Takas paylaşır mısınız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Takas paylaşır mısınız
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mynet borsa ve burada felaket tellaları türemiş.akıl karıştırıcılar kağıt düşerken türeyen.
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşırmısın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirkete Franklin Templeton Investments'ın yatırım yapması çok önemli ve bu unutulmuşa benziyor....
29.12.2016 tarihinde yatırım yapıldı. Hisse fiyatı 1,41'di. Şu an 2,94.
Dünyada Franklin Templeton'un yatırım yaptığı şirketleri araştırın ve inceleyin....
Günlük değişimlere takılmayın...
Doğtaş, kendisini yurtdışında artık Franklin Templeton Investments'ın yatırım yaptığı şirket olarak pazarlıyor,bu önceden açılamadığı pazarlara açılabilmesini sağlayacak.Bunu asla unutmamak lazım...
Portföyümün %20'si her zaman Doğtaş olacak.
o aldı sattı koç eski mevzu o boş konuşmuyorum ben burda gedik malı kustu yarın mal kusulmaya devan ederse destek 2.6 dalga yok oyun yok gidin yerlerde sürünen adı olan hisseler alın örnek 5₺ den thy almadınız gidip şimdi 1,4 den 3.1 olmuş hisseyi mi alıyosunuz. Galericileri düşünün birisi aradı bana bmw bul alcam dedi 100 bin vercem dedi galerici gidip 95 binlik bmwyi hemen ona satıyım diye 98 e almaz. Çünkü müşteri vazgeçtim der giderse 93 e anca satar yani yine 90 a alması gerekir malı
11.8 milyon bilançoya hazırlıklı olun.2 ay içinde 4.5-5 olduğunda da spekler konuşacak sebepler bulurlar.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.