bunca zamandır ne yapıyorsa aynısı..
Printable View
bunca zamandır ne yapıyorsa aynısı..
Mesai başladı çek baba hafriyatı yenibosna hahahahaha
Mehmet viper bunlar akp trolu..fiziki dolardan cok korkuyorlar..fiziki dolar talebi gelirse saltanatlari coker..
https://i.postimg.cc/5NkNKNqL/senate.png
senatodaki arkadaşlar yine fazla mesai yapıyo- ne demek ulan suriye'de kafana göre askeri harekat- s400 almak ne demek lan, sen kim oluyon? temelinde kaleme alınmış yaptırım amaçlı tasarının adı 'ABD milli güvenlik menfaatleri ve İşid'in yeniden dirilişini önleme' hk kanun
bi kaç tane daha var komitede sanction hedefine konulan kanun tasarıları olarak; k.kore, rusya, venezuella vs.. rusya'nın suçu malum- seçimlere hile karıştırmak, venezella'yı hedefleyen kanunun adı çok komik- insan haklarını ve sivil toplumun korunması' hk. kanun :)
https://twitter.com/russian_market/s...33817359998976
.
doğu akdeniz deniz sınırlarını bu şekilde çizmişler, bize bırakılan anamur önlerinden biraz açılabilirsin, onun dışında boyunu aşan sulara pek girme' denmiş.. türkiye'nin bu haritayı kabul etmesini beklemişler ciddi ciddi
https://i.postimg.cc/L4r5TsH7/East-Med02.png
kıbrıs rum ve yunanistan'ın ardında blok olarak avrupa birliği var.. körfez şeyleri tamamen arkasında, mısır- israil vd bu blok'a dahil.. abd henüz kendi ağırlığıyla boy göstermiş değil, proxy kullanma aşamasında şimdilik.. rusya ve çin sessiz.. TR tek başına
27.kasım libya'yla deniz meb anlaşmasından sonra, şimdi de trablus/ misrata'ya askeri güç yollama aşamasında türk devleti.. şu ana kadar gayrinizami müdahalesi zaten vardı, artarak da devam ediyor ama TR'nin direkt askeri müdahalesi tabii ki hoş karşılanmayacaktır.. AB hemen yeni bi yaptırım paketi ilan etmek için olağanüstü toplanır, falan.. ama karşı askeri güç çıkarmaya cesaret eden olur mu ? italya, fransa ?? çok şüpheli.. bu riski alamazlar gibime geliyo (2 ay evvel centcom bile göze alamadı bu riski, pılısını pırtısını toplayıp uzadı rojawa'dan)
kuzey suriye'de yerel halk arasında anket yapmış batılılılar; TR- Esed- YPG ? hangisinin idaresini tercih edersiniz diye.. araplar (ve türkmenler) ezici çoğunlukla TR demiş, kürtlerin bile ciddi bi kısmı TR'ye evet demiş.. bu arada suriye'nin özgürleştirilmiş bölgesinde yer alan azez şehir meclisi toplanmış: ve bundan sonra suriye lirası yerine türk lirası kullanma kararı almış
ister misin, önümüzdeki sene libya devleti petrol satışlarını TL ile yapacağını ilan etsin ?? hahhhahha
Sizler bistte 107 giller ile hatıra fotosu çektiniz mi
Daha goremiyebilirsiniz :)
Mal aldım ama çok agresif değil, %40 nakit PPF %60 BIST bakalım neler olacak iki senaryoya da hazırım.
Bu tarz bunaltıc yatay bekleyişlerin sonunda bir tarafa çok sert kırıyor BIST. Ben iddia etmiyorum tahminci de değilim ama sadece faizler düşük olduğu için %51 yukarı diyorum, dediğim gibi politik siyasi gelişmelerle aşağı da kırsa hazırız nazırız bekliyoruz elimizde short zopamız ve diplerde pasif alışlarımızla.
Evet faiz 12.' Mevduat 10 11 desek stopaj düş 8,50 9 getiri...
Petrol veya doğalgaz bulmadıysak tl artık savunmasız.. negatif getiriye düşüyor enflasyon 10 gelse misal..
Negatif faizin kralı hahahhaa
..
425- 325- 250- 200- ??
sıradaki rakam ne olmalı ?
275,50
HahahahhahahhahhshhaahahahhHH
ÇÖP DOLAr komada altın durdurulamıyor fed tapınağı çaresiz hahahahah
cevap 175 bu soru çöp hocam hiçbirşey ölçmez.
hadi olm ons ya cok bekledik corba lazim
Fotoğraf gayet net
Dolarda ,you tube dan gaza gelip bu kadar Dth sahibi güççük yatırımcı hindi gibi ne zaman yukselecek bu dolar da kisadan para kazanırız diye dusunmeye devam ederken bi cacık olmaz
( Dth gillerin faiz maliyetinin bugün çıkması için dolar da yine bugün EN AZ 6.5 olmalı )
Faiz den bahsetmeye gerek bile yok , yüzde 25 i beğenmeyen yurdum insanı namı diğer Dth giller yüzde 10 u mu beğenecek :kahkah:
O zaman ibreler tek bir tarafı gösteriyor
Öyle dimi ;)
Borsa tarafi da pahalı bulunacak bundan sonra
La 90 binden almadım 100 den mi alacam falan felan fesmekan derkeneeeee
Yeni zirvelere doğru agiiiiir agiiiiiiir ilerleriz
Gibi olacakmis gibi gözüküyor
Gibi gibi :)
Trompet gene çinle anlaşıyoruz diye abd balon hisselerini ve çöp doları millete kakalamaya.çalışıyor hahahahahahah
Gene altını düşürmeye çalışıyor trompet hahahahhaha
Yemez cicim
Ne çöp dolarını alırız ne balon hisseleri
Trompet dünyanın gördüğü en büyük baloncu hahahahhahs
Ne dalgası gelecek abi tusunami mi ;)
Yaaaa
Fiyatları begenmiyorsun di miiii
Çok artmış diyorsun :)
Ne güzel işte
Her şey kitabına uygun gidiyor
Yani deseydin ki alınabilir tabi neden alınmasın , o zaman ben de derdim ki
Ulan acaba bi yerlerde yanlış mı yapıyorum :)
Ama şimdi diyorum ki
Her şey beklentilerim dahilinde suprizsiz normal , olması gerektiği gibi ve de simdiye kadar hep olduğu gibi gelişiyor
:kahkah:
Ne alakası var yahu bu kafayla biz daha çok iflas.ederiz. 2013 den ne farkı var ? 2018 de garanti 12 den 5 e.çöktü ne düzeldi de 11 oldu..
İzle nasıl şelale oluyor
bı kaç muptezelin takıldığı diğer başlığa yazdım buraya da yazayım, 116 bin gormeden şelale falan yok..ytd
116 nedir kanka tanrı buyruğu mu ?
Sayım falan mı yapiyorsun sen
O kadar düştün mü
Yani durum o kadar vahim mi :kahkah:
Ondan sonra eski günlerdeki gidip bütün topikleri ağlama duvarına çevirmek yok ama
Kendin kasiniyon
Sayım yapıyorsun
Yerdeyken de hakem sayar artık
İtki tepki dalga dubara sayacagim derken havada dönen yildizlari sayma yine
Sayimciya hiç acımam açığını buldugumda gomerim şimdiden diyim , ben böyle yaparsam piyasa ne yapar orasını düşünmek bile istemeyecegine eminim :)
Özüne dön ve teknik analiz yap , bir şey gözüne carpmiyorsa da otur paşa paşa yerinde
Hadi bakalım. Ben altındayım 1 lot hisse almam aldıramazsın. Hodri meydan. 1 lot satmayacaksın. Görelim ne olacak.
Göm bakalım... 11 den yarın garanti al ve satma bakalım. Hodri meydan
Niye 11 den alayım ki 10.58 kapamis
Onu bile sayamiyon
:)
Ama sana sayimci indirimi yapıp 10:58 lik mali 11 den tezgah altı verirler belki orasını bilemem
:kahkah:
Bro küsurat önemli değil. 10,60 10,58 11 ne fark eder.
Fed baba koy ordan müslüm gürses hahshhshahahhHH
vuruyor kırbacı vuruyor kırbacı EEM emerging market batmış olasada şaha kalktı hahahHHHhH
Arjantin iflas etti.borsa uçuyor fed babaaaaa
Hahhahaaha
Fed tapınağı ömrüm.boyuncA hep aynı stayla vuruyor kırbacı balon şişiriyor bu hiç değişmedi ajhahahahahahha her sefer aynı hahaahahah
Dün altın flamadan çıkıp tam kopuyor idi 1490 + hahahahaha göklerden fed tapınağı müdahele etti ;)
Hahahahaha
Çöp borsanızın çöp hisseleri ve çöp dolarını bu dünya insanları almayacak
Altını çökertti gene fed ama durduramayacaksınız hahahahhaha
Küresel krizle sonuçlanan sürecin aynısı hahahahahahah
https://resimag.com/p1/017a131b90b.png
Ek 23855
Arjantin akıllara zarar çöküş geliyor
Küresel kriz çıkartır eem
116 dan önce satış gelmez , sonrası da şüpheli..
viop topigine bakıldığı zaman çoğu short, onlar bı longcu olsun sonrasina bakarız..
konjoktoru okumak 'hahshahs' yazmakla olmuyor, hadi diğer tarafta gözünün onunu göremeyen müptezel kaynıyor , burası da mı böyle..
ABD borsası 2000 de mi açıldı sayimci
O grafiği götür şöyle bi 1950 lere bak bakalım ne gorecen
Büyük deden emekli ikramiyesiyle 1950 de oradan bi senet alsaydi
Sen şimdi buradan bir il satın alirdin
İlin adını da balon koyardin
Teyyyyyy
Ne çektin be memed , en sonunda sayimci oldun :kahkah: