Yüksel be Yüksel be nedir bu çektirdiğin nedir bu kadar beddua küfür yediğin yeter artık yüksel
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yüksel be Yüksel be nedir bu çektirdiğin nedir bu kadar beddua küfür yediğin yeter artık yüksel
Arkadaşlar gerçekten SPK ya şikayet etsek ne olur bu kağıt da bir kişi istediği şekilde at koşturuyor diye ya da gerekçeyi daha iyi şekilde yazıp buraya yazdığım maksat bir gerekçe olsun diye öyle yazdım her neyse sonuç olarak SPK ya şikayet etsek sizce ne olur bir işlem yaparlar mı bizim için olumlu sikpek denilen için kötü olur mu cidden soruyorum bu nedir ya 69 a bağladı bizi 3 senedir kağıt ne yatırımlar yaptı neler neler yaptı adam dalga geçiyor bizle [emoji36][emoji36][emoji36]
Gerçekten kimse kalmamış burada
????
Normal
Marbas iş a1 den ıslem yapan gomlekcıyı oturtmus basına hısse fıyatı umrunda degıl
Şikayet mevzusuna bir cevap veren yok mu arkadaşlar
Dgazete ye bak 3 TL idi satıldı yükseldi sonra düşük işlem hacimleri ile hala satışın üzerinden zaman geçmesine rağmen hala yükseliyor bizimkisi 4 yıldır aynı [emoji36][emoji36][emoji36] bu kağıttan çok daha kotu kağıtlar yükseldi gitti [emoji36][emoji36]
İşlem sırasında açılan makas 50 kuruş makas mi olur değerin 50-100-1000 TL olsa tamam makas geniş olur dersinde senin neyine adamlar istedikleri gibi kişniyorlar istediği seviyeye çek arada bir yükselt veya düşür aynı gün yine hisseyi aynı seviyelerde bırak adam ambargo koymuş gibi bu kağıt ben ne dersem o fiyatta kalır buna bir son vermek lazım şikayet mevzusunda bana bilgi verecek bir arkadaş yok mu detaylıca araştırıyorum ama borsa babında ne olur onu kestiremiyorum
Siz de diyorsunuz sikpek denilen şahıs istediğini yapıyor bu böyle olmaması lazım [emoji36][emoji36]
Gemiyi en son kaptan terk edermiş [emoji3] bu kağıt Rabbimin izni ile yükselecek [emoji4]
Hem de bu ay için de iyi bir yükseliş yapacak kimse dur diyemeyecek rabbimin ol demesi yetecek amin [emoji4]
Trabzonspor 61 [emoji16]
Bir tek ben mi kaldım cidden [emoji20] beklentileri alalım arkadaşlar [emoji16]
Başka kagitlarda saplandık kaldık. Bilanço yaklaşıyor ditas gözüm üstünde
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilanço tarihi ne zaman sayın dels Şubat ayında mı Mart ayında mı açıklanır
SPK ya şikayet kısmını hazırlıyorum yarısından fazlası bitti de ben SPK ya şikayet dediğimden bu yana kimse kalmadı kimse sorduğum soruya cevap vermedi ??? SPK ya şikayet ettim bu kağıt için durum nasıl olur bunu bana açıklayacak olan bir arkadaş yok mu yeter ya 3 yıldır adamlar si.klerini kasidiklarinda yükselsin sonra si.kleri inince indir kağıdı [emoji36][emoji36] bunca küçük yatırımcının parasını ye [emoji36][emoji36] rabbim büyüktür ben bundan kazanıp çıkacağım hem de iyi bir kazançla rabbim sabrın sonunda ki selameti verecek inşallah [emoji4] o zaman da Ditas ve sikpek denilen şahıs SPK ve diğer denetleme ile yetkili kurumlarla uğraşsınlar ben de keyfimi o zaman çıkartacağım
Bir kuruş iki kuruş canı ne kadar isterse hangi yöne isterse oynat oh ne güzel dünya geçmişini si.ktigim sülaleni si.ktigim bu oyunun da bir sonu var
Vay beni kağıt da ne işlem hacmi var 2.3 milyonu bir kişide olunca işlem hacmi bu kadar çok oluyor elbet devran dönecek ya sabır rabbim nasip etsin inşallah
Bir gün gelecek o yediğiniz haklar çıkacak hemde tam çıkacak
Çektiğimiz sıkıntıya bak bu nedir ya alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste rabbim büyük siz ********ler nasıl istediğiniz gibi oynuyorsanız küçük yatırımcının parasını haksız yere yiyorsunuz ya o paralar çıkacak sizden [emoji36] rabbim büyük 3.5 yıl sabrettim sabrın sonu selamet rabbim nasip edecek inşallah tez zaman da hemde rabbimin ol demesi yeter çok şükür........
2017-2018-2019 yıllarının parlayan yıldızın da hiçbir arkadaş kalmadı [emoji20] bugün süper bir işlem hacmi var spek nasıl durduracak bu kadar talep karşısında [emoji36] sabahtan bu kadar işlem hacmi varsa ise bu kağıt günü tavandan kapatır [emoji36]
Bilanço tarihini bilen var mı diye soracağım ama kimse kalmadı ki parlayan yıldız da [emoji23][emoji23]
Şuna bak ya istediği gibi at koşturmaya devam [emoji36] şu şikayet dilekçem bitsin bakalım ne sonuç çıkar yeter ya 3.5 yıl bekle şirket neler yapsın bir şey olmasın olmamakla birlikte dalga geçer gibi hareketler işlemler istediği gibi aşağıya çekmeleri makası açmaları düşük işlem hacmi ile hisseyi düşür çıkar adam si.kine takmış hisseyi sallıyor istediği zaman hisse yükselirken baskıla çek aşağıya hisseyi herşeyin ile tamamen hisseyi yönet bir yere kadar olur bu her şey rabbimin elinde hisseyi istediği gibi yöneten şahıs bilki sen de rabbimin elindesin bakalım nereye kadar yapacaksın hak yemeyi [emoji36]
Spek kardeş bırak da yükselsin da [emoji120][emoji120][emoji120]
Spek kardeş aldığın ahlar beddualar ile ne yapacaksın hiç düşünüyor musun bu dünya da yolunu bulmuşsun senin de sınavın bu dönersen ah almaktan beddua almaktan öteki dünyanı da kurtarirsin unutma alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste
Bu kağıdı istediği gibi yöneten arkadaş 2300000 lot elinde artık elinde mi yoksa başka bir yere mi koydun bilmiyorum ama alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste bu lafı bir kaç kezdir yazıyorum bu lafı unutma eğer bu forum sitesini takip ediyorsan ve görüyorsan yazdıklarımı bu lafı unutma sen ki ihtiyacı olanların parasını umudunu aldın hayallerini yıktın bunların hepsi bir gün senden cikacak......
2015 Mayıs ayından beri bekliyorum bir kağıdın ağzına ancak bu kadar sıçılır senin yatacak yerin yok [emoji36]
Arkadaşlar benden de elveda [emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20][emoji20] spek kardeş çok hak aldın çok beddua aldın çok kişinin hakkını yedin rabbimin adaleti bir gram şaşmaz yaptıkların hiç bir zaman karşılıksız kalmayacak zamanı geldiğinde anlayacaksın ama iş işten geçmiş olacak... 3.5 sene bekle elde ne var spek kardeşe sinirlen söv elde bundan başka ne olacak 3.5 yılda [emoji36] elveda arkadaşlar spek kardeş daha sabırlı çıktı bu kağıdı si.ksen yukselmez çünkü spek çıkartmaz yapacak bir şey yok elveda [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji24][emoji24][emoji24]
7 milyon kar bekliyorum ozamanda böle bu kelepir fiyatlarda tutabilecekmisin görüşecez YTD
Sayın marv normal şartlar da 7 milyon iyi bir kar ama bu hissede şöyle bir durum var 100.000 kişilik bir şehir 100.000.000 kişilik kendi devletine karşı ayaklansa ne olur oradaki ayaklanma ile burada ki aynı durum adamın elinde herşey ben 4 yıla yakın durdum bu kağıt da neler gördüm neler bir bok olmuyor [emoji20] ha şu var adamın si..ki kalkarsa o zaman 7 milyon da değil 5 milyonda da hisseyi yükseltir onun canı ne zaman isterse kısacası [emoji20] bu yazıyı sizi eleştirmek için yazmadım yanlış anlaşılmasın bu kağıt da durum böyle adam ne durumlarda 8 e gelmiş kağıdı iki gün de 5 TL ye çekti daha da yükselmesi gerekirken yok adam kaldırdı mı yükseliyor indirdi mi düşüyor [emoji20]
abdullah bey hayırlı akşamlar
bu kağıdı alırken ilk düşünceniz ve hedefleriniz neydi?
Sayın tüccar bu kağıdı askerde iken komutanımın tavsiyesi ile aldım temettü oranı çok yüksekti.. hedefim temettü almak ve çıkmaktı temettü aldım ve çıktım da sonra kağıt düşünce yine aldım .. Sonra araştırdıkça yatırım ARGE ve bilanço derken hedefim oluşmaya başladı bu sefer de hedef doğrultusunda beklemeye geçtim... Ama ne hedef kaldı ne umut [emoji20] kağıt bir kişinin elinde o nereye kadar derse ancak o oluyor [emoji20] kağıttan çıktım he de çok çok çok üzülerek hatta ağlayarak çok fazla ağladım ben de inat gibi bir şey olmaya başlamıştı ondan kaynaklı ağlayarak çıktım [emoji22][emoji22] hedefim mi onca beklenti onca yatırım egeen gibi bir örnek derken bir de Trabzonlu olmamdan dolayı 61 TL idi [emoji20] ne oldu 4 sene önce aldığım fiyat ile aynı fiyat da oynuyor kağıt ne 61 i bir defa bile olsun 10-12 TL leri bile geçemedi izin verilmedi [emoji22] düğün var yeni avukatsin büro acmissin borca girmişsin şimdi de düğün işi derken para yok yatırım amaçlı düşündüm para babası olanlar parayı kazanıyor ben gibiler sadece umut besliyor [emoji22] içimi daha da doksem yine ağlarım herkese hayırlı günler [emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji22]
Şuna bak resmen milletle dalga geçiyorlar Allah hissesi olanlara sabırlar versin tez zaman da kazandırsın ben hala bakmaktan vazgecemedim [emoji16]
sayın av. abdullah,
düğününüz sizin ve aileniz için hayırlı ve bereketli olsun
Amin inşallah sağolun sayın tüccar
Ne güzel be 17 bin TL lik işlem hacmi spek bu kağıdı boşuna bulmamış ne güzel dünya be istediği gibi at koştur biz de 3-4 sene yükselecek diye bekle nah yükselir adam istediği gibi oynuyor pic etti kağıdı [emoji36][emoji36][emoji36] bu ahlar çıkacak elbet bu dünya sana güzel ama bu dünya [emoji36][emoji36]
A....... A......... S........ A........ K....... K....... A....... T....... S....... N..... B...... V...... B..... S...... H....... S........ L...... B...... Y...... H...... P....... O....... P....... S..... P...... O........ Ç........ Y...... B....... U...... K...... U....... M....... G....... G....... K...... O....... Ç....... Y....... G....... D..... V..... A...... S...... P...... G..... S..... O....... N.... S..... B..... P..... S..... M..... S..... S..... A..... A...... N..... K..... S...... B.... İ...... Ç....... K...... P....... D....... G...... S..... A........ K....... O.......
D..... S...... O...... H...... Y...... S....... O...... Ç..... H.... H..... E..... P...... P...... S....... T...... T..... T..... T..... T..... T.... S..... G..... H..... B..... O...... O..... P...... Ç..... S......
Bu hisse şikayeti hak etti bitti sayılır tüm verileri geçmişe dönük topladım sayılır bakalım ne olur olumlu olumsuz ya da nötr nasıl bir etki yapar bilmem ama en azından SPK nin dikkatini çeker takibe alır neler dönüyor bu hissede ne serefsizlikler yapılmış neler olmuş belki bir ihtimal dikkat çeker