Goldaş için yazdığınız hiçbir iyi yorumunuz yok.İyi haberler sizleri çılgına çeviriyor calgıcılar.Onun için sizin hisse senediniz olduğuna inanmıyorum.
Er veya geç hak yerini bulacak.
KRAL ÇIPLAK DİYORUM
Printable View
Goldaş için yazdığınız hiçbir iyi yorumunuz yok.İyi haberler sizleri çılgına çeviriyor calgıcılar.Onun için sizin hisse senediniz olduğuna inanmıyorum.
Er veya geç hak yerini bulacak.
KRAL ÇIPLAK DİYORUM
suan benim için golds gibisin hiç bişey ifade etmiyorsun neyleyeyim ben goldaşı yanıp sönmedikce aqnca boş teneke gibi tıkırdayıp duruyon karşımda
Goldaş düşmanlığı yaparak kimlere yaranıyorsun? Kul hakkını yemek Allahın affetmediği en büyük günahtır.Kendini açık ettin iyicene, isimde değiştirsen farketmez.
Davulcu, zurnacı, kemancı şaka gibisiniz siz ya..
KRAL ÇIPLAK DİYORUM
Vay kul hakkı düşmanları vay.Vay goldaş düşmanı çalgıcı yalakaları vay.
Maskeleriniz düştü.
Çünkü gerçekler ortada.
KRAL ÇIPLAK DIYORUM
asıl mesele şu ne diyor İFLASINA NEDEN OLAN DAVAYI KAZANDI İFLASINA NEDEN OLAN
biz niye madur olduk paramız buhar oldu iflas kararı verildiği için yani biz borsada yanlış bişey yapmamışız tam tersi bize yanlışlık yapılmış ee o zaman verin kardeşim paramızı biz batık bir şirkete ortak olmadık ki tam tersi bist100 ve türkiyenin marka devine ortak olmuşuz şimdi biz boş yere madur edildik bize tazminat ödemeliler ama kim ödeyecek biz kimle muhattap olacağız ayrıca spk da bize tazminat ödemek zorunda değilmi