Kıçı oynamaya başladı bile:)
Şenlik var ..
Printable View
Bıçak.sirti, bakalim nereye evrilecek
Kırmızıyı yakti
6500+ malı verdiler ellerine.
İstese de çok fazla düşemez koca oğlan, el mahküm çıkacak, sonraları acısını çıkarır elbet
Kemerleri bağlayın inişe geçiyoruz. Başkasının şeyiyle buraya kadar
Konya sıradaki bedelsiz mi acaba:yes:
varsın düşsün eninde sonunda bedelsizi vereceksin oynatma oranı buranı....
Sayın cevdet_060 bu kadar bariz belli ettiler. Sanki bedelsizi kullanıyorlar gibi. Ya değilse mal toplu zaten. Kimseye fırsat vermeden, bfrenin bedelsizini kullanarak bir kaç tavan yapar sonrada bfenin bedelsiziyle bu kadar deyip son dökülenleri toplar ve ondan sonra açıklar diye düşünüyorum.K.Y.T.D.
Sn.Kepettoyu haklı çıkaracaksın yani
İyi ne diyim :)
Ben bugünde serüven sürer sandım ama olmadı ..
Neyse bizde vakit çok koca oğlan
İstediğin gibi oyna devam ..👍🏻
Kodugumun kaptanı, bole inişmi olur. Inis takımlarını gotumuze soktun amk
--spek-tahta yapıcılılar bfrene destek atarlar....onunla parelelleşme gösterip yedirirler...sonra...1-2 sene sonra devam...
***nasıl olsa bedel-siz aşığı çok...yoldukça daha gür çıkar...
MANAS da bedelli yapıyor ne aceleleri var şirketlerin 20 yıldır vermeyenler de versin:)
KAP: MANAS [ ] MANAS ENERJİ YÖNETİMİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1199716
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8afb8724650732
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...8afb87246b0733
Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Bedelli Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 04.10.2023
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 400.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 82.764.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 165.528.000
İlla.can yanması gerekmez , burası Kumar masasimi. Adı üstünde yatırım yapıyoruz ve şirkete ortak oluyoruz. Olması gereken kazan kazan dır. Şirket sahibi işini büyütmek için bedava finansmana, yatırımci da buyuyen ve karli hale gelen sirket ile parasının diğer garanti finansal varlıklardan daha iyi bir getiriye sahip olmak. Bunu örneği birçok şirket var
Egeen mesela. Sürekli yükselen bir grafik dolar bazlı. Bunun yanında konya gibi kazanıp ortağına yedirmeyin şirketlerde var malesef. Ve bunlar spk tarafından kollaniyor. Yıllar sonra patronun üçkağıtçı olduğunu öğrendik ama sabrettik. Şimdi gotu sıkıştı, zamanında bedava verdiklerinden toplamaya çalışıyor. 2018 de bu kağıt 35 usd yenkadar düşmüştü. Bizim gibi 12 sene önde 180 usd denqliyerlenmedi bu arkadaşlar. Bu arada tabi uv çiler olarak.bizde etkileniyoruz. Ama filmin sonuna geldiğimizi biliyoruz. Biraz daha sabır diyirz. Sunuda eklemek istiyorum konya da asıl pandomi bedelsiz sonrası yavrularla kopacak. Bunuda göreceğiz ins ytd
--bir şirketi borsada satın almadan önce, borsaya açık olmasa bu hisse değeri, bu şirket değeri ile ortak olmayacaksanız kumar oynuyorsunuzdur...
--bu hissede olanların hemen hepsi bedelsiz beklentisi nedeniyle burada...
--bedelsiz beklentili hisselerde hisse aşırı primliyse kazan kazan olmaz...kaybeden kazanandan çok olur...ocak bile söndürür...
--hisse borsaya açıldıktan sonra borsadan hisse alıyorsanız, bu para şirkete gitmez...
Yazdim, bedelsiz buz dağının görünen kısmı. Altında daha büyük parça var.
Halka arzda.zaten yatırım için gerken parayı topluyor, sonradan girenler ilk girenlerin haklarını alıyor. Anlayacağın şekilde Toki deki devren aldığın ev gibi
Kumarsa kapatsınlar o zaman borsayi:)
Sayın ft-2 yatırımcılara yürüdüğün kadar patrona yürüsen keşke... Bu filmin senaristi de patron, yönetmeni de yapımcısı da o. Biz çekirdek çitleyip, kahve içip seyredeniz. Sosyal sorumluluğu yüksek bir vatandaş olarak, burada harcadığın emeği, zamanı patronu etkileyecek kanallarda ve yerlerde kullanarak bu filmin çekilmesine engel olmaya çalışsan daha yararlı olur kanımca.
Geçmişte yazdim, uv çiler biliyor. Sende biraz zaman harca araştır bul. Emek verdiğin için okur daha iyi anlarsın.
Benim senin kqdar finansal okur yazarlığı yok diyelim ( seninkide ne kadar okuryazarlik orasi muamma- konya da kacinci terste kalisin ama hala yazabiliyirsun, mesrep meselesi)ama 12 yıldır hisseyi taşıyan biri olarak alayli sayılırım. Hayat üniversitesinde konya kürsündenim yani.
Var benimde bir emcet hesabım. Sanki firma çok şeffaf da grafiklerle gidiyor:)
Ayrıca burası Kumar masası değil, lotlar altın değerinde, tutarsın elinden alan olmaz, değerini buluncada satarsın. Ky de giremez.bundan sonra, büyükler girer orda da it iti isirmaz. Yani ocak mocak batmaz:)
Pati çekmeye devam, arazi vizesine takması lazim:)
Filozof hocam Citi BU HAFTAA EGEEN KONYA yı turşu kuracak gibi
--takaslarda ne yabancılar gördüm, zaten yoktular....
--elindeki malın yarısını 4-5 kurumdan citye geçirirken, kalanı 5-10 kurumdan piyasaya yedirirsin...
--cambaz bak cambaza numarası...milattan 3 bin yıl önce sümer tabletlerinde de yazıyormuş...
..... eskiden her türlü şenlikte, kumpanyada falanda filanda cambazlar gösteri yaparmış. seyreden avanakların ceplerini boşaltmak için yankesicilerin doğal av ortamıymış buralar. hatta avanak gördükleri eğer gösteriyi seyretmiyorsa, yanlarında durup, "baba cambaza bak bee.. ulan nasıl yörüyo keraneci o ipte" diye gaz da veriyorlarmış.. ( bu yazı alıntıdır, bana ait değil)
FT2 ELAMANLIK ELİNDE 1 lot yok bir Konya da bir frende bir egeendesin boş teneke sesin Konya 155/160 a aldığımda da da yazıyordun Şuan 6500 olmuş haleee yazıyorsun madem Citi almıyor yerli mi alıyr alsın kim alırsa alsın adam topluyor Burda yorum yapınca mutlu mu oluyorsun tam tersi kulağını sabaha çınlıyordur
İğneyi ft ye çuvaldızı bizim hipnatore batırmak lazım. O da az.mendebur değil. Yillacac zikmedugu bi kulak arkası bıraktı. Ft nin lafı zaten bize değil, yeni girecekleri uyarıyor, iyide yapıyor, zira pişmiş asa şu katabilirler. Biliyorsunuz patron sazan seviyor, yemeden yapamıyor:)
Artık frenin tavanlarına duyarsız. 1,5 tavan ile desteği oldu sagolsun frenin. Oda düştüğümüz yere bile getirmedi an itibarıyla. Tüy bitti, başkasının şeyiyle gerdek bu kadar oluyor.
Hadi Konya nazlanma çıkacaksın
Bakalim bu hafta da Saat 18.10.01de bir hisseye sermaye artirim haberi düsecek mi?:)
Depremzedelere yerinde yapılacak konutlar için verilecek hibe ve kredi desteği artırıldı. Daha önce hükümet evini yaptıracak depremzedelere 500 bin lira hibe, 500 bin lira faizsiz kredi desteği sağlayacağını açıklamıştı. Cumhurbaşkanlığı Kararı ile bu rakamlar 250 bin TL artırılarak 750 bin TL'ye çıkarıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Yerinde Dönüşüm kampanyamızda hibe ve kredi miktarlarını artırdık. Konutlar için 750 bin TL hibe, 750 bin TL kredi, ahırlı köy evleri için 750 bin TL hibe, 1 milyon TL kredi, iş yerleri için 400 bin TL hibe, 400 bin TL kredi vereceğiz" dedi.
Bi tavanı zorlamış kocaayi:)
Malı toplamış anlaşılan, yoksa bu savaş belirsizliginde soluğu nerede alırdı hepimiz biliyoruz:)