-
Burada facebook taki gibi begen tusu yok ama sn Bulgar sn Mavsaro sn Sosyopat sizi begendim cunku ben bir yatirimciyim sizde benim gibi yatirimcisiniz ve bu bolgede oynanan oyunlarin sona ermesini ve ellerimizdeki mallarimizin stabil bir sekilde deger kazanmasini spekulasyona dayali degilde gercekten hak ettigi degerin verilmesini istiyorsunuz. Burdan sesleniyorum Eyyyy Vicdansiz spekilatorler cebimizden elinizi cekin biz yatirimcilari rahat birakin birakinda arsalarimiz hak ettigi degeri bulsun 2016 da 320 Tl nerdeyse 2018 olmus 250 Tl Bre Vicdansizlar cekin elinizi topragimizdan. Durust isini yapan dogru yol gosterene lafim yok.
-
-
Akyurt kesin iptal görünüyor.5-6 yıl önce o bölgede tarla alan arkadaşlarım olmuştu bu fuar alanı meselesinden. Herkes için hayırlısı olsun. Neresi acaba? bilen var mı?
-
Ey Slash, ey sosyopat, ey aynı zihniyetteki diğerleri; biz bölgedeki gerçekleri söylemeye çalışırken(KANITLARIYLA) bizi spekülasyon yapar gibi göstermeye çalışanlar; bakın bölgede herşey hiç bu kadar net olmamıştı şuan projenin geneli için bir ihale hazırlığı mevcut ilk kez, yeni başkanda bu projeyi tek bir ihaleyle yapacağını ve parça parça yapılacak ihalelerden dolayı oluşabilecek aksaklıklardan bahsetmiş durumda iken siz neyin derdindesiniz, size yazılan her cevabın bir belgesi açıklaması mevcutken sizin dediğiniz, diyebileceğiniz belgesiz, kanıtsız sadece; olmaz, olmayacak KARDEŞİM siz neyin kafasını yaşıyorsunuz... Olayları spekile edenleri Allah cc. Bildiği gibi yapsın...(Biz Ediyorsak Bizi Yapsın)
-
Kardeşim belgeleriniz nerde neye göre olmaz olmayacak diyorsunuz çıkartın belge ve dökümanlarınızı, bu forumdaki insanların canını ne ile sıkıyorsunuz hadi hodri meydan dökün dökümanlarıda bunca yıldır bekleyen insanlarda ona göre posizyon alsın olmaz, olmayacak demek en kolayı hadi bakalım klavyeden yazması kolay....
-
çıkartın belgeler bende yatırımcılarda ona göre karar versin.....hadi bakalım...
-
Bu kadar insan en azından Cimere,Bimere,Belediyeye yazılarını yazarak destek oldu...Siz n’aptınız gelen olumsuz cevaplarınız nerde???
-
Bu gece bekliyorum belgelerinizi çok bilenler...