Bende ikisi de aynı oranda var.Ama ben Hektaşı daha pahalı buluyordum.Bu açıklama bakışımı biraz değiştirse bile ikisini denk görürüm anca.Sasa yine de Hektaştan pahalı gelmez gözüme, eşit görünür
Printable View
Muhtemelen bu hafta 123 seviyelerinden 2 li dip yaptırabilirler.Dönüş yine bu seviyelerden başlayabilir.Kendi görüşümTabi ki YTD.
Öğlen mahallenin berberine malın teki geldi. Biz de berberle Sasa hakkında konuşuyoruz derken şak diye herkes sasa alıyor fena patlayacak, fk, pk bir şeyler dedi ve gözlerini kararlı bir şekilde uzağa dikti... Ben de döndüm çok net şekilde s.g. dedim. Üzdün, böyle hakaret mi olur, ben sizi düşünüyorum dedi. Tekrar s.g. dedim. Siz bilirsiniz dedi ve gitti, yapış yapış bir karakter değilse bir daha gelmez diye düşünüyorum.
Sasa nereden döner arkadaşlar sizce.haftayada düşerse sıkıntı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok yeni alım yapmicam satmak istiyorum artık 250 gaymeye verecem alan olursa
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
250 olursa cepten eklemek hayal olur.
Uzun vadeli düşüş trendi içine giren değer varlığının, kısa süreliğine yukarı yönlü hareket edip yeniden düşmeye devam etmesine "Ölü Kedi Sıçraması" veya "Death Cat Bounce" adı verilir.
Bilindiği üzere finans piyasalarında yükseliş ya da düşüş trendinin yaşanması fark etmeksizin, fiyat hareketleri düz bir çizgi halinde değil, yerel tepe ve dipler oluşturarak ilerler.
Fiyatta gerilemenin ardından geçici bir iyileşme süreci olan ölü kedi sıçraması isimli hareket, ayı piyasasında gözlenir. Aşağı yönlü ilerleyen fiyat kısa süreliğine yukarı yönelir. Çok kısa süren bu hareket satış baskısına yenik düşer ve fiyat küçük bir tepe yapıp aşağı yönde ilerlemeyi sürdürür.
olu kedı yorumu yapan lar kımlerdı
onumuzdekı hafta 2:):)
1 ay a kadar sasa 200 olmazsa o berberı
bulun bana
nıkopoll ıle tanıstıracagım
svg
İki basamaklara düşerse kredili mıredili bir şekilde ekleme yaparım.
Merhaba Bist Yatırımcıları,
Yeni Bist100 günlük kapanış tahmin başlığı açtık.
Yıl kapanış tahmin anketine buyrun lütfen.
Ayrıca Bist100 kapanışını
Günlük
Haftalık
Aylık
Yıl sonu
Şampiyonlarını izlemek ve şampiyonaya katılmaya davetlisiniz.:)
https://www.hisse.net/topluluk/showt...29#post6208729
Brüt takas denen karın ağrısı, motoru soğutacak gibi duruyor. Fiyatla ilgilenen dostları zor bir dönem bekliyor.
Sasa iyi ve Gelecek vizyonuda genis bir firma......Fakat hisse 90 li fiyatlara dusse bile Sasa nin pd/dd 15 civari olur. Koc Holding 1.5 Sabanci Holding 1 is bank 0'.70 ulkenin teknoloji devi Aselsan 3.5 pddd ile islem goruyor su anda. Hepside cok iyi kar yapiyorlar....Gelecek potansiyelleride oldukca iyi. Bunlar gibi daha onlarca hisse var.
Herkese kazandiran ve her daim yukselen bir hisse yok dunyada. Hisselerin yukselme donemleri oldugu gibi yatay veya dusme donemleride vardir.
Aselsan 2017 buyuk dususe gectigi zaman 10 pddd icivari ile slem goruyordu. Bu dusus doneminde mukemmel yeni teknolojik ve ArGe basarilari elde etmesine ragmen poposunu daha yeni kaldirmaya basliyor.
Demem o ki, cok iyi bir sirket bile olsa her tahtanin sahipleri vardir. Bu tahta sahiplerininda yukselis ve dusus planlari vede en onemlisi bu planlarinda birer zamanlamasi vardir. ...dikkat edilecek En onemli nokta budur bence. Yani zamanlamadir.
gunaydın zor yerden sordun
ama duserız gıbı gelıyor
svg
Lot sayısı azalmıyorsa kayıp yoktur.
Büyük yatırımlar yapan şirket patronlarının, sıkça kendi hisselerini blok olarak satmalarıyla ilgili son zamanlarda çokça yazılıp çiziliyor doğruluk payı nedir.
ayrıca bu fiyatlardan, o miktarlarda paraları verenler ne düşünerek dalıyor yorumlarınızı bekliyoruz objektif bir fikir edinebilir miyiz ?.
nıkoo dusıyaaahhhhhhh
SASA'sı olanın tasası olmaz.
Biz borsada yatırım yapanların asla unutmaması gereken bir durum.
Çok düştü diye hisse almamalıyız.
Asıl hissenin nereden düştüğüne değil nereden çıktığına bakarsak..
çoğu yatırımcılar 1 TL den 10 a çıkan hisse, düşmeye başladığında 5 TL ye geldiğinde çok düştü diyerek alıyor insanlar.
Halbuki 1 TL den çıktı, 5 TL de hala %500 pahalı bunu idrak etmeliyiz ki temkinli davranabilelim..
Bakalım cakırın dedıgı gıbı 123 ten donecekmı
İlk düşüş tepkisinde 140-145 gördüğünde satılmalı diye yazdım. Artık 140 üstünde alınabilir ama oraya gelirse. Şimdi 123 rakamı önemli. 2-3 gün 123 altı ihlal edilirse ve bu ihlal kalıcı olursa 80 lira ihtimali yüksek. Ama 2-3 gün geçmeden bir şey söylemek zor.
tarih sasa kadar ponzi kagit gormedi. saadet zinciri kuruldu ve kitlediler
Sosyal medya cuma günü takasa aldandı ve aldatıldı. Yabancı girişi gibi şeyler gösterildi. Bunu ayarlamak zor değil. Mesela 189 lirada olmayan malı sattı, gecen hafta bu açığa satışı yerine koydu, takas saklama aldatmacasını kullandı. Şuan takasa bakmak aldatır.
SASA'sı olanın tasası olmaz.
aynen oyle
svg
Sasa, Hekts ve Kontr hisseleri endeksi taşıyordu...
Onlar tabana oturunca endekste göçtü...
Bundan sonrasını Erdemoğlu düşünsün. Şirketine güvenen "ciddi" yatırımcısında çok büyük yara açtı. Farketmez artık 80 e düşmesi de.... 30 a düşmesi de.
Zor bulur bundan sonra "ciddi" borsa yatırımcısını. Vurkaçcılar ile, kredili işlem yapanlarla, açığa satıp alanlar ile gerçekleştirsin yatırımlarını...
Bize de tüm SASA hikayesi, koskoca bir balonmuş demek kaldı artık.