Bu defa 3 günlük tatil vardı ankaranın en büyük ilçesindeki en büyük hastanesinde cuma günü test yaptırırken önümde sadece 2 kişi vardı ve arkamda hiç kimse yoktu
Printable View
Kişisel görüşüm ve tahminim Biden soykırımı açıklaması felan yarın için fazla etkisi olacağını düşünmüyorum yani yıllardır aynı masal aynı terane gibi bir şey oldu , özünde uluslararası hukuk olarak kabul edilmiş bir konu değil ki almanların yahudilere ödedikleri tazminata benzer şeyler olsun.Yıllardır duyarız sözde ermeni tasarısı , sözde ermeni tasarısı ............….tarafsızca konuşmak gerekirse her şey arşivlerde mevcuttur tarihçiler hukukçular oturur Osmanlı arşivlerini araştırır karar verirler böyle bir konu yani birisi şöyle demiş diğeri başka şeyler söylemiş bunların bir önemi yok bence.yarası olan gocunur derler araştırılsın kardeşim farklı ülkelerden tarafsız gözlemciler bilim adamları bir araya gelir komisyon kurulur , bu komisyonda Ermeni bilim insanları hukukçularıda olsun ak koyun kara koyun belli olsun.Türkiye asılsız sözde suçlamaların eziyetini çekmek zorunda değildir.
Şuan ki yoğun bakım da gençler de azımsanmayacak kadar çok. Yaş iyice düştü kendinize dikkat edin lütfen
Acaba soykırım kelimesi ile mi yırtık. Bizden nota vs çıkmadı.
Yan apartmanda beş pozitif. Bu zamana kadar kaçmaya çalıştım korona'dan ama kaçış yok gibi.
Aşıya da ulaşamıyorum. Meslek grubumda öncelik sırasında en son sıradayım.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
İsrail'de 10 ay sonra ilk kez koronavirüs salgınından dolayı ölüm kaydedilmedi. Haber Hafta Sonu’nda Ata Maden anlattı:
âİsrail’in başarılı olmasının en büyük etkisi aşılardırâ
https://twitter.com/Medyascopetv/sta...251548676?s=20
Yok her şey mantıken doğru gidiyor. Bizdeki 3 tepe elsiklikler yüzünden 2 yi gecti veya ispanyol gribinde 1 dalga olculmemis yada anlayamamislar. 9 günlük kapanma tam karantina gibi birsey. Etkisi müthiş olabilir. Ben banko görüyorum ertesi zaten yaz o da azaltıcı etkisi olur. Ve bu us biter bence aşı da yaygınlaşır.
Ermeni işi Trump zamanında senotoda onaylandı.. Trump yürürlüğe koymadı.
Biden koyarsa bazı ermeniler mallarını sigortalamış ve sigorta şirketi ödeme yapmış. Sigorta şirketleri dava açacak ve paralarını alma girişimine girecektir. Ne kadarı gerçek ne kadarı yalan davalar olur belli olmaz. Aihm bu işlere geçit vermemişti.
Ama abd başka bir dünya
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hükümet telafisi mümkün olmayan hatalar yaptı. En son geldiğimiz noktada yapabilecek çok şey yok. ABD ye rest çeksek AB var %60 ticaretimiz turizm sekteye uğrar. Ab de ki bol parayı saymıyorum. ABD ile dudak dudağa gelsek Rusya bize turist göndermez Suriye ve Libya'da başımızı ağrıtir. Olabilecek en iyi şey seçim kararı ve ülkenin tam bir koalisyon ile yönetimi. Bana göre koalisyon da herkes birbirini kontrol edeceği için ağırlıklı tarikat olaylari olmaz. Daha kontrollü bir yönetim olur. Tek kişi yönteminden daha iyidir. Başkanlık öncesi ki dönemde iktidarıanayasa mahkemesi asker hsk YSK Yargıtay ile kontrol altına kısmen de olsa alınabiliyordu.
Finans sektöründe güveni kaybetmişiz ABD nin soykırım demesi güvenin yanında hiç bir şey.
Konyalı bir esnaf Bizi kıskanan Almanya'başbakanı Merkel gibi esnafına 10 bin 20 bin Euro ver. Biz çatıya çıkar sıkışıriz kömürlüge iner dışarı çıkmayız demiş.
Bizim içerde ki en büyük sorun. Çok şişmiş saray giderleri.
Valla başkan basarsa aşağıda 15 bin puan daha basacak yeri var. Tam pozisyon gelmişken basar mı, basabilir. Olur mu olur yani.
He yukarı 5 dolara kadar hayal kurmak serbest, hazır boğaların boynuzu kırmış iken sürer mi? Sürebilir. Olur mu olur yani.
Çıkması için de düşmesi için de ezbere 10 tane sebep sayarım. Ne önemi var ki sen doğru yönde olduğun sürece gerisi hikaye onu da seans içi anlık otomatik ve algoritmik olarak fikirler şekilleniyor / değişiyor.
Ama bu vade sonuna kadar çok sağlam bi dayak atmadan kalkarsa çok şaşırırım o net bende. SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın borsayı acemiler açar , ustalar kapatır:)
RTE nin haricinde BIDEN , in soykırım kararına herkes cvp verdi.
Piyasa RTE bekliyecek , konuşması sert olmazsa geçişte yumuşak olur diye düşünüyorum.
8 44 e vurdu şey
8,43...ama önemli olan sabah nerede olduğu...o tether usd dedikleri şey tutarlı değil (şu an 8,20 görünüyor mesela)...geçen haftada tutmadı gerçek piyasa ile...bir tek MB başkanı değiştiği hafta sonu tutarlıydı...o zamanda zaten belliydi doların fırlayacağı...
https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY
Yabancı bankalarda satacağını sattı , fazla bir malları da kalmadı , satılırsa açıkçı satar .
Sanayi tahtalarında da geçen hafta satılan satıldı,Bilanço hikayesine giriliyor.
Yan tahtalarda sağlama devam ediyor ,
Badem sporun bulunduğu tahtalar zaten belli , geçen sene çıkan yabancıyı karşılayan sistem.
İş RTE den gelecek konuşmalara bağlı.
Bir defa düşmeye başladı mı bu iblis borsa,
ne haberi kalır, ne doları, ..
her şey üst üste gelir..
5 günde üst üste kötü haber olur mu? oluyor..
korona çıkar,biden çıkar, şahap ayrı bir vakıa,yok 128 mi? 160 mı?
ne vadelisinden , ne hissesinden..
kısa zamanda KCHOL %40 düşmüş, ne oldu ki? sebepler dandik, fiyatlama gerçekçi..
Güncel Haberler
@HaberRotaniz
·
30d
İsrail’de Pfizer/BioNTech aşısı olanlarda “kalp kası iltihabı†görüldü
Halk davasına kadar temkinli davranırlar.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bıontect olduktan 1 hafta sonra Antikor üretiyor.
Sınovac 2. aşıdan 10 gün sonra Antikor ürettiği söyleniyor.
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
1d
Kalın: Türkiye Biden'ın "soykırım" nitelemesine karşılık verecek
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
·
12d
Rusya devletine bağlı medya
Biden'ın 'Ermeni Soykırımı' açıklamasının Türkiye-ABD ilişkilerine etkisi olacağını vurgulayan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Önümüzdeki gün ve aylarda, farklı şekil, çeşit ve derecelerde bir karşılık verilecek
https://sptnkne.ws/Gcqa
yemişim borsayı doları 2 gündür sert tepki veremedik ona üzülüyorum :vk::vk:
Microsoft’un kurucusu Bill Gates, SkyNews’e konuştu, koronavirüs pandemisinin seyrine ilişkin yorumlarda bulundu. Bill Gates, dünyanın 2022 yılı sonunda ‘tamamen normale döneceği’ konusundaki görüşünü koruyor. Gates, bu konuda ise aşılara güveniyor.
Gökhan Uskuay Retweetledi
Ragıp Soylu
@kafadergisi
·
19 g
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pazartesi kabine toplantısı sonrasında Biden’ın soykırım çıkışıyla ilgili açıklama yapacakmış.
Kalın’ın verdiği bu bilgi, acaba ABD’ye karşı adım mı atılacak sorusunu akla getiriyor
Güçlü olanın egemonyasini temin etmek için kullandığı argümanlar dan biriside soy kırım muhabbeti ABD yıllardır bunu her 24 Nisan'da gösteriyordu sopasını şimdi bu sopa gösterme işi bitecek silahının birisi eksildi Rusya Putin ile hızla güç kazanıyor ABD nin eli zayıf ab daginik Ukrayna kucakta diğer baltiklar sırada Ortadoğu'da artık Rusya da var bu coğrafya başa bela bizde son 10 yıllık kötü politikalar bizi zora sokuyor ama ABD ve AB de kaybediyor.