http://fs1.directupload.net/images/180803/z7u4wn5h.jpg
Printable View
Bu hisse de az ve öz yazan birisiyim 1.64 de gelince 2 kere donuma kadar alırım demiştim şimdi de 1.94 geçilirse donuma kadar alırım burdan teknik kırılırsa ki çok istekli tavan yapma ihtimali çok yüksek sanırım bilançonun iyi geliceğni öğrendiler super duruyor
Yükseliş trendi belirginleşti. Zevkle seyrediyoruz.
twitterde biri yazmış italyan bir firmaya satışı olacak diye öyle bir şey olsa patron salak mı ky ye yedirecek kendisi toplar hisseleri.
Söylentiler gerçek olmaz çoğunlukla. Fiyatlara bakmak lazım. Fiyatlar doğruyu söyler.
zaten öyle bir şey olsun kapta hiç bir açıklama yok süreci bildirmediği için ilk spk ya ben şikayet ederim.
Baldayı üstadım nerlerdesin gelde burayı biraz şenlendirelim sence bilanço nasıl gelir üstad burayı sürekli sen de benim gibi okuyorsundur emininm biz az konuşup çok iş yapanlardanız ama destek zamanı senin görüşlerin nelerdir
Satılsa coktan ucardı
sayın hook benim elimde şuan brksn yok en son 189 dan verdim
şu ortamda borsada olmayı rısk olarak görüyorum
global piyasalarda bozulursa borsa diye bişey kalmaz
o yüzden 1 iki günlük pozisyon alıyorum alsat yaparak
gelişmeleri takip ediyorum bende brksn de bılançonun iyi geleceğini tahmin ediyorum
ama pıyasalar için aynı şeyi düşünmüyorum brksn de amansız takıpteyim bol kazançlar ytd.
ustadım yorumların için tsk ederim ben de senın gibi kısa vadeli takılıyorum
Cok sağlam duruyor sanki daralan üçgen patladı gibi cok sert çıkacak gibi duruyor gercekten
Hayırdır birader mallarımı kaçırdın
ne kaçırması, hırsızmı var, neyi kim kimden kaçırmış...çöreklenmişsiniz hisselerin başına...varsa bilgi yazarsın..ortaklık, satış, ihracat bağlantılı kar...yada zararsız teknik diyelim...insanlara gaz verir gibi çıkacak inecek gibi şeyleri burya yazman yanlış...adam mala girer senin lafınla zarar ederse senmi zararını karşılayacaksın..he bilader...
15 nere 1.9 nere...patlayacak birsey kalmis mi.
En büyük bilgi deneyim dir benim geçmiş yazılarıma bu hisse de bakarsan anlarsın.Tabiki kimse kimse ye bakıp iş yapmasın ama burada yazmanın amacı insanların bilgi ve deneyimlerini paylaşmasıdır elinde hisse olan bir kişi hisseyle ilgili olumlu görüşlere sevinir atar yapmaz neyse benden bu kadar hisse inşallah yukarı gider orada son bir yazı daha iliştiririm.Herkese bol kazançlar
Bunlar yatırım tavsiyesi değildir .Anlayana sivri sinek saz anlamayana davul zurna az
hala maniplasyon peşinde.....işi biliyorsun burda herkes iflas seviyesinde zararda..nasıl olsa bu işten garanti kar ediyorsun...milleti ne uğraştırıyorsun.zarardakilerin hesabına para pompala , sende hizmet edecem diye kendini paralama..alan razı olsun veren razı olsun..
bu tahtayı alacaksanız bilanço zarar geldiğinde aşagı vurduklarında almak lazım.
tabii bilanço zarar mı kar mı gelir bilemem.
5 sene önce iyi para kazanmıştım... Sıfır araba almıştım...Sonra tekrardan aldım, şimdi zarar...Gerçi zararım kazandığıma göre devede kulak...Ama biliyorum, bu hisse er ya da geç yine kazandırır...Ne zaman orası meçhul...
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kagıt 2 li fiyatları goremiyo.bugun 86nın uzerıne oynadılar.
Sirbistan ortaklığıyla İspanyadaki fabrikanın etkisi bilançoya nasıl yansıyacak bu dönemde göreceğiz.
Bilanço çok yüklü herhalde bir türlü gelmedi.:)
Siz uyarınca baktım .Haklısınız. Geçen sene 21 de gelmiş.
Ayın 21'i bayram tatiline denk geliyor. Acaba bayram tatilinden önce mi, sonra mı açıklar. Bilançoya yönelik beklentiler nedir?
20.8 son gün
Kim almış satmış pasta atacak yokmu, yabancı alıma devam etmiş mi
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün 1.66 dan aldım. En son 1.87 den satmistim. Bilanço iyi gelir diye düşünüyorum. Döviz fazlası var ve fabrikanin katkisiyla... Tekrar 1.86 dan satsam yeter...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar:Bilanço son açıklama tarihi nedir?Selamlar,hayırlı bayramlar.
Çok yazık bu hisseyi hiç bu kadar çaresiz görmemiştim sanırım bilançoda çok kötü gelecek yazık çok yazık paramız pul oldu
Sana bir iki hisse söyleyeyim bilançosu iyi gelen aç bak bakalım bu düşüde nasıl yukarı çıkmışlar TİRE EGSER DMSAS
bence bilançosu kötü gelecek herkes herşeyi biloyor bu piyasada bizler anca sonradan öğreniriz
saplandık bir batağa kıpırdayamıyoruz altlardan alıp maliyet düşürmeye çalıştıkça dahada aşağı geliyor. Bir sarmalın içine düştük çıkamıyoruz. Kendi adıma beklemekten başka yapacak bir şeyim yok..