Bir çok soru var arsa satışı iptali biliniyor du yukarıdan hisseyi sattılar veya yüklü kağıda istemedikleri kişiler girdi onları dökmek için akşam kap haberi verdiler
Printable View
Bir çok soru var arsa satışı iptali biliniyor du yukarıdan hisseyi sattılar veya yüklü kağıda istemedikleri kişiler girdi onları dökmek için akşam kap haberi verdiler
Sayın chef daha önce de belirtmiştim bu bir nihai anlaşmaydı kesinlik yoktu kesin anlaşma olsaydı bunu mutlaka bildireceklerdi yani bu bilançoya yetişmeyeceği ve içine konmayacağı daha önceden belliydi aynı olay Cimsa tahtasında da oldu yukardaki saydığınız nedenlerden dolayı da olabilir tabiki arsa yine bizim arsamız vazgeçildi diye arsamız kaybolmadı hayırlısı olsun diyelim
Teknik olarak 350 direncini 4. Kez test ettik bence gözü yukarıda fakat zaman be sabır gerekli bu tahta tavan serileri yapıp giden bir tahta değil
Yatırım tavsiyesi değildir
Herşey planlı. Bilanço öncesi klasik, pislik hareketi...Muhtemelen 2.çeyrekte 1.çeyrekten daha iyi faaliyet karı gelecek ki, böyle pislik bir kap atılıyor. İçeriden bilgi vererek Tahtadaki ş.sizlere trade yaptırıyorlar. Bugünkü tavan ve sonrası mal gömmenin başkaca izahı yok... Sormak lazım ne kadar komisyon alıyorlar!!! İyi niyetli, dürüst! bir yönetim, olumsuz algılanabilecek bir haberi bilanço öncesi göndermez!!! İyi niyetli bir yönetim, tahtadaki hırsızların emir kulu olmayan bir yönetim, böyle bir durum varsa bilançodan birkaç gün sonra yollar...2017 deki kayıtlı sermaye rezilliğini yapandan beklenen hareket, yadsımıyorum ama göz göre görede böyle pislik yapılmaz... Allahsız kitapsız bunlar....
Tahtadaki ekip emir verdi, sahipleri emri uyguluyor. Şaşırdık mı? Asla...Ne mal olduklarını hergün perçinliyorlar. İş kan davasına döndü... Pasta büyük ki bu kadar hayasızca, pislikçe hareket ediliyor. Kendi adıma 4 haneleri görmeden giden namerttir...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bu kağıda hiçbir zaman teknik işlemez, At hırsızları ve vizyonsuz yönetimin elinde oyuncak oldu.2020 Kasım'da 8-9 tavan üst üste gördü 180 TL den 566 TL ye 2 ay içinde gitti. İlk önce arsadan evvel bedelsiz beklentisi gerçekleşmeli, sermaye artırımı SPK uyarmalı 10 yıl bakkal dükkanı sermayesi ile girilemez.Arsa ya gelince Dudullu lada 18 bin metrekare 328 milyon TL bedava iptal olduysa iyi oldu
Belkide kesin anlaşma için masaya oturduklarında artan gayrimenkul fiyatlarından dolayı bir artış talep edilmiş olabilir diye düşünüyorum bu nedenden dolayı iptal edilmiş olabilir
Ytd
Sorulması gereken şu, iptal edilme kararı ne zaman alındı? 05.08.2022 Cuma günü mü? 2-3 hafta önce mi? Alarko yönetimine sormak lazım!!! Cevabı belli ama neyse...AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sayın O’Sullivan sürecin nasıl işlediğini bilmiyoruz zaten önceki bir ön anlaşmaydı taraflar kesin anlaşma için bir araya gelip daha önceki meblağ konusunda fiyat değişikliğine gitmiş olabilir her iki taraf için de düşündükleri fiyat olmamış olabilir kanımca da doğru bir hamle artan gayrimenkul fiyatlarından dolayı zaten bu değerden fazla eder nihayetinde potansiyel alıcılarla görüşmeler devam ediyor diye bir açıklamaları var zaten bekleyip görelim sonuçta arsa halen envanterde
Saygılar
Enflasyon ve değişen arsa ve ev fiyatları nedeniyle 330 milyona iptal olan arazi 450 milyon olsa, 28 milyona okan Tuzla arsası 35 milyon olsa oda 630 milyon eder yaklaşık 1.1 katrilyon. Bunu 1,5 milyon lota gölden lot başı 666 eklenir.
Ulan senenin başında ekmek 1,25 di şimdi 4 birkaç ay sonunda 5 tl olacak. Bu alcar hiçbir şekilde bu artışlara ayak uydurmadı. En az 1500 tl olması gerekiyor.
Beklenti bitti hadi satın çıkın diyorlar işte, he anlaşma iptali geçtiğimiz cuma günü olmadı tabi çok daha önce iptal edilmişti işleri güçleri şeytanlık spek yönetim el ele vermiş ky tokatlıyor.
Ne beklentisi bitti ne K/Y tokatlanıyor hem At hirsi
Düşür 300 altına ne de olsa hesap soran yok meydan hırsızlara kaldı
At hırsızları ne oldu dokemediniz milleti bu kafayla daha çok Beter olursunuz Cuma günü kendin çal kendin oynadin fakat K/y trade etmeyi öğrendi baktı suremiyorlar 340 dan verdiler Kağıdın istediği kadar beklentisi olsun bu çapsız yönetim ve At hırsızları anladığı dilden alttan al yukardan sat
Son 1,5 yıllık açıklamaların tamamı tahtadaki ekibi beslemek küçük yatırımcının trade etmesine ve blok satışa engel olmak için yapılmış açıklamalar. Arsa satılsa ne olurdu sanki küçük yatırımcıya bir şey verecekleri yoktu zaten, sadece öz kaynak güçlenir mali veriler daha makul seviyelerde olurdu.
Beklemeye devam bunlara tek lot vermem elbet spk dan biri çıkar bu ********liğe hesap sorar.
Bu tahtada şirket içi yan hesaplar olduğunu anlamayan kalmamıştır herhalde bu ekip çok güçlü tahtada diledikleri hareketi yapıyorlar spk ya düzgün bir şikayetle bu işi çözdürmeyi kafaya koydum bu ********lerin ceza aldığını görmek dileğiyle
Haber kanalı ellerinde ne dilerseler onu yapıyorlar dilerseler genel müdürü tv ye çıkartıp algı yaptırırlar dilerseler satış anlaşması yapar sonra bozarlar hatta müdürün konuşmasını matriks haber akışında ********ce verilmiş bir cevapla sonlandıra bilirler. düzenli olarak her gördüğümü şikayet edeceğim elbet bir yerde hata yapacaklar.
Chef.im sizden bir ricam var. Yapacağınız şikayette son arsa satışı ile ilgili iptalin ne zaman gerçekleştiği (ayın kaçında) ve alıcı bilgileri ve vazgeçme nedenlerini de sorarsanız sevinirim. Dediğiniz gibi arsa satışından ortaklara bunlar zırnık koklatmaz, alırlar özel hesaba 5 yıl tutarlar. Sonrası zaten serbest kullanım. Önemli olan bu satış haberi ve iptal haberinden kimlerin önceden haberi olduğudur... Cevap gelir ise buradan ya da özelden de paylaşabilir misiniz. Tşk.
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Saatlik periyotta ters bayrak var çalışırsa hareketin başladığı yere dönmüş oluruz. He çalıştırmazsan adam değilsin şeref yoksulu hırsız sonra bilançoyla kaldırırsın ne de olsa allahsız.
Soygun dolu bir gün daha sağlam bir şikayet oluşturdum bu itleri foyasını çıkarana kadar devam tüm imkanları seferber edeceğim. otobüs çocukları sizi bu itlere ölçülü konuşmak yok dileyen şikayet edebilir
imkan olsa bilançoyu göndermeyecekler 9 ağustos son diledikleri kadar ********lik yapsınlar
Sanırsın holding, banka bilançosu açıklıyorlar...Gerçi tarihi kar açıkladığı 2018 yıl sonu bilançosunda taban yaptıran ş.sizlerden ne bekliyorsak!!! Hani öncesinde %40-50 prim yaptı da gelene verdiler dersin. 36-37 TL den 30-31 TL ye verdi haydut hırsızlar... O yüzden bunlara bilanço milanço hikaye.
+10 yıldır sığ tahta diye duruyorum, bundan sonrada iş inada bindi, 4 hanelere kadar yazarım. Sonra ben kaçar... Artık onlar gibi trade yapıyorum... Maliyet (-) ye düştü. Hani bu adi hırsızların buradaki sorumlusu, kapıkulu, tasmalı bir sürüngen vardı burada ya, o ş.size, operasyon evladına da duyrulur....AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Bilançoyu bugün de açıklamayacaklar belli oldu.
Yüzeysel okudum Önceki yılın aynı dönemine göre %532 karda artış var öz kaynaklar 660 milyon fk 15 şu bilançonun karşılığını tahtada göstermezse artık hesabını şirkete sorun arkadaşlar sürekli artarak ilerleyen karlılık büyüme satışlardaki artış vs neyse yazmaya gerek yok yarın izleyelim bakalım tahtayı
172 milyon kar
F/K 25.07 den 15.86 ya geriledi
hayırlı olsun bilanço
Sn O.Sullivan sabrınız emeğinize tartışılmaz ben de aynı şekilde yıllarımı verdim pandemi döneminde borsaya gelen yatırımcılar olmadaydı bugün bu asalaklar hala 3 hanelerin başında sürtüyor olurdu jantsa o dönemin şartlarını hakkıyla ve akıllıca kullandı bu at hırsızlarında az akıl olsaydı bugün zaten 4 hanede bölünmüştük bunların amacı küçük yatırımcıyla bu pastayı bölüşmemek bu kafayla giderlerse onlarda bizde bekleyeceğiz hele şu artan karlılığı görünce hiç satasım gelmiyor madem inat ettik ya bizle gidecekler ya da yerimizde sayacağız başka yolu kalmadı bu işin
Bu bilanço gösteriyor ki F/k düşecek p/dd düşecek hele 3.ceyrek bilanço da F/K dahada düşecek kısaca öyle böyle Bedelsiz olacak 1.200 TL veya 1.500 TL de bölünecek şayet olmazsa Enflasyonist ortamda At hırsızları başta olmak üzere herkes kaybedecek şayet Trader kağıdı yaparlarsa Kumar kağıdı olur
Arkadaşlar ALCAR ın sahip olduğu gayrimenkulleri varsa yüzölçümü ve m2 fiyatlarını öğrenebileceğim bir yer var mı?
Malımızı!!! tanıyoruz. %500 değil %500 milyon karını artırsa boş. Bilanço yu pijjj etmek için şirket yönetimi gereğini yaptı...Başka, normal bir insan oğlu şirket karını bu kadar artırsa tavana yapışır, 5-10 gün açmazdı.(aşırı sığ tahta olduğu için) Ama normal bir insanoğlu kağıdı için tabi!!!
Örn. Alka... Tavan açtı, piyasadaki senet sayısı 23.624.900!!!
Alıcımısınız? Bize güvenilmez ona göre haaaa...Biz öyle herkese fiyat vermeyiz.Satıştan vaz geçip haberini bilanço öncesi göndermek de cibiliyetimizde vardır... Borsadaki ortağımız öyle emrediyor çünkü!!![emoji846]AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
ne tür bir geri zekalı böyle bir günde kağıdı tutmak için mücadele verir
335 lere gelme sebebi kar artışı falan değil. Eteğinde k.pek olduğu bryat ın hareketlenmesi!!!
kapanışı görmeden bugüne dair tek yorum yapmayacağım.
At hırsızları bildiğiniz gibi bugün de ne kadar şeref yoksulu olduklarını kanıtladılar
Bu günde At hırsızları değere değil trade oynadı devam ağalar Bryat soluğunuz yetmedi galiba 446 oldu, Böyle bir bilançoda ALCAR tavan olurdu he noldu 330 da kumarcılar sevindi 318 de aldılar 340 ta sattılar devam edin bu kafayla tabi emrinizde çapsız bir yönetim var
Otobüs çocukları güne her zaman olduğu gibi başladılar sizin atacağınız kapı .... işleri güçleri algı şeytanlık
öyle olmaz sal 300 altına ne uğraşıyorsun mal oğlu mal
Bu şirket bizi tınlamıyo ya bunların istagram, twete paylaşımları oluyo reklam vs. Bunların altındaki yorumlara yazsak nasıl olur . Hani şirketlerin ayıplı ürünlerini yazınca hemen düzeltelim yorumunuzu kaldırın diye dönüş yapıyorlar ya onun için ben deneyeceğim