com/t82uayy.jpg
Evet dostum ama bilici sermaye düşük iken 2.66 tl den aldıydım. 5 tl den çıktım. Kağıt üstüne %50 bedelsiz verdi, sonra %20 bedelsiz verdi ve bilici 14 tl. Arsan bedelsiz hariç 8 tl de. Bilici 3 tl desen bedelsiz hariç 25 tl de. Biri 8 kat diğeri bedelsiz hariç 5 tl lerde iken 8 tl lerde işlem görüyor.
Alarko gidiyor ve aşağılık kağıtta yaprak kımıldatmıyorlar. Allah sizin evinize meteor düşürsün galaktik gezegenin derinliklerinden gelen.
Akedaşın yüksek voltajına kapılasınız, üstüne armadaş dağıtım doğalgazının üstünde patlama olsun emi. Gözümün önünde kül olasınız
Bütün kağıtlar gittikten sonra senin gitmenin bir anlamı yok. Gideceğin de meçhulda.
Yaw siz ne salak adamlarsınız! 10 kademe derinlikte her kademe son lotlar hep 31 ile bitiyor.çapsız ahlaksızlar
Patron yıllardırlı süründürdün bu kağıdı. Listelerde olmalısın. Tavan listeleri
Yarın yaşar pastanesine ik dışından gelicem patron. Dondurma yicem. 340 bin lot değil, alacaksan milyon milyon alsa şu tacirler( isme bak zehir taciri sanki), info, marbaş, alnus ıvır zıvırlarından bizi kurtar.
Bilançoya bak, kağıdın hareketine bak. Aşağılık herifler.3.83 nedir? Bide 3.69 a kadar bastınız.
Sonuna kadar beklicem. 272/204.4=1.33 tl. 10 fk dan 13.3 tl. Ama kağıt 3.83 tl. 10 tl kopukluk var. Hadi 5 fk ol 6.65 tl. Yaw sen EZİK Bİ KAĞITSIN anladık 4 fk ol 5 32 tl. Yaw sende AŞAĞILIK KOMPLEXİ var 3.5 fk ol 4.65 tl.
Daha sana ne denirki? Yatırımcının 3 5 lotunu bilanço iyi geldi diye aldı diye ezemezsiniz. Gördüğüne inanıp almakta bi cesarettir, cezalandıramazsınız.
Akedaş 2019 kar 76 milyon
Akedaş 2020 kar 141 milyon
Akedaş 2021 kar daha sayfada verilmemiş ki eşşek yüküyle artmıştır. Artı 2022 dede artacak çünkü enflasyon artıyor varlık tabanı büyüyor, artı farsan inşaat payları alındı ortaklık %27.5'e çıktı. Bu enflasyonist ortamda iyi gözükmeyen ama iyi olan bir yatırım oldu. 2022 de akedaş arsan payı karı taban 80 milyon ile 100 milyon arası bekliyorum. Tacirler info ıvır zıvırlar, siz orda iseniz ben burdayım.
Armadaşın web sayfasında faaliyet raporları yok ne yazıkki
Kansız a1 cap ile gedik 3.83'e bastı aşağılık komplexi olan kağıdımızın
Adi köpekler basıyor. Allah sizin belanızı versin, aç köpekler. Tarihi kara bak, üstüne adinin yaptığına bak
Aşağılık aç köpekleri izliyoruz, bilanço sonrası.
Bakalım bilanço günü gün içi zirvesi 4.09 u nezaman geçecek?
Borsadan hisselerinizi çekin. Bi halta yaramıyor nede olsa. Millete hamal gibi taşıttırıyonuz. Aracı kurumlar bile rapor yazmıyor kimsenin umurunda değil arsan textile. Rodrigo kadat itibarın yok borsada.oysa 5 para etmeyen o
Tutankamon laneti gibi. Her iyi bilanço yollayan kağıt uçtu gitti. Buna basan basana. 4 tl bile değil!
İnfo, gedik, tacirler, ışık, osmanlı, marbas vs. Nerde döküntü sinekci bi aracı kurum varsa hepsi burda işlem yapıyor. Sanki betası yüksek bir kağıtmış gibi.
Lanetli bir kağıt. Elime yapıştı. Alarko coştu, bu dibe.yazıklar olsun. Seni satmıcam tutankamon!!
İnfo satışta gene. Nnf fonudur. Kağıdı mundar ettiler. Daha kötüsü alıcı tacirler. Al birini vur ötekine. Yazık. Perişan ediyorlsr yatırımcıyı
Rezillik diz boyu. İnfo satışlarıyla 3.75 e düştük
Neyse patron alıyor. Sağolsun. 650 bin lot mal çekti
Yalnız 307 bin lotu hangi kurumdan yaptı belirsiz. Geçen gün 340 bin lotu garandan yapmıştı. İş tacirler 305 bin lot ediyor nette. Ama bofa 408 bin almış satmış, alan kısmı patron olabilir