Orduya hareket serbestisi verilmiş. Çok ölen vardır. Hemen bastırılır.
Printable View
Orduya hareket serbestisi verilmiş. Çok ölen vardır. Hemen bastırılır.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Alıntı:
Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan, Erdoğan'ın 'Utanmadan, sıkılmadan sokağa dökülecekler' sözlerine cevap
"Beyefendi sokağa çıkmamızı istiyor ancak çıkmayacağız zorlayacak ama çıkmayacağız. Bizim kitabımızda sokağa çıkmak diye bir şey yok.
Alıntı:
Son dakika! Kılıçdaroğlu'ndan, Erdoğan'ın 'Utanmadan, sıkılmadan sokağa dökülecekler' sözlerine cevap
"Beyefendi sokağa çıkmamızı istiyor ancak çıkmayacağız zorlayacak ama çıkmayacağız. Bizim kitabımızda sokağa çıkmak diye bir şey yok.
:))))))))))))))))))))))Alıntı:
Tuncer Şengöz
@TuncerSengoz
·
17d
Sabırla sandığı bekleyeceksiniz sonra tıpış tıpış sandığa gidip biz kime dersek ona oy atacaksınız. Gece yarısı atı alan Üsküdarı geçerken ben ekranların karşısına geçip böyle bir şey olabilir mi diye çok sert bir şekilde tepkimi göstereceğim. Sonra bir dahaki seçimi bekleyeceğiz.
Tabanını kontrol edemeyeni hemman değiştirirler, urasını hiç merak etmeyiniz.
Laf dinlemeyen olursa; pıhtı atar, koronadan gider, eşek teper, arı sokar...
Pek çok salak; irakı çekip, forumlarda yaza çiza, ossura mossura, ''muhalefet ettik de demokratik ortamda iktidarı devirdik'' diyeceklerdir tabii ki...Alıntı:
İris Cibre
@iriscibre
Seçimlerden sonra hükümet değiştiğinde ne yazıp çizeceğiz diye geçti aklımdan.
Sanırım skandalların detaylarını öğrenip yazarız bir de kedi videoları paylaşırız.
Milyon vaka var. Çıkmayın abi evinizden. 15 güne İstanbul'dan silinip gider bu hastalık...Alıntı:
Aydınlık
@AydinlikGazete
·
40sn
İstanbul'daki hastanelerde Omicron yoğunluğu
Ne oldi be ya???? Bekliyorduk...Alıntı:
milliyet.com.tr
@milliyet
·
8d
Donald Trump, Florida’da 6 Ocak’ta yapılacak olan basın toplantısını iptal ettiğini açıkladı
Ortalık karıştı, düzen bozuldu, yetiş be Reyis...
Alin hanımı gormemissindir diye yazdıydım.
Unutkanlık ayrıca var.
Gecen hafta domuz gribi mi oldum, omikron mu .. negatif ciktim ama omikron tarifine tam uyuyordu semptonlar.
Abi öksürük kesildiyse negatifsin...Çok kafaya takıyorsan bir test daha yaptır, negatifse negatifsindir, artıgın kafaya takma.
Yalnız biraz önce, Fatih Çarşamba pazarında, Akp'yi savunmaya kalkan birini az daha linç ediyorlardı.
:)))))))))))))))))))))) Aman deyim millet burnundan soluyor.
Adam önce kabadayılığa yeltendi fakat tepkiyi görünce tabanları poposuna vurarak kaçtı. :)))))))))))))))
Orada durup, konuşmaya devam etse hastanelik olabilirdi.
Olay tv kameralarının önünde oldu. Sanmam yayınlanmaz.
Kontra test yaptirdim zaten. Öksürük falan da kalmadı. Demür gibiyin... 😊
Fatihte, çarşamba pazarında, ak partiliyi hırpaladılar? ???
Çok önemli bir gözlem.
Yanlış görmüş olabilir misin?
Saadetciler mi?
HDP'liler mi?
Suriyeliler mi? :)
Dilek Onay Can
@DilekOnay1
· 11s
Kovid-19 testi pozitif çıkan Saadet Partisi Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu'na geçmiş olsun dileklerimi iletiyor,şifalar diliyorum.
Hamd'olsun bilge baskanımız iyi, hastalığı evinde dinlenerek geçirecek inşAllah
Ömrün uzun olsun başkanım
Dualarımız seninle.
@T_Karamollaoglu
#Kosova #Bitcoin madenciliğini yasakladı.
Ülke çapında OHAL ilan edildi. Kazak Ordusu huzuru sağlamak üzere yetkilendirildi.
Moskova/Kazakistan arasında çok sayıda özel uçuş seferi yapıldı.
Almatı havaalanı protestocular tarafından ele geçirildi.
Gulsum Khalilova
@KhalilovaGulsum
· 6s
Kazakistan'da askerler halkın tarafına geçiyor...
Darbe mi olacak? Rusya'nin oluru olmadan mümkün değil.Alıntı:
Kazakistan Genelkurmay Başkanı Korgeneral Marat Khusainov:
“Ordu, Kazakistan'ın güvenliğini sağlamaya hazır…”
https://m.bianet.org/bianet/siyaset/...adim-bitiriyor
:)))))))))))))))))))Alıntı:
Demirtaş: MHP, AKP’yi adım adım bitiriyor
Selahattin Demirtaş: “Sanırım MHP, son derece akıllıca bir muhalefet taktiğiyle AKP'yi adım adım bitiriyor. Bu arada kendileri de bitiyor ama olsun, Türkiye bu fedakarlığı asla (yani bir ay falan) unutmayacak.”
Tayyip Ağam ile Bahçeli ne konuştular acaba?
Bebecan bağırıp çağirmadan, sakin sakin konuşmayı becerirse puan alabilebilir gibi.
Borsaci da sevebilir bebecanı.
https://youtu.be/rtxGZa8yBhI
https://www.parlamentohaber.com/flas...i-terk-edecek/
Tunus Devlet Başkanı ülkesini terk etmiş ve hayatta kalmıştı. Adı Bin Ali idi galiba. Suud'a sığınmıştı ve Riyad yakınlarında yarı tecrit altında yaşıyordu.Alıntı:
Parlamento Haber
@parlamentohaber
Flaş İddia: Nazarbayev, Kazakistan'ı Terk Edecek.
Ülkesini terk etmeyenler; Kaddafi ve Saddam.
Bu arada Hüsnü Mübarek de terk etmedi.
Bugün Akşener de konuştu. Bu tweet tüylerimi diken diken ediyor.Alıntı:
Emre Uslu
@EmreUslu
·
3s
Ben bir Türk baharı öngörüyorum
Su itneyi ne alintiliyon ki...
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi viopta yazan biri vardı. ..çok komik...sanki o...kahkah...hatirladin mı. ..
https://twitter.com/YaKaZaTReND/stat...973874688?s=19GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ural nehri civarındaki Orenburg'da konuşlu 117. Rus Hava İndirme Birliği ve çok sayıda piyade Kazakistan'a müdahale için hazırlıklara başladı.
Kazakistan'da %30 Rus nüfus olduğu falan yazılıyor. Bu doğru değil. Kazaklar Türk de değildirler. Kazakistan'da yaşayan Türkler var ama onlar da tabii ki kazak değiller.Alıntı:
Kazakistan’a girmesi beklenen birlikler:
-Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetlerinin 45. Hava Alayı birimleri
- Rusya Federasyonu’na bağlı Özel Kuvvetler
- Belarus Silahlı Kuvvetlerinin 103. Hava İndirme Tümeni askerleri
Asia Times: "Çin, son 12 ayda dünya gıda rezervinin neredeyse yarısını satın aldı."
Kripto paralar ile finanse ediliyorlarsa ne olacak?Alıntı:
Kazakistan Dışişleri Bakanlığı:
''Yurtdışında eğitilmiş terörist gruplar ile karşı karşıyayız''.
Rusya, yardım sağlanması için Kazakistan’a bir takım şartlar koştu.
▪️Kırım'ın ilhakının tanınması.
▪️Rusça'nın yeniden ikinci resmi dil olması.
▪️Rusya'ya askeri üsler temin edilmesi.
▪️Rus azınlıklara özerklik.
Doğru ise, isin arkasinda rus var... be yaa..!
Abi dünyada bir "asker millet" varsa işte o miller Kazak'lardır.Alıntı:
Doğru ise, isin arkasinda rus var... be yaa..!
Kazak canı sıkıldığında Rus döver. Ben oraya gittim, orada Ruslar var ama iddia edildigi kadar degil. Cunku perisan durumdalar. Hem en agir ve pis isleri yaparlar hem de para alamazlar hemi de dayak yerler. Rusya butun gucuyle Kazakistan'a saldirsin, kisa bir sure sonra arkasina bakmadan kacar abi.
Kazakistan'in 110 bin kisilik ordusu var. Buna da gerek yok, Kazaklar dogduklari andan itibaren askerdirler.
Solohov'un 1965 Nobelini kazandigi unlu romani vardir:" Ve durgun akardi Don". Kazaklari anlatir.
Şayet okumadiysaniz lutfen okuyunuz. Bir şaheserdir.
Bu işin arkasinda Urus varsa; Abd, Avrupa, Çin ve tabii ki bizim tam destegimizi almistir.
Bu yetmez. Kazaklar ikiye bölünmüştür.
Komünizmin geri gelmesini isteyenlerin de tam destegini almistir. Bunlar da nufusun yaridan fazlasidir.
Orta vadede Çin'in zarar görmesi beklenir.
Ruslar iki milletten it gibi korkarlar.
Biri Kazaklar, digeri Çeçenler.
Urus ,Çeçenle 465 yıl bilfiil savaşmıştır ve Çeçenistan'a bu süre zarfında 5 milyon askerini gömmüştür.
İşte Urus Ordularının en ön saflarında savaşanlar hep Kazaklardı.
Askerlik anlaminda dunyadaki en dişli millettir.
Bu arada biz de ikiye bölünmüş durumdayız.
Tüylerim diken diken.Alıntı:
Prof. Dr. Mete GÜNDOĞAN
@mtgundogan
·
3d
Kazakistan olaylarını yakından takip edin.
Arap Baharıyla
Arapların ortak hareket etme kabiliyeti felç edildi.
Türk Devletleri Teşkilatı kurup ilerlerken,
normal bir protestonun
Türk Baharı'na evrilmesine müsaade edilmemeli.
Madem bir adım attınız, arkasında sağlam durun.
Sovyetler birliği dağıldıgında baltıktaki ülkeler, peyk devletler cok partili siyasi hayata geçti,
Hatta rusya bile . Islerine baktilar, kalkinma yolunda hizli/yavas yuruyorlar.
Türk illeri malesef sovyet artığı yöneticilerle devam etti.
Suistimaller de aynen..
Doğal kaynaklar bol, refah topluma yayılmamış.
Sosyolojimizde bir problem var.
Şeytana can veren Allahım, İngiliz'e ne gerek vardı? Madem İngiliz'i yaratacaktın, şeytanın ne günahı vardı?
Atilla Kart
@atillakart
·
5 Oca
Bir kez daha bilgilendiriyorum;
16 Nisan 2017 Anayasa Referandumunun iptali için AİHM’e götürdüğüm dava,CHP Yönetimi tarafından engellendi.
Kamuoyunu doğru
bilgilendirme adına bir kez daha hatırlatıyorum.
Özlem HELVACI
@Osssslemmm
81 yaşındaki Orhan Kandemir
65 dairesini, 65 kimsesiz çocuğa bağışladı..
https://i.hizliresim.com/bllqyb9.jpg
Ne zamandır ve nasıl finanse edilmişler...Alıntı:
Nazgul Kenzhetay
@nazgulkenzhetay
Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev: “Almatı’da 20000 terörist var”.
Tuik'in açıkladığında görmeyiz. Enag'ın açıkladığında görürüz.Alıntı:
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
4s
Hiperenflasyon, enflasyonun yılda % 200 sınırını aşmasıdır.
Bu yıl burayı görür müyüz meraktayım.
http://www.buketkaptan.com/koloidal-....8JrBKGaa.dpbs
Alıntı:
Bir başka araştırma bulgusu da koloidal gümüşün kronik sinüzit üzerindeki etkisine bakmış ve 10 gün boyunca günde iki kez (0.015 mg / mL) sinonazal durulamanın güvenli ve etkili olduğunu tespit etmiştir. Araştırma bulgusu bu yöntemin oral antibiyotiklerden daha üstün olmadığı sonucunu da belirtmiştir. Koloidal gümüşün daha üstün olmamasından ziyade antibiyotik kadar etkili ve üstelik bir de güvenli olması kanımca daha önemli bulgudur(2).
Oral yolla içimi elbette kişiden kişiye değişir, sağlık durumuna göre doktor kontrolünde kullanımı daha uygundur. Sağlıklı bir insanın düzenli bağışıklık güçlendirmek için içmesi de elbette konumuz dışıdır. Ancak haricen kullanımı bu kadar etkili ve güvenli iken farmakolojide akut tropikal uygulamalarda, yara pansumanları, boğaz veya burun spreylerinde güvenle kullanılmaması ve ilk yardım çantamızda yerini almaması için bir neden göremiyorum.
https://www.milligazete.com.tr/haber...a-tarihi-dusus
Sanmıyorum, bu kadar düşmez. %7,9 tamam da %3,9 ne?Alıntı:
MHP'DE TARİHİ DÜŞÜŞ GÖZE ÇARPTI!
Metropoll Araştırma verilerine göre MHP'nin son 6 aydaki anketlerdeki oy değişimi şu şekilde:
Ağustos: %8,8
Eylül: %7,9
Kasım: %5,0
Aralık: %3,9
Mhp, Türk Siyasi Hayatının kurumsallaşmış bir partisidir ve zaman içinde değişen şartlara göre fonksiyon geliştirebilmektedir. Bu gelişim sırasında, bu derece seçmen kaybı yaşaması hiç mümkün değildir, çünkü kemikleşmiş, Ülkü Ocaklarıyla iç içe geçmiş,diğer partilerden çok daha etkin bir biçimde yayılmıştır.Alıntı:
MHP, 2016 yılındaki beka sorunu söylemine kadar
güvenlik sorunuyla ilgili geliştirdiği tüm politika ve söylemlerinde, AK Parti’ye
karşı bir muhalefet partisi çizgisinde yer almıştır. Ancak 2016 yılından itibaren iki
parti, birbirini destekleyici söylemlerde bulunmakta ve son dönemde seçim ittifakı
da oluşturmaktadırlar. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda MHP’nin
değişen tavır ve tutumlarının merkezindeki sebebin; ‘beka sorununun’ yeni bir
fonksiyon olarak düşünüldüğü ve bu fonksiyonla birlikte tutarlı hareket etmeye
çalışıldığı kanısı güçlenmektedir.
İsviçre ordusu, mensuplarının WhatsApp, Signal ve Telegram kullanımını yasakladı. İsviçre ordusu kendi geliştirdiği mesaj programının kullanılmasını mecburi hale getirdi.
#SONDAKİKA
Geçmiş Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Lukaşenko ile telefon görüşmesi yaptığı açıkladı.
Gösterilerin başladığı günden beri Nazarbayev'den gelen ilk açıklama...