Filaş hisse derse doymuyur hergün tavan oluyu buhisse nereye gidiyo
Printable View
Filaş hisse derse doymuyur hergün tavan oluyu buhisse nereye gidiyo
bu gün çok iyi hareketler yaptık çok iyiydim çok,malı da kaptırmadık.nereye gidiyor derseniz hak ettiği yere tabii
Pasta var mı pasta
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunun garfa dan eksik yanı ne.....yada garfa nın bundan fazla olan yanı ne...
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garfa zarar açıkladı üstelik Npl zararı herkes kaçtı bu ise gani gani temettü dağıttı ky UVY ci falan doluştu o yüzden yavaş. Ama sabırla gider.
Garfa 1.90 dayken alan yokdu fiyadı 4 lere gelmiş almak icin yarışıyolar fiyat 2 lere geri gelince durmadan küfür ederler nerdeyse sernayesi kadar zara acıklamış tavan üsdüne tavan
Crdf da 7 tl görmesilazım garfayla karşılaş dırınca burda gün lük al sat cılar fasla 1 kademe yükselse herkes elindekini sat maya başlıyo
7 olsa ne olacak ......1 TL den alıcı gelmiyor ki
Güzel bugün 1.20 den alıcı geldi fayiz indirimi gelmeye baş layınca cok da cazip olcak
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
Bugünkü abuk subuk hareketi yorumlayabilecek var mı? Kim aldı kim sattı acaba?
Bu kağıda akıl sır erdirmek gerçekten güç.
Yapıkıredi yatırm satmış normal ker satış sıkıntıyok bugün tepki alımı gelebilir
İnsan lar analiz cuban göre hareket ediyor 1.17 en yük sek görünüyor oyüzden sabitlediler zaman zaman kırılma olabilir
Bilançoyu ve beraberindekimbi haberi birileri öğrendi heralde?
Temkinli olmakda yara var negelce hicbelliolmaz
kar 23.713.740
Temettü ile ilgili bir şey gören var mı
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Kar güzel gelmis
SM-G611F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet benim bekledigimden daha iyi , sevindik azcik
yine de daha da iyisini hak ediyor
Tüm ortaklara hayırlı olsun şimdiden. Yeterli seviyede kar açıkladı.
Faaliyet Raporu
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743260
Finansal Rapor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/743254
Bu yıl 17-18 kuruş civarında temettü vereceğini düşünüyorum yıl içinde 2. temettununde olacağını sanmıyorum
Başka bir hikaye yok ise ve çeyreklik bilançolarında afaki artışlar olmazsa
Fiyatlamalarda uzunca sure yatay gidebilir
Buda biriktirmek için fırsat sunacaktır 4 fk seviyelerinde almak her zaman uygun olacaktir
size katılıyorum.
2. temettünün verilmesi imkansız zira geçen yıl yedek akçeden verildi.
fiyat yükselmesi muhtemelen bilanço fiyatlamak içindi ama erken oldu 4. ay ancak genel kurul ve kar dağıtımı açıklanıyor.
Fiyatta yatay seviye ya da aşağı düzeyler bile görülmesi olası.
CRDFA.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,29 TL Teorik Fiyat: 1,01 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
26.12.2018 tarihinde Temmettü acıklaması,
Her yıl düzenli olarak temmettü ödemesinde bulunmuş, helal olsun, yöneticilerine,
Nerdeyse mevduattan daha iyi.
Yatırım tavsiyesi olarak algılanmamasını önemle rica ederim. sadece acıklanan bilgilerin paylaşılmasıdır.
Diğer benzerlerine göre, Karlılık anlamında, temmettü anlamında, defter değeri anlamında,
Çok çok ucuz fiyatta işlem görüyor,
muhtemelen aradaki farkı kapatacaktır,
teknik olarak, çok iyi 1.22 den kapanış yaptı, önü açık görünüyor,
Yatırım tavsiyesi değildir.
Geçen sene de 28 Şubatta bilanço açıklamış. Temettü kararı ise 11 Nisan'da gelmiş.
Teknik analizde,
zirveden kapanış,
daha önceki zirvesi 1.20 yi
1.22 olarak aştı,
Bir hocam derdi, zirveyi aşan, enstruman, ikiye katlar diye, kulakları çınlasın,
Hakettiği fiyatlardan işlem görür muhtemelen.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Fiyatlarda aşağı düzeyler görülebilir de dile getirmek istemedim insanlar artık bu hisse konusunda yeni yeni ayıkiyorlar buda hisse fiyatında aşağıya yönü zorlaştıracak bundan daha iyi temettü hissesi yok bu yıl işler açılırsa faizlerde asagiya kırarsa tasarruf tedbirleride alındı hisse fiyatında uç seviyeler görülebilir
Bunun dışında her aşağıya gidiş biriktirmek için müthiş fırsat verir
Huzurla temettü tarihini bekliyoruz, İmam Altınbaş Göztepe’yi perme perişan ettiğinde çok kızmıştım ama CRDFA sayesinde seviliyorsun...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Repo fayizleri 25 lere yükseldi gecen sene 2 sever verdi busene kerının tamamını dadmayabilir
Lidfa kerpayı dağıtmama kararı aldı
17 - 18 kuruş civarı olabilir
Sirkete mail atalim nakit bddk.iznine takilmamasi icin temettunun sermaye artisiyla hisse senedi olarak verilnesini genel kuruldan once talep edelim.gecen genel kurulda ben talep etmustim hatirlatalim is isten geçmeden
kisaca o is olmaz. en mantiklisi adamlarin yaptigi. dusen is ortaminda verebilecegi kadar temettu vererek oz sermayenin getirisini yuksek tutmak. benim beklentim zorunlu yedekler disinda karin tamamina yakinini dagitmalari, brut 25 kurus civari olur tahminimce.
1.15 gördü bugün aşa kırarsa 1.10 görüle bilir temettü kara rınakadar
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
Yaptıgı bu hareket ilk çeyrek bilançonun oldukça iyi gelebileceğini dusunturtuyor
2018 son döneminde yapılan pozitif işlerin olumlu yansıması bu yılın ilk çeyreğine yansıyacaktır
Hisse özelinde herşey olumlu seyrediyor
SM-T813 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Busene temeddü vermesse 2 yıl sonra bedelsi hisseveri
Ben böyle verimli bir şirket görmedim ..boş gececeğini sanmam.temettü vermezse bu sene bedelsiz de verebilir