8480 e doğru bi daldirir mı acaba yaw?
Printable View
8480 e doğru bi daldirir mı acaba yaw?
Ssabancı yöneticisi BBHT'deydi.
Akbank'ı satma planları yokmuş.
Lastik takviye işi tüm dünyada problemliymiş. Çin'den dolayı dedi.
Holding iskontosu işler büyüyünce azalacakmış.
kchol teknik olarak 137.50 üzerinde saatlik kapanışlarında 145 formasyon hedefi benim graflarda
Mevduat bankalarında yasal özkaynak artışı ivme kesmiş bir miktar düşmüş. Kamu, özel, yabancı benzer.
https://i.hizliresim.com/oq53l9d.jpg
dünkü halkb karları ve önceki bakiye büfeden vakit geçirilmeden usd ye çevrildi...
4,000 lirada bize kalsın...haftasonu parası...
piyasayı çok yukarı sürmenin şöyle bir dezavantıjıda olacak...
karı gören parasını korumak için dövize geçecek...
https://i.hizliresim.com/5exndbg.jpg
Piyasada isteksizlik hakim BofA ve Ziraat'in satışları 1 milyar TL'nin üzerine çıktı.
Yatırım Finansman ve İnfo da alttan geliyor.
BofA her zaman ki yaptığı gibi biraz daha basmaya çalışıp gün sonuna doğru satışları azaltır diye düşünüyorum.
Xu100 3 aydan bu yana 4311 den 7766 seviyesine kadar % 80 yükselmiş oldu...
En büyük şirketiz dedi, GES yatırımı varmış. 200 bin m2 arazide yeni fabrika kuracaklarmış.
Dün sektöre baktım ASTOR ve BEST yerli en büyük, irili ufaklı 30 şirket var bazıları küçük imalathaneler.
Yabancı olarak Türkiye'de üretim yapan ABB ve Schinder var.
Büyük trafoları hepsi yapamıyor diye düşünüyorum.
Dünyada elektrik işleri artacağı için bu alanda talep uzun süre devam eder, ancak karlı olan sektöre yeni oyuncular girer veya işlerini büyütür.
Trafoda bir kısmında kullanılan sac henüz üretilemiyormuş diğer kısımlar yerli dedi.
Yıl sonu 500 milyon dolar ciro hedefini tuttururuz dedi.
Benm için pahalı bir hisse.
ne sallıyor ne biçim psikolojiye oynuyor bademcuk :)
300 puana lönkü kaçırdım... 850900 de idim
palanın işi bence daha bitmedi... 851300 e % 40 yazıldım
Bulut hocam Ereğlinin tadı yok gibi, adam azıcık üfledi anında patır kütür.
hacı abi... gel gıvraşma
765000... 850800 yakta sağlam olsun trend
Speklatörlerde para yok, mecburen hikayesi olmayanları satıp diğerlerine katlamalı giriyorlar bence.
.. bir tur daha dön diyor şeytan ... ama .. maalesef kapattım dükkanı ..bir süre tadilat nedeniyle kapalıyım .. :):28: .. son bir yukarı lazım değil mi falan ?? .... olabilr, olası.. ama ben yokum... :)))
Bankalara Yıldırım Harekatı yapıyor bence. Tüm gücünü oraya veriyor, karşı tarafın şansı şu konjoktröde az.
Şu bu geride kaldı diyen de herife ikmal yapıyor.
kuş irtifa kaybediyor kule ile temasa geçmesi gerek acilen 16.00 dan sonra burnunu havaya kaldırması gerek pilot başaramazsa sıkıntı olur kısa vade :)
Altın gidiyor, çuff çufff...
Sanayi güzel havlu attı. Dübüraşımız dayanıyor ama kapanışı bilemem
o günler yakın mı acaba ? :)
16,60 ve altı ykbnk aldım... 17,50 üstü boşaltırım...
DOLAR bazında XU100 286.41 üzerine iğne attı geri çekildi özellikle burası önemli arkadaşlar takipte mi kalacağız..?
Herif kaçıyor gibi
Usd bazlı kritik bir Fibo direnciydi
https://i.hizliresim.com/83evebc.jpg
Haber falan mı var?
Ne kaçırdım?
Ben o Garan ı 60 ın üstünden şortlamadan düşmez, elf gözlerin yarın iyi izlesin...
En çok dayağı en az yükselenler yiyor elbette :drunk: