Kastım yıl sonu biloncoydu 81 mn kar eden eden bi şirket.beklentilerden biride nihayetinde buydu.
Printable View
Kastım yıl sonu biloncoydu 81 mn kar eden eden bi şirket.beklentilerden biride nihayetinde buydu.
Ama bu kagit bilancoya gore beklenti olurtrmadi yada hareket etmedi bnm takip ettigim.Hatta rekor bilanco açıkladığı zaman taban taban gitti
O Sullivan adli arkadasin yazdiklari neyse aynen yaşandı ....Mızıkaci ilan edilecegiz ama doğruysa dogru...
Bist 50 de açığa satış kalktı, bofa piyasanın içine etmeye başladı. Tipik Amerikan hırsızlığı... Kaldıracan açığa satışı...
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Uzun abi noldu böyle ,Bu At hırsızları ne temele bakar ne tekniğe şimdiki kâr 81 olmuş 9 yıl ne süper bilançolar geldi hikaye brüt takastan çıksa ne yazar brüt olsa nolur Şirket sahipleri bedelsiz mi sermaye artırımı açıklaması yakında genel kurul kararı kağıdı kurtarır.yoksa bu At hırsızları elinde bı 9 sene daha oyuncak olur.
Hadi bryat sen bari düzel. Bu çapsızlar takılacak başka kuyruk bulur ama, yine de bir ümit sensin.
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Spek sultan Ahmet te mendil açmış, bizde destek olalım, alcar yaz 5667 e gönder, speğe 20 TL destek. Alarko yönetimiiiii, sizde destek atın, 2016 da attığınız gibi!
Hocam sizce genel kurul toplantisi bu ay yapilir mi? Bu arada genel kurul gundeminde sadece sermaye ile alakali gorusulmesine dair bir maddenin kapta yayinlanmasi sizcede pozitif tavan serisi yaptirmaya yetmez mi? Bu arada bugun gedik guzel hareket yapti ve trade yaparak para kazandi ve karsiliginda hisseyi 10₺ yukarida tuttu. Gedik almadan once 470-471 bandinda seyreden alcarimiz gedik trade sonrasi 480 kapanis yapti Buna da sukur diyorum, ytd saygilarimla.