Belki de cikis yeni baslamistir. Haftaya belli eder kendini.
Printable View
Benim de avod hissem var. Oraya da yazıyorum. Sayın joker75 sen 630 bin lot aldıysan kolay kolay gitmez o kağıt. Senin malını alıp öyle gitmenin hesabını yaparlar....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtayı kestirmek zor 1.50 gösterip 3 4 gün içşnde 1.90 yaptırdılar sonra 2 üstü cuma olması da işlemleri etkiledi karanlık odaya girmeden 89 90 dı 88 kapattı 85 odadan çıktı ben biraz panik yaptırlmak istenio diye düşündüm
Sn. Piloo,
Normalde dediğiniz gibi olması gerek. O fiyat açıklandığında hatırlarsanız burada isyanları basmıştık. Hatta o fiyat kütük gibi duruyordu sonra 2.15 e gitti. Yani yeni fiyat çıkar, atıyorum 1.75 olsa, bu sefer oranın altına gelmeyecek izlenimi verip millete çakmaları gayet olası. Bu önemli bir konu, değindiğiniz ve dikkatiniz için tebrikler...ytd
Dikkat ederseniz 1,6 ilk tavan olana kadar forumdan da görüyoruz dışardan pek kimse giremedi. Ancak uzun vadecilerde mal vardı. Kimseye de alım fırsatı vermeden devre kesici vs. tavanı çekti. Sonra çok kişi duyum tüyo inceleme analiz vs. mala girdi. Bu kağıtta 30 kuruştan fazla kimse kazanmadı (1,6 üzeri girenler için). Milletin satış ortalaması da 1,9 - 1,95 arası tahminimce. Biz borsacıyız sattığımız malı takibi sürdürüyoruz vazgeçemiyoruz illaki. O sıra 2.15 gider gibi yaptı, ki parantez açıyorum ne bilançolar açıkladı kağıt yukarı bilanço tarihinden 1 gün sonra bu hareketi yapmadı. Bu, tahtayı bilmeyenlere mal vermek için, nedir işte zarardan kara geçti teknik uyuyor vs. diye yapıldı. Bu ara zaten 2,1 geçildi hissiyatı verildi, ki bunu yazdım hatırlarsanız. 1,9-1,95 arası mal satanlardan bir kısım 2,05 üzeri tekrar maliyetlendi kanımca. Bir kısmı tekrar verdi zararına bir kısmı bekliyor. Tahtayı tanıyan ve 1,95 ve üzeri mal verenler de şu an kararsız. Niye? Çünkü tahta kritik yerde ve daha evvelden sabıkalı. Hatta 1,18 gap bıraktı, bu da ani düşüş yapar diye korkutmak için, tahtayı bilenler için yapıldı. Şimdi herkes kaçtan döner diye bekliyor, bir kısım yeni alım, bir kısım maliyet düşürmek için. Ben buralarında değilim. Cuma yaptığı açıklama bana ilginç geldi. Yani Joker'de bir ara dedi eline yüklü mal aldı ondan televizyona para verdi çıktı diye, bende anlattım. Yeniler bilmez, araştırırsanız göreceksiniz her bilanço günü ne oluyorsa ya basına açıklama yapılıyor yada tv ye çıkıyorlar. Bunlar tutmadı bu sefer. Eee sen imajını bu kadar zedelersen olacağı bu. Artık millet somut görsel elle tutulur açıklama bekliyor. Belki orta uzun vadede iyi şeyler olacak. Fakat konjuktor kötü bu sefer. Adam açıkça dedi; parite zararımız fazla diye. Dolarla ham madde alıyoruz euro pazarına satıyoruz zarar ediyoruz diye. ÖTV 'e bel bağlamışlar. Esasen pazarlama şirketi zaten karı ortadan yok ediyor. Bunlar bu kafayla şirkete makyaj yapıp bir şekle sokmak istiyorlar. Sonrasını onlar biliyor. Sen 10-13 milyon karı sakla, millete 2 milyon bile gösterme. He bir de bu şirket sana her 3 ayda 2-2,5 para göndersin. Samimi olamıyorlar bir türlü. Bence en sağlamı güzel bir düzeltme gelmeli tahtaya. Hiç olmazsa kararsız kimse kalmaz. Yoksa en ufak olumsuz piyasaya düşecek haberde soluğu 1.3-1.4 alır belki daha aşağısı. Arkadaşlar bazen yazılarımız bazı arkadaşları olumsuz etkileyebiliyor, tamamen ky yı yani bizleri korumak maksadıyla kaleme alıyorum. Bu herifler çok zor kişilik, gün içinde mal sayıyorlar, kamuflaj yapıyorlar ne yaptıklarını anlamak olanaksız. O yüzden dikkat etmeli. YTD