Tüm forum sakinlerini uyarayım çeşme suyu içmeyin bir bardak su yüzunden pert oldum.
Printable View
Tüm forum sakinlerini uyarayım çeşme suyu içmeyin bir bardak su yüzunden pert oldum.
https://pbs.twimg.com/media/GSOpPEqW...g&name=900x900
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
Sabah sabah şerroyu 33 görüm ...Ne ayak derler ya ....
TAK Partinin bu Halka attığı en büyük kazık Hayvansal gıdalar başta olmak üzere Temel İhtiyaç maddelerini dünya ortalamasının x3 ,x2 katına Orta ve Alt gelir grubuna kitlenmesi...Türkçesi alt gelir grubundan üst gelir grubuna zaruri ihtiyaçlar üzerinden SERVET transferine onay vermesidir...
10 kağıt alan adamın geçinememesinin temel nedeni budur...10K lık adam bunu algılayabilir mi!!!!!!!
Patron çıldırdı hesabı bugünlerde marketler ( Carrefoursa, Şok, Migros) yoğun indirim kampanyaları var.
Bugün Carrefoursa 'da yumuşatıcı,çamaşır suyu,bisküvi, kek,gofret, çikolatada 2 al 1 ode var.
Gittim, Nestle Damak ve Eti hosbes aldım geldim.
Gazeteci Deniz Zeyrek Sözcü TV'deki Para Politika programında bugün Saray'da 15,30'da başlayacak emeklilere zam toplantısına katılacak olan bir AKP'li bakanın lüks villasına 60 bin liraya mangal satın aldığını açıkladı.
Zeyrek bakanın kim olduğunu açıklamadı ama ''villası tadilatta ve bugün emeklilere zam toplantısına giriyor ''dedi
Abisi gibi konuşan ithal adam Ekonomik Krizin sebebi Emekleyenler ve Asgari ücretliler...Ben şahsen bu toplantılardan şimdilik birşey çıkmayacağını oyalama ile yıl sonuna doğru bir adım atılacağını düşünüyorum...Şimşeğin yerinde olsam kesinlikle kaya gibi sert dururum...
Yanlış anlamayın ama hiçbir şey beğenmeyen genelde her şeyi eleştiren pis ateyiz bi grup var.
Tutturmuşlar yok Reis 4 uçakla ABD'ye gitmiş hani tasarruf?
Kardeşim Reis'in kaç uçağı var?
Bilmiyorsan söyleyeyim 13. Kaçı kullanılmış 4
9'u nerede?
Tasarruf amaçlı ülkede bırakılmış. Daha ne elestiriyorsun.
Yok Finlandiya ve İsveç Başbakanları tek uçakla gitmiş onlar fakir. Kişi başı gelirleri alt tarafı 60 bin dolara yakın.
Bizim dört haneli 8900 dolar ya..
Bunu da açıklayın ateyizler.
investing dolara zam yaptı.
33.07 den işlem gördürüyor:)
sevgili kardeşim sokaktaki siz ve duyarlı yurt sever insanlar biliyor kendilerini muhalefet zanneden zevatlar bilmiyor haberleri yok birileri bunlara haber vermeli müjdemi isterim demeli arap ümmetçileri ile fedaileri tasarruf diyip bizimle eğleniyorlar kimse yollara köprülere kazık fiyatlarla dökülen betonları veüstüne üstlük birde garanti kazığını konuşmuyor bizmi konuşacağız bunu bunun parası bizim cebimizden çıkıyor söylenecek okadar çok şey varki insan tiksiniyor
https://youtube.com/shorts/dcAs8K0GO...nuzoasZeL1emdU
Nagehan Alçı, tartışma yaratan mesajı 2010'da paylaşmıştı. Alçı, Twitter hesabı üzerinde paylaştığı mesajda “Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de Güneydoğu'daki gaziler için marif takvimine soyunsun!” demişti. Ergenekon ve Balyoz soruşturma ve davalarının gündemin ilk sırada olduğu bir süreçte yapılan paylaşım tartışmalara yol açmıştı.
Dünün muktederi bugünün mağduruna oynayan Nagehan soyunsun yardım amaçlı takvim alırım Nokta.( topikte de çıkar yardimsever)
Muhalif gazeteciler birde buna muhatap alıp röportaj yapmıyorlar mı?!
TCMB Başkanı Karahan, erken faiz indirimi tartışmasını bertaraf etmek istiyor-BN/Bloomberg HT
TCMB/Karahan: Liranın reel olarak değer kazanmasının mühendisliğini yapmıyoruz. Bu daha çok faizlerin yüksek olduğu bu politikanın doğrudan bir sonucu-Bloomberg HT
Karahan: Dezenflasyon aşırı likiditeden ve sermaye akımlarının yarattığı kırılganlıktan kaçınmayı gerektiriyor. Bu ödünleşimleri iyi yönettik-Bloomberg HT
Emekliye ve asgarî ücretliye istenen zam, AKP ve MHP oyları ile red edildi.!!!
https://pbs.twimg.com/media/GSRTSIlX...jpg&name=small
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
o hurmalarda tırmalayacak malesef kısır bi döngüde dönüyoruz
önce kkm ile borçlandıalr şimdi aşırı yüksek faizle
daha kkm de biriken dururken üstüne faiz yükü bindi
kkm yi merkeze ödettiler zarar rekoru kırdılar
faiz direk hazinenin ödeyeceği rakam
gerçi ha mb ha hazine
2 side aynı bokun biri laciverdi denebilir
Geçen günlerde hastaneden gelirken Alaaddin tepesi etrafında bir sürü polis vardı. Niye olduğunu bilmiyordum bugjn okudum. Konya'da mültecilere ait lokonta taşlanmış.
Sokak roportajinda, soyuyorsa beni soyuyor, sana ne..! diyordu.
Bir uçağın gidiş maliyeti 6 milyon dolar diye biliyorum. 6*5=30 milyon dolar birde geri gelecek 60 milyon dolar gitti.
Konya'da inşaat sektörü bitik durumda. Kız özel lüks Mermer mutfak tezgah üretiminde çalışıyor. Geçen sene parayı aldıkları işleri teslim ediyorlar yeni iş yok. Arkadaşımız kalıpçı üç aydır yatıyor onu da fabrikaya koyacam. Fabrika da mesai ile 50 bin alıyorlar. Sadece evine su parası 1000 TL gelir her gün kömür gibi simsiyah oluyorlar. Amcaoğlunun çalıştığı fabrikaya nefes alanı işe alıyorlar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal ın Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider, Amerika ya gider sözleri çirkin bir şuursuzluk ve saygısızlıktır. Bu sözleri şiddetle kınıyoruz.
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa
:kahkah::kahkah: