Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Irakı Sofrası iş yapmamaya devam ederse, dizi tavsiyeleri tükkanı açacağız, bu gidişlen! :vk: Bende çeviri filan lazim olursa filmleri çeviririm geçinir gider dukkan :oleyo:
Dükkan iş değişikliği ne hazırlanıyor...[emoji4]
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Ne insaallahi yahu tip zordur, herkes yapamaz doktorlugu! Morumaya basladi ya, kendine doktor ayarliyor aklinca! Muyendizlik okuyacak kizimiz! :oleyo: Mimarlık daha şık olur, müyendizliğe göre... 2. sıradaki tercih
Alıntı: Originally Posted by carkos Dükkan iş değişikliği ne hazırlanıyor...[emoji4] Ne yapalım ırakı parası, BAĞ-GUR maaşıylan damnatmak zor! :agla:
Mütercimimiz de var, el altından ırakı servisi de yaparız, baya aklım yattı bu işe! :yahoo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Mimarlık daha şık olur, müyendizliğe göre... 2. sıradaki tercih Allahtan Reha GAYA amcası var, insafa gelmeye başladınız! :yes:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Allahtan Reha GAYA amcası var, insafa gelmeye başladınız! :yes: Kızım mimarlık istiyor da, ben Dr olsun istiyorum. inşaat piyasasının ne olacağı belli değil, 1 senedir yatıyorum. yavuzu da soktum bu işe, bari kızım farklı olsun diyorum. taş yiyecek halimiz yok, hasta her zaman vardır.. :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Kızım mimarlık istiyor da, ben Dr olsun istiyorum. inşaat piyasasının ne olacağı belli değil, 1 senedir yatıyorum. yavuzu da soktum bu işe, bari kızım farklı olsun diyorum. taş yiyecek halimiz yok, hasta her zaman vardır.. :) Hasta her zaman vardır da, hastalıklı 2 ayaklı da çok bu devirde, ileride daha da çoğalacak! Zorluklarına hazırsa tabiki, doktorlukta kutsal bir meslektir O.Ç. hariç! BİM'de kasiyer olmasın da, ister doktor, ister müyendiz çıksın!