Ben de TUPRS da isabet ettirdim ilk defa. TTKOM elimize yapıştı.
Printable View
Ben de TUPRS da isabet ettirdim ilk defa. TTKOM elimize yapıştı.
Görüntü BBVA dünyadaki gelişmeler vs diyerek, ileride tekrar değerlendirmek üzere teklifi geri çekecek gibi.
Yine makasla dizayn, demedik mi oğlum sermaye var o makas eline yapışır diye.
237 bekliyorum..kapanış mı? gece seansı mı? bakacağız..
Sermaye artırımında hakim ortak olunca çağrı zorunluluğu doğmaz diye bir kural geldi diye biliyorum. O şekilde yönlendirme yapabilirler, böylece içeriye para girişi olur.
ABD, Rusya'dan çıkmaya hazırlanan 5 bin Amerikan şirketine Türkiye'yi adres gösterdi. (Independent)
Bahsettiğiniz konular rusya ile anlaştığımız değil tam tersine çatıştığımız anlamına geliyor. Suriyedeki karayolunun kontrolü tartışmasına bakabilirsiniz
Diğer yandan paşinyan iktidarda, Türkiye ile ermenistan normalleşiyor. Karabağda azerbaycan zafer kazandı. Rusyanın savaştan bu sonucun çıkmasını istediğini düşünmüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
putinin son lafların dan ben haftasonu kievi alacağını anlıyorum
belki hayal yada soüuktan dolayı bana öyle geliyor bilemiyorum
salalam bir analiz de olabilir
neyse
Ukrayna rölyef haritası.
https://i.hizliresim.com/o0cnr49.jpg
Yarın yine bir zıplama daha yapıp verecek gibiler.
uzman pala ,böyle bir günü rezil etmekte takdirimizi kazandı
Nato da veto etmeyecekler mi yoksa rusya yı bu son dk satışı ondan mı geldi??
salak hintlilerde yanlışlıkla savaş çıkarmak üzereymiş. böylede yanlışlık olur mu yahu
bbva'nın ne dediğinin pek de önemi kalmadı. şartlar 3 ayda çok değişti.
piyasa aynı piyasa değil. tekrar dengeye gelmesi 1 yılı bulabilir.
Forumda paylaşıldı mı bilmiyorum bir gazeteci şöyle bir tweet atmış:
Ankara kaynağımdan aldığım bilgidir.
Merkez Bankası 250 baz puan faiz artırımı için acil izin bekliyor.
Aslında 600 baz puan için nabız yoklanmış ancak imkansız olduğu söylenmiş.
Gerçi faiz %30 olsa da anlamı yok ama en azından politika değişikliği mesajı olarak önemli.
Bu tweetten anladığım, enerji fiyatlarının sokağa yansıması sabırları taşırmış olacak ki şeyi düşürerek benzin mazot fiyatlarını kontrol etmek ve dolasıyla enflasyon sarmalından kurtulmak istenmiş olabilir..Reisin sistemini çöp edecek bir bilgi..Ama bizim ülkede olmaz olmaz demeyin..Böyle bir şey olsa şeyi ve kur korumalı mevduatçıları öperler..
TA diye birşey yoktur diyen cahil o kırmızı çizgiden madagaskar penguenlerinin çiftleşmee gününe göremi dönüyor...
https://i.hizliresim.com/pok1xol.jpg
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/5vkofz2.PNG
Palaya göre hiçbir şey tesadüf değil. ne 235.700 tesadüf ne de 232.525 tamam anladık oyununu da, neden hala ısrar edersin..
altı- üstü 225 altına salıp piyasayı dengeleyeceksin. illa tuzak
Plan kuru sabite yakın yatay tutup kademeli sıfıra yaklaştırmaktı. Plan değiştirirler ise hepden güven sarsılır. 200 puan indirip sanki bir yerlerden para bulundu havası verilmesi olası.
viopta dolar 17,20 maliyetli 2023 ocak vade long dışında pozisyon kalmadı hepsi kapatıldı....
çünkü hedefe ulaştım...
garanti spota duruyor...o ayrı bekletiyorum...haber gelene kadar duracak...
https://i.hizliresim.com/pofs7e8.jpg
Gazprom, Lukoil, Sberbank, VTB vs BIST'e kote etsinler onlar ile oynayalım.
Putin in HAFİF ılımlı ama bence samimi olmayan açıklaması sonrası MB de 30 kuruşluk müdahale etti. Ama 14,70 altına şu an için alamadı. İlerleyen saatler de rezerv yakmaya devam edilebilir tabi..
Eş zamanlı olarak da bu mail haberi de düştüyse ve artık bu tarz dedikodular ile döviz sattırmaya çalışma işine başladılarsa durum tahminimden de sıkıntılı demektir.
Palamız nakış gibi grafik çizer, hatta kendilerinin mimar olma olasılığını bile düşündüğümüz oldu.:he:
sonra şu kanıya vardık,
Aslında teknik diye bişii yok, o hergün itinayla nakış gibi çizdiği çizgilerin aslında masadaki oyuncuların ruh halinin yansıması olduğunu bir nev-i bisttin kalp atışının eseri, yani EKG miz
Bazı büyük ve tecrübeli borsa raflarının tozunu yutmuş abilerimiz der ki,
Tekniğe inanma, tekniksiz de kalma
Olması gereken baştan öyleydi..
Hammadeyi dışardan alıyorsun.
Doları ne kadar düşük tutarsan o kadar maliyet düşerdi.
Dış satım da sorun yok zaten
İstediğin fiyattan satabilşyorsun.
Halkın da krizi ucuza atlatmış olurdu..
Flrmalara da ucuz faizle fon hesabı aç..
Bu fondan isteyene 0 faizle ver.
Kmk dış borcun maliyetinden çok çok az olurdu..
Ama inat bizi ateşe attı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Black Rock Rusya'da 17 milyar dolar zarar etmiş. Daha borsası açılmadı, muhtemelen oradaki yatırımı o kadardır.
Biden 1 dolar 200 Ruble ediyor, borsalarını açamıyorlar, açınca çökecek dedi.
reyiz 600 puana da okey der persembe cuma gecesi mb gorevden alir :)
Dolarda asıl operasyon birazdan gelir. Türkiye'de mesai bitsin, o zaman MB artık ne kaldıysa elinde çakabilir. Ellerinde dolar kaldıysa ve yapmazlarsa bilin ki faiz artırımı planlıyorlardır hakikaten ama öyle 250 puan ile filan olmaz o işler.
Fakat şu var ki, dolar çok yükselmedi. Şubat ayı ortalamasını 13.70 alsak. Şubat enflasyonu %5 olduğuna göre 13.70*1.05 = 14.40 zaten olması gereken. Şu an 14.71 olduğuna göre 0.30 puan fark mevcut savaş durumu için az bile