faiz şu ortamda inecekse evlerin balkonuna ekilecek toprak konmalı ayrıca bitki tohumları ile bir adet dana yada 4 koyun hediye olarak verilmeli yeni konsept bu olmalı ! ev alın gıdaya para harcamayın :oleyo:
Printable View
faiz şu ortamda inecekse evlerin balkonuna ekilecek toprak konmalı ayrıca bitki tohumları ile bir adet dana yada 4 koyun hediye olarak verilmeli yeni konsept bu olmalı ! ev alın gıdaya para harcamayın :oleyo:
borsa, endekse bakıyorum da ayaz yemiş çomar beyin kuyruğu gibi
az daha esse 80.000 den 40.000 e kadar tangır tungur yolu var.
o zaman biz mevduatçılar evdeki tuvalet kağıdı stoklarını doldurmak
için bol bol alacağız.
rodeo geçen hafta tl ye 45 güne kadar 13.90 veriyordu.
burger bu aralar hayli tok.
umutabi hazirana kadar bağlıyım sonra ne olur bilinmez. yannız bunların büyüme hastalığı bitecek gibi görünmüyor. bir süredir klavuzum olan bir yazı,
http://redaktif.net/2017/03/09/refer...cokus-geliyor/
yazının en önemli kısmı,
"Nomura araştırma yapmış, TCMB 200 baz puan sıkılaştırma yapıyor, ama bankaların kredi faizleri sadece 60 baz puan artıyor. Yani TCMB’nin verdiği sinyal bankacılık sisteminde parazite dönüşüyor, ekonomide duyulmuyor. Niye? Nomura’nın verdiği cevap iki şıklı. Birincisi, bankalar TCMB’nin kalıcı sıkılaştırma yaptığına inanmıyor. Halk oylaması geçsin, yine eski düşük faiz günlerine geri döneceğiz. İkincisi, kamu bankaları kar etmeye filan aldırmıyor, düşük faizlerden kredi pompalıyor. Benim bir açıklamam daha olacak: Korku dağları bekliyor. Özellikle ipotek kredilerinde faiz artırdın mı, hükümetle papaz oluyorsun."
Birileri yine komik ve yalan toplantı mesajlarına başlamış.
Geçen günkü rezil duruma düşüş yetmedi akıllanmadı herhalde :)
Bilmem hangi partinin adamıyla görüşmüş de buna şunu şunu demiş de.
Yerseniz :)
Geçen ben de Trump'la sohbetteyim ....
:)
icbct bank ile çalışan arkadaşlar memnunlar mı?
merak ettim.
sadece mevduat oranı olarak değil, internet şubeleri nasıl mesala ?
müşteri ilişkileri falan
Cemil Ertem`i kaale alan dolarcıların hali ortada, isteyen bu tip yalakaları izlemeye devam etsin, ama kimseye akıl vermeye şöyle yapın dolar falan almayın diye de akıl vermeye kalkışmasın. Yalancılara ve yalakalara inananlar kendileri bilir, ağlamak sızlamak başkalarına mok atmamak kaydıyla kendi düşen ağlamaz. Aşağıda bu zibidinin çok değil 9.11.2016 tarihindeki yazısını paylaşıyorum, demişki; `Dolar/Tl de seçimden öncede 3.10 `un üzerinde bir köpük vardı. Bunun geri geleceğini düşünüyorum.`
http://bigpara.hurriyet.com.tr/haber...asi_ID1435645/
Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...
Muhalefet etmek, eleştirmek her insanın temel hakkıdır, hatta doğru yolu göstermek bağlamında vatandaşlık görevidir.
Bu hakkı/Görevi hakkıyla kullanarak muhatabımızı doğru yola çekmek varken kutuplaştırıcı beyanlarda bulunarak eleştiri yapmak (Doğru eleştiri olsa bile .) Ülkemize ve en önemlisi hepimizin temel çıkarlarına zarar vermekten baksa bir şeye neden olmaz.
Biz Ülke olarak ne Yönetmeyi biliyoruz ne de muhalefet yapmayı biliyoruz. Her iki boyutta(çoğunlukla ) zayıfız.
Ne zaman ki bu zayıflığı giderirsek o zaman güçlü bir Ülke olacağız.
O banka üzerinden aldığınız bonolara saklama ücreti adı altında ücretleri bazı Kurumlar alıyor. Bu aldığınız Bonoları istediğiniz zaman bozma işlemine giremiyorsunuz. Ancak aktif bonoda vade kaybı olmaksızın özgürce(Faizini alarak ) girip çıkıyorsun.
Yarın ilk girişimi sağlıyacam ve bu yere gerekli deneyimini beyan edecem.
İyi geceler.
Neyse Vakıfbank bile Tl mevduata halen 13 veriyormuş Tl mevduatçı ve sağlamcı forumdaşların haberi olsun.
Odea da halen 13.50 varmı acaba !.
%13.30 altında bir orana mevduat bağlayan bence parasını bir hayır kurumuna bağışlasın daha iyi en azından erimez.
burgan swap dün 13.90. 500 bine yapıyorlar.
Bu ulkenin batmasi - hepimizin batmasi degil mi
bunu kim isteyebilir- buradaki cogunluk yillarca emek verdikleri birikimlerinin pul olmamasi icin beyin patlatmaktan ote ne olabilir ki- elde edebilecegi maximum kazanci vadeli mevduat yada firma bono larinda degerlendirmek yada yabanci para uzerinden tirnak icinde dine uygun olmadigi halde; katlanmak zorunda oldugu gunahi da tirnak icinde kabullenip bunlari korumak icin can siparane cabalamaktadirlar
Saygilarimla
:bravo::bravo:
referandumdan sonra dolar faizlerini yazacağım. tl'de ekmek kalmadı yine dolara geçmek lazım zaten paramın %20'sini ayırdım dolara geçeceğim bu miktarla.
yahu 200K dolar bir şey değil spor salonuna aylık 40K aidat veren adam varmış üyelik için. haha bizim paralar çıtır çerez. benim parayla o salonda bir çay içirmezler.
milletin parasını boşverin kendi paramıza bakalım.
oran alırsam yazarım ama artık dolar oranı da yazma ihtimalim yüksek.
kardeşler ben bir dolardayım bir emtia da bir de borsada. al yat yok bende. azar azar hisse alıp yatıyorum sadece.
konut krizi olursa konut bile alırım.:yahoo:
cevap hakkı doğmasın ve hukuki bir takım sorunlar oluşmasın diye isimlerini
yazamayacam ama bazı banka ve bankacıları özellikle takip ederim
zira ne derlerse tam tersi olur. şimdi ki söylentileri ; referandumdan sonra
dövizin yükseleceği.
kimseye yatırım tavsiyesi olmamakla beraber
şahsi beklentim, 16 nisanın hemen ardından gözle görülür bir düşüş olacağı.
yoldaşların dikkatli olmalarında fayda var.
kardeş çok teşekkürler. ben böyle görüşler olsun, burası dolu dolu olsun diyorum. oranlar, görüşler kırmadan incitmeden tartışılsın kimse kimseye böbürlenmesin ve doğruları yazsın diyorum.(buna dikkat! yarım doğru çoğu zaman korkunç bir yalandır.)
ben 16 nisanı bekledikten sonra dolar alacağım.
düşer çıkar sorun değil.
uzun vadede tümden TL tutmak bana sakıncalı geliyor belki altın tutmak lazım.
Mevduatta pazarlık yok aynı paraya aynı oran veriyor .
İnternet şubesi biraz karışıktı .
Şubeye ulaşamıyorsun lazım olduğu zaman açılmıyor telefonlar ulaşırsan hemen yardımcı
Oluyorlar .
Tabi senin ne segmentte müşteri olduğunda önemli
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatirim taniminda bir anlasmak lazim Julia Hocam.
Altin almak, kasaya koymak yatirim midir ?
Tasarrufmudur ?
USD almak, yatirim midir, yoksa ABD Merkez Bankasina faizsiz kredi acmak midir.?
Milletce hep yanlislari yapiyor,dangalaklari seciyor, beton dokmeyi buyume saniyor, sonra bagiriyor, birbirimize giriyoruz.
Bu borsa forumu ise, hisse senedinde konusmak gerekmiyor mu ?
Bu sirketlere yatirim yapip, carpan hizlandiran etkiler yaratmamiz gerekmiyor mu ?
Enflasyon yükseliş içinde bu doların da yükselişine zemin hazırlar. Faizin düşmesi değil; tam tersine arttırılması gerekir. Ki, enflasyon kontrol altına alınsın dolar kuru düşsün.