arkadaşlar yüklü alımlar neden seans sonu veya kapandiktan sonra oluyor tecr
Printable View
arkadaşlar yüklü alımlar neden seans sonu veya kapandiktan sonra oluyor tecr
tecrübeli arkadaşlara soruyorum
Bu hareketler çok önemli değil arkadaşlar ... bilançoya odaklanmak lazım ...kâr geldikten sonra bu tür hareketler ilginizi bile çekmez..şu an fk 12 lerde gelecek karlar ile fk 6-7 bandına kısa vadede gelirse önü açık ...bakalım patronların ağzından damlayan bal gerçek bal mı yoksa şeker katılmış sahte bal mı ?
ytd
Yıl 2014 Kasım.. Hisse fiyatı "12.80" ve arz eden şirket yetkilileri %30 iskontolu demişlerdi. "$/2.00" O yıl yıllık kar aşağı yukarı bu kadardı. Sonra ne oldu hisse tepe taklak arz dan alan hala %20 zarar da ( $ ile endeks'i şimdilik kenara koyalım )... Tabii bu arada Gedik likidite sağlayıcı olarak atandı. Şimdi aynı şirket yetkilileri "2020" icin "1mlyr $//"2025" için "4/5 mlyr $" ciro dan bahsediyor. Bunu söyleyen kişiler %30 iskontolu arz yaptıklarını söyleyen kişiler. Ilk çeyrek gorulmeden temkinli........!!!!!! YTD..
Aynen oyle acaba asagidan topladıklarını kakalamak icin mi bu turden uçuk hedefler veriyorlar...6 yilda 10 misli ciro artisi icin bu sene 600 milyon ciro lazim ki hedeflerine ulassinlar...fasa fiso hedefler bu sene 300- 350 milyon ciro yapsinlar yerter..ufurukten teyyareler kolay mi 227 milyondan 3.6 milyar ciro...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neden 900k hisseyi 930 dan verdi kubilay efendi bende bunu merak ediyorum
Bekleyip göreceğiz hep beraber. Hepimiz gelecek ilk çeyrek bilançoya odaklanmış durumdayız. Bizleri aydınlatan paylaşımlarda bulunan Sn Deeplara'nın bahsettiği gibi;
Aralık ayında faaliyete geçen ve tek bir satış haberi gelmeyen Endonezya,
Yine milyonlar dolarlık dev trafo fabrikasindanda gelen sadece 2 adetlik satış haberi var.
Yukarda değerli arkadaşlarımızın bahsettiği büyük hedeflere ulaşmak şirketin vizyonudur.
Bunun olabilirligini anlayabilmek için zamana ihtiyaç vardır.
Yurt içindeki önemli pazar hakimiyeti ve yurtdışı fabrikaları ve dünyanın farklı kitalarindan farklı ülkelere yapılan ihracat haberleri,
Önemli bir gelişimin ve hedefin minik adımları olabilir.
Endonezya fabrikasında kaç kişi çalışmaktadır ve hangi katma değerli ürün üretilmektedir açıkçası bilmiyorum.
Şu milyon dolarlık dev trafo satışı beni çok mutlu etti.
Acaba yıllık kaç tane üretim kapasitesi vardır?
Bilen varsa bilgilendirme amaçlı paylaşırsa memnun olurum.
Üstüne koyarak büyüme potansiyeli olan ve hedeflerini belirlemiş bir şirketin ortaklarıyız.
Geçmişte yaşananlar,pek çok arkadaşımızın temkinli olmasına neden olmaktadır.
Haksizda değiller.
Olurda bu hedeflere ulaşması durumunda 5 yada 10 yılda uluse hangi seviyelerde olabilir?
Yarısı bile gerçekleşse,büyük bir hareketin başında olabiliriz. Bunu ancak bekleyerek görebiliriz.
Genel kurula katılmış kimse yok aramızda anlaşıldığı kadarıyla. Olsaydı izlenimlerini aktarirdi sanırım.
Hepimizin;
ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN. :):)
Yeni fabrikqnin kapasitesi 6000 trafo senelik..ciro ise 30-40 milyon dolar ...ama bu sene bekelen satis 2500...adet...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.