Bntas cok geride kaldı baskılanıyor nedeni ise telegram gruplarının oyuncağı olması kulis bilgisi şirket radikal kararlar alabilir ..gelişmeleri izliyorum
Printable View
Bntas cok geride kaldı baskılanıyor nedeni ise telegram gruplarının oyuncağı olması kulis bilgisi şirket radikal kararlar alabilir ..gelişmeleri izliyorum
YARIN KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDERİZ CÜMLETEN İYİ GECELER iyi tatiller
Iyi geceler . Allaha emanet ...
Hayırlı geceler cümleten
iyi geceler değerli hocam Allah sizden razı olsun
SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
celik hocam bir süredir yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum bende, sayenizde farklı bir bakış açısı da kazandığımı söyleyebilirim. bntas için şirket radikal kararlar alabilir derken biraz daha açar mısınız lütfen ve kısa vade de hedefiniz var mı acaba bntasta?
Cümleten hayırlı pazarlar dostlar.
Hocam yenilenebilir enerji sektörün önemli şirketlerinden olan NATEN için ne düşünüyorsunuz? iştiraki olan MARGUN enerjiyi halka arzı gündeme gelmesi mühtemel gözüküyor.Gelecekte devlet teşvikleri de artarak devam edecek gibi.
Önümüzdeki süreçte Yazılım ve dijitalleşmenin önemini koruyacağını söyleyen uzmanlar bu sektörde beğendiğiniz hiç bir şirket yok mu? (Gerçi hemen hemen tüm şirketler önemli oranda primlendiler:LOGO-ARDYZ-KFEIN-PAPIL-FONET-SMART-KRONT)
İlaç sektöründe beğendiğim DEVA için ne düşünüyorsunuz?
#cemts için şöyle tahminler var.
Sektörde çarpanlar f/k 30 ,45,
2020/12 tahmini net kar 135 mio tl ,
2021/12 tahmin net kar 200 mio tl
Herkes bilançoyu bekliyor.İyi gelebilecek bilançodan sonra daha emin adımlarla yola devam eder ve hareketlilik başlar diye bekliyorum. YTD.
6.50 diptir tası tarağı sat bas dolara nisanda tekrar 7.70. Yıl sonu 8.50 tarih olacak. Öyle mb. Nın faizlerle indirneyeceğiz demesi hikaye hele yabancıların sıcak parası çıksın voleyi vursunlar bir gecede VIINNN uçarlar.
Bakın arkadaş başka bir topiktenaçıklama getirmiş.
Alıntıdır.
Görüyorum ki bazı arkadaşlar hayatın gerçeklerinin pek farkında değiller
ve Usd'ın düşmesinin ülkemiz için çok iyi olduğunu zannediyorlar.
Düşük dolar kuru -yüksek faiz Türkiye'yi batırır,sadece carry-trade'cinin işine yarar. 100 usd getirir giderken de 120 Usd ı cebine koyar gider.O 20 USD ı da bilin bakalım kim öder ? Tabii ki fakir ve yalnız Türk halkı .
2018 rahip krizinde Usd 7,20 'e çıkmıştı sonra 5,40 'a kadar düştü.Sonrasında ne oldu daha 1,5 yıl bile geçmeden 8,50 a vardı.Demek ki neymiş USD ın düşmesi hiçbirşeyi çözmezmiş.
Şimdi bu günlerde yaşanılan kontrolsüz düşürülen döviz kuru ile ülkenin ayakta kalmaya çalışan tek kolonu olan İhracatçıyı da zor durumasokmaktan başka bir işe yaramaz. Türkiye'de pahalanan hiçbirşey Usd düştü diye ucuzlamaz.Türkiye'de fiyatın yapışkanlığı vardır,çıktı mı bir daha inmez.Bunu gözgöre gözgöre yaşıyoruz,araba-beyaz eşya,ev fiyatları uçtu ,alım gücümüz yokoldu.
Bir tur daha carry-trade tokadı yersek daha da kötü olacak.
Döngü bellidir. Döviz-Borsa-Faiz 3'ünden yazıldığı sıra ile vurgunu yapar ,100 getirip 150 alıp giderler. MBankası çok acilen
kayıp olan rezervlerini yerine koymalı ve dövizi düşürmekten ziyade belli bir aralıkta sabit tutmaya bakmalıdır yoksa sonuç yine
hüsran olacaktır.Tabi eğer tüm Türk şirketlerini ve ihracatçısını batırmak istemiyorsa...
Sayın üstadlar UŞAK ve OZGYO ile ilgili düşünceleriniz nedir. Her ıkisinde de yüklü miktarda elimde var birazda yüksek fiyattan aldım:((
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Escom nasıl görünüyor
Ben yeni uye oldum, normalde uye olmam fakat Celik hocanin cabalari icin bunu borc bilerek uye oldum
Sn. Çelik, Sn.mebes Hocalarım, bana birer tane ov-uv tarım ve yazılım kağıdı söyler misiniz?
Cümleten selamün aleyküm hayırlı akşamlar arkadaşlar bu hafta boyunca takip edeceğim hisse ;
PRKME
Lakin kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Cümleten hayırlı akşamlar çelik üstadım bu hafta liste olacakmi
Bu hafta takibe uygun bulduklarımı yazayım sizlerde bir inceleyin lütfen.
CEMTS
İPEKE
POLHO
MAKTK
GENTS
KLMSN
MNDRS
Kesinlikle YTD.
Merhabalar , Hüsnü bey , gıdalar dan penguen , Tborg, ve tukaş i beğeniyorum. Teknoloji ve yazılım Despec ve Tcell i beğeniyorum. Şu anda gıdaları takip ediyorum . Teknoloji kağıtları elimde yok . Tukaş 10 üstünde kalırsa takip edeceğim. Celik hoca gece yazarsa daha iyi olur ...
hoca değilim ama smatriks i önerebilirim son haberi de gayet iyi bence ytd .SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Celik hocam iyi aksamlar,
Sankoyla ilgili yorumunuzu alabilir miyim?
iyi geceler cümleten
Iyi geceler ...
İyi akşamlar takip ediyorsanız Turgg yorumu rica edebilirmiyim
İyi geceler sevgili dostlar
Iyi geceler
Brsan için düşünceniz nedir çelik ustad
Hocam bntas ve gsrayda hedef nedir?
İyi geceler çelik hocam daha önce sormuştum vakit ayırıp cevaplamıştınız rica etsem aylardır yatay seyreden CEMAS değerlendirmesi yaparmısınız şimdiden teşekkürler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftalık liste
vakko
blcyt
bntas
aksgy
ısfın devam
cemts devam
escom
ıhlas
ozgyo
krgyo
gsray