Diğer hisselere göre sağlam duruş gösteriyor ak kızım :)
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Diğer hisselere göre sağlam duruş gösteriyor ak kızım :)
Renkleri karıştırdın herhalde ak oğlan,kırmızı olman lazımdı
Arkadaşlar bunu tavanda gören oldu mu hiç
Sağol ortak,yine ağır bir trene denk geldik desene :)))CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak bu böyle bi kağıt ama çok çok sağlam. Temettüyü alırız, kar artar daha fazla alırız. Ben sermaye tavanı artırımı ile %100 bedelsiz vereceği gün hakettiği yere gideceğini düşünüyorum. İpler adamlarda, prim artışlarını bile kullanıp yükseltmiyorlar ama ezilmedikte
Temettü ye kadar 9 u geçmezse ceketimi alır giderim
Bir türlü 8 i gecemedik gitti.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3000 TL lik ilk alım tamam. .[emoji2]2500 TL lik anhyt vev5000 TL lik Enerjisa ile beraber.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2022 de net 1.20 TL verir mi temettü...kral sigortadan böyle bı hareket bekliyoruz bakalim
2.5 k daha ekledik..napalım elimize para geçiyor dönüp dolaşıp buraya ekliyoruz..
Hep ayni hikaye 8 e kadar sür sonra hacimsiz bas. Değiştir artik su taktikleri.
desteğe devam 1k daha ekledik..:ok:
Değişik bir kağıt. Borsa pozitifken düşer , tam tersi borsa düşerken çıkar.
Oluşan diplerde bir yükseliş var. 2 aydır 8'li fiyatlardan geri dönüyor.
Bollinger bandında sıkışma olacağa benzer. Önümüzdeki günlerde netleşir. Yukarı kırması temennimiz. Kırmaz ise de alımlara devam.
Bazı yerlerde Varlık fonunun elindeki şirket ile bile kıyaslanıyor. Varlık fonu bu şirketi alsın ne bu kadar temettü görürüz bir daha ne de bu fiyatları.
Varlik fonu alacak diye söylentimi vat aciklarmisiniz.
Bizi çift haneye çıkar bu iş güzellikle çözülsün..:oleyo:
Tm teşekkür ederim.
Ben gereken cevabı verdim,eğer bir kaç mesaj daha yazsaydi akgrt aleyhine elinde hissesi olmadan kötülemeye çalışıyor diye mesajlarıyla beraber şikayet edecektim...aynı kişi övdüğü hissesini boşaltmış öyle yazmisCPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum böyle bir yer, kimin ne olduğu belli değil.
Biri geliyor şirketleri karalıyor, o an elindeki hisseyi övüyor sonra da kaçıp gidiyor.
Akgrt benim portföyümde en güvendiğim hisselerden biri. Geçmiş 5 yıllık grafiğine ve temettü geçmişine bakılınca her şey net ortada zaten.
Bu hissede Bi patlama bekliyorum ayrıca piyasadaki hisse miktarıyla günlükte oluşan hacim çok düşük ayrıca sürekli 8 li rakamların üstünde satış yemesi ettiği kar verdiği temettü ayrıca ikinci taksittede 65 gün felan kalması sürekli temettü vermesi VS vs bu hissenin oluşturduğu fiyatla hiç uyuşmuyor
Tam komedi 10 bin liralık hisse satılıyor hisse iki kademe aşşağı geliyor piyasada sözde 85 milyon lotu olan Bi şirket madem yapıyorsunuz Bu işi az düzgün yapın
Ilk ceyrekte oluşan durum her zaman olacak diye birsey yok. 200 milyon hasar parası vermis adamlar. Sirket buyumesine devam ediyormu evet. Sahsen ben buna odakliyim. Hakkimizda hayırlısı. Ytd
Yuzde otuz büyüme garantisi baska nerde varsa soleyin oraya gidelim.ytd
550 milyon kar bekliyorum,yüzde 70 sini dagitsa ki daha fazlasını da dağıtabilir beklemeye değer CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekletiyor sanki nereye kadar bekletecen önünde temmettüsü var ha ondan sonra da bekletirim diyorsa ondan sonrada yine temmettüsü var sürekli yüksek kar yüksek temettü var o sebeple bu hisseyi yürütmelisiniz yerinde duracak hisse değil bu birde bu kademelerde ki lotlar nedir yahu ayı ayıp madem elinizde lot var yaz onları kademelerde biraz şenlensin yeni yatırımcılar var alışı kuvvetli
Kısa vadede iki katına gider diye düşünüyorum temettü yü verir ardından yine %20~30 geri gelir bekler bekler yüksek bir kara temettü açıklamasına yine dayanamaz tekrar kafayı kaldırır
2 yılda yüzde 50-60 gider üstüne de yüksek temettuyu verir yıllık yüzde 35-40 getiri demek,daha ne isterim..2019 da 3-4 liraydı yanılmıyorsam baya iyi getiri sağlamış...15-20 ye geldiğinde evladiyelik olur
Akgrt ile avivanin birleşme,bir çatı altında olma olasılığı var mı ?
Sınıflandırma: Hizmete Özel
Merhaba Mustafa Bey,
Aviva Global, AvivaSA Emeklilik ve Hayat şirketindeki hisselerini Ageas'a sattı.
Bu satış sonrasında Ageas ve Sabancı Holding, hem Aksigorta'da hem de AvivaSa'da (yeni adıyla AgeSA) eşit paya sahip ortak oldular.
Aksigorta ile Aviva'nın birleşmesi söz konusu değildir.
Yatırımcı iliskilerinden gelen cevap bu şekilde.
Teşekkürler,CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YKB akgrt için 9.90 hedef fiyatı belirlemiş...
Karanlık odasan uçan tekmeyle çıktı:)) 8.03
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aydınlık oda da bizleri ıslak zopa ile dövüyorlar bizleri :))))
Senelik 500-550 milyon karı nedene sokacan bakalım akgrt
Pirim yüzde 44 mu artmış,yanlış mi gördüm acaba