BIMAS a dikkat alıcılar iyi bugün.
Printable View
BIMAS a dikkat alıcılar iyi bugün.
bu arada bu ay sonuna doğru vadeli gram altının teminatı 50 veya 55 tl olur diye tahmin ediyorum.
Son kısaları da kapattım.Bımas ttkom tupraş ile devam. 130 lardan tekrar kafasına vurma ümidiyle.
https://i.hizliresim.com/z3kN5k.png
açıyoruz..-1000
açıyoruz..-2.000... enteresan günler..
arkadaşlar dünün viop zararı yani mc bugunmü ödenecek,yoksa bayram sonunamı kalacak mesaj gelmiş saat 10,30 a kadar ödeyin diye dogrumudur tşk.
milleti çok fena gaza getirdiler
sıfır atılınca uçacak kaçacak ayasofya badem borsa dolar sabitleme vs.
şimdide satıyorlar bayramlarını bayram tadında geçirmek için.
olan yine her zaman ki gibi millete oldu.
hak yiyenin canı çıkmasın sakat kalsın
son bir şey daha yazayımda susayım.
bugün mc nedeniyle short ağırlıklı olur bu sebeple ekside kapatır son dakikalar alım olursa olur yoksa
bugünde nanay
ytd.
Palacım satacaksan elini çabuk tut. Malum bugün seans kısa.
10 kaplan gücündeki borsaya bak sen...kağıttan kaplan desek daha doğru olur sanırım...2 ayda aldığı yolu 3 günde geri verdi...
Offff GARAN ne ralli yaptı ya 7.04 den 7.07. Parayı vurmuştuk, kaçtı fırsat :)
Dax future yaklaşık yüzde 2 ekside. Sp ve dow yaklaşık yuzde1 ekside. Bizim de eksi olmamız gayet normal. Şimdi orada satışlar derinlesirse Allah yardım etsin diyelim.
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Feys insta minsta olsa tamamda
O pıroğram çok da ilgi çekici değil
Tiktok yada letgo bile daha işe yarar
Sen kafaya takmışın o ayrı
Uzatmaya gerek yok
Senin istediğin olsun
Sahiplenirler he he
10.56 da eksik kalan para kadar pozisyonumu kapatmışlar mc saati geçti,artık yukarı dönmesi lazım bankaların
ben buraya yazayım da sonra denmedi denmesin. yabancı yokken borsa 120 binleri gördü, bunu da unutmamak lazım.
düşürmelerinin sebebini ucuz alım yapmak istemelerine bağlıyorum. zaten yazılarımda da var 1100 seviyelerine kadar geri çekilme olabilir diye. önümüzdeki hafta renk belli olur.
Hobaaaa GARAN 6.98
Son dakika: Kurban Bayramı öncesi bir mesaj yayınlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan "Tarihimize 'zaferler ayı' olarak geçen ağustosa girmek üzere olduğumuz şu günlerde, inşallah evlatlarımıza yeni zaferler miras bırakacağız." ifadelerini kullandı.
Bugün spot ve vadeli kaçta kapanıcak ve aynı anda mı kapanacak bilen var mı?
Yabancıların ağırlıklı olduğu hisse senetleri diğer hisse senetlerinden daha fazla değer kazanırsa ,yahut yabancıların bulunmadığı hisse senetleri daha fazla değer kaybetmişse yabancı payı -göreceli olarak -artmış gözükür.
Dolayısıyla yabancılar alıyor mu/satıyor mu tek referans veri merkez bankasının her hafta Perşembe günleri yayınladığı "Piyasa Fiyatı ve Kur Hareketlerinden Arındırılmış" Menkul Kıymetler İstatistikleri verisidir.Sadece bu veriyi dikkate alın.
https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...ac2c96-ndXr.Em
Oraya bakarsanız da ,yılbaşından bu yana yabancıların 4.156,3 milyar dolar hisse senedi+7.464,7 milyar dolar devlet tahvili toplam 11.621.0 milyar dolar TL cinsi menkul varlığı satarak Türkiye'den çıkış yaptıklarını görürsünüz.
:bravo:
Yalnız önemli bir noktada ayrışıyoruz galiba, Siz dolar çöp diyorsunuz, ben de haber falan bakmadan sadece çizgilere bakıyorum ve DXY orta vadede tekrar yukarı yapacak olarak görüyorum. Yani, kısa bir süre içinde 0-3 ay, borsa-altınusd-gümüşusd-eurousd aşağı harekete başlarken dxy yönünü yukarı çevirecek diye düşünüyorum.
Sonuçta baktığımız çizgi, paranın her an yön değiştirdiği bir çizgi.
Maşallah maşallah....bedava para.....