Kim istifa edecek?
Printable View
arjantin borsası yine artı 4 :)
Vadeli yine %2 açtı.
Yine mi gel-gel.
Bıhtık ya bıhtık..
Gundi müdürü tribünde görmek istiyoruz..
Bitsin artık bu hasret
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yüzde 3-4 rakamları görünce verdim geçtim, dün kapanışta aldıklarımı.. millet bu getiriyi bulmak için 3-4 ay kkm başında bekliyor, biz akşamdan sabaha almışız, bana ne dedim
bananeist bi tavır sergiledim
makası daraltıyor yine.
Bugünü yüksek kapatacaksak, 2 gidip 1 gelecek, 2 gidip 1 gelecek, öyle öyle yürüyecek.
Yoksa zor.
Papaz her gün pilav yemez. Pala eninde sonunda malları paketleyip yallah tazyik modunu açacak
istifa falan yok, o bakan geçen seçimde demokrat başkan aday adaylarından biri, tek özelliği açık bi gay olması
bakanlık mesaisinin tamamını lgbt ajandasını uygulamak için harcıyor, travesti kamyon şoförlerinin oranının artması falan gibi şeyleri başarı hanesine yazıyor.. şu anda dünyanın en güçlü lobisi lgbt, o yüzden istifa falan söz konusu olmaz bence
2022 nin yedinci ayında fiat 2440 turkuaz ortalamanın üzerine çıkıp daha sonrada şimdiki fiat'a kadar devem etmesi
şu anda bir düzeltme olduğu aşikar .
fiat turkuazın altına geşdiğinde kesinlikle düşüş trend i derim .
Durup dururken ,belaya catan o embesil paralıgozukenden cevap bekliyorum.Izmirde olsaydım bir kahve eşliğinde konuşmak isterdim.
Lavuk 13 yıl forumda.13 tane analiz,yorum yapamaz.. sadece geri zekalı gibi sürekli, çok pahalı borsa , der durur.
O lafı sana yedirinceye kadar,özür dileyinceye kadar radarındasın. Forum modlara ılettik.ne yaptı, mesajları sildi.bu kadar.oysa ILK TAŞI ATAN HAKSIZDIR.TASLARI BAGLAYIP KOPEKLER SERBEST BIRAKILMISSA,insanlar adaleti kendileri tesis eder.
Fon işi sadece ötelendi. Elmaya kurt girdi.
Orta vadeli sp500 ve bist100 hakkında düşüncelerim mesajlarımda bulunabilir.
Şubat ayının çok dramatik geçmesini beklerim..
İki gündür otomatiğe sardin abla farkında mısın, bir nerede paragöz yazısı, bir sp BIST çökecek yazısı. Saatte bir durup durup bu iki sarmal.
Yok anlaşıldı ikisi de bence ekstra ekleyeceğim birşey yoksa
Bu arada telefon düzeltmiş abka yazacaktim
Önce hangi kağıt tavan olur bugün ? Vadelisi olanlardan tabi.
bu paragöz forum için truva atı...
hep dengesini bozup birilerini sinir ediyor...
bir tane daha analizini faydasını görmedim foruma...
Hergün para dağıtıyorlar burda, ortavade düşünen sayısı çok azdır diye düşünüyorum ama cokuzun vadeli düşünen sayısı fazladır tahminime göre kısa ve uzun ortası yok :)
Çok uzun vadeli tl bazlı borsanın özü boğadır sürekli go go ve tar tar
Ortavadeyi bilen ihya olur, kısa ve uzunu hepimiz biliyoruz :cheers:
Margin saatine kadar buralarda tutunursa kapanışta lokomotiflerden birini tavana çekmesini bekliyorum. Eregl, Krdmd, Tüp, Thyao, Ekgyo. Bu beşliden biri
borsanın tabana yayılması aslında güzel bir şey. böylece oy kaybı olmaması için finansal piyasaları baltalayacak kararlar alınmaz. şu an bakkal çakkal tümden borsaya girdiği için dünkü gibi tabanlar kesinlikle oy kaybı getirecektir. borsanın psikolojik etkisi daha da hissedilecektir. bir kaç yıl sonra fonlar, yabancılar, yerliler derken şaka maka güzel bir borsamız olacak.
grafik ATIYORUM DA FAZLA DA itibar görmüyor sağlık olsun
Biste ayar çekenler bugünde bos durmayacak gibi.
BIST çok kırılgan hale getirildi...
En ufak bir düşüş sinyalinde 4400lu seviyelere kadar geliriz. Cok temkinli ilerlenmeli. Çıkışları satış firkati olarak gören çok kişi olacaktır DIKKAT!!!
https://i.hizliresim.com/sxv8n83.png
a.q malları duserken eksi 3 e tabanla eslik eden mallar cıkarken artı 3 e artı 1 ile zar zor eslik ediyorlar sizn ben kagıt kere a.a. s
1.5 ayda Borsaya 600 bin yatırımcı geldi sadece, Aralıkta 456 bin yatırımcı geldi
Bu 456 bin kişinin sadece 23 bini 500 bin TL üzeri portföy sahibi
Aralıkta Bist100 endeks basit ortalama 5136
Bu 456 bin yatırımcının büyük çoğunluğu en iyi ihtimalle 10%, u Zirveden dalış yaptı şu an 17% zararda
Endekis eski paraynan 60bin mi neydi, bi abi çıktı dediki önce 40bin sonra 300 bin olur, bu yazıyı okuyunca, içimden hadi be sende endekis 300bin olur mu hiç dediydim, şuan eski paraynan 500bin ve gözüme çok ucuz geliyor.
Netekim demem o ki,eninde sonunda 300 bin olucaksa önce 40bin olması neyi değiştirir ki, 40bindende aluruk.
Yani sonuç olarak ben desem ki şimdi.
Endekis önce 3bin sonra 30 bin olucak desem. Hadi lan ordan dermisiniz